Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Kisha Orthodhokse Autoqefale:  Patriarkana e Jeruzalemit:  

Famulli të Patriarkanës së Jeruzalemit

Temat
Ortho News. Orthodoxy in Jordan
http://www.orthonews.org/english/
Patriarkana e Jeruzalemit (Lindja e Mesme, Jordania). Faqja zyrtare
News and OrthoTV video streaming.
Gjuhët e sitit: English, العربية   Referrals: +0/-15
Shtuar: 03.02.2016, u ndryshua: 15.12.2017
Temat: Famulli të Patriarkanës së Jeruzalemit, Manastiret e Patriarkanës së Jeruzalemit, Ikona të Nderuara
Për më tepër: Të rejat, Patriarkana e Jeruzalemit
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Descent of the Holy Spirit. Orthodox Christian Mission of the Jerusalem Patriarchate in Santa Maria, CA
http://www.descentoftheholyspirit.org/
Patriarkana e Jeruzalemit (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A mission of the Jerusalem Patriarchate; directly under the Exarch of Patriarch of Constantinople, Archbishop Demetrios of Greek Orthodox Church in America. Contact, location, Divine services. Resource page provides quick-view videos from the program “Orthodox Christian Mission Presents”. Youtube.com has entire cache of programs under “Judith Irene Matta” or “Father James Matta”. Article page includes the history of Orthodoxy, ecumenism, apostasy, masonry.
Mirrors and alternative site versions: http://wwwdescentoftheholyspirit.blogspot.com/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-8
Shtuar: 25.08.2003, u ndryshua: 04.09.2014
Temat: Famulli të Patriarkanës së Jeruzalemit
Për më tepër: Ekumenizmi, Apostazia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Кроме информации о Миссии на узле имеются статьи об опасности экуменизма, о масонерии, ипостасии, истории Православия (на английском языке)

Forefathers Church, Beit Sahour
http://www.beitsahourchurch.ps/
Patriarkana e Jeruzalemit (Lindja e Mesme, Palestinë). Faqja zyrtare
Beit Sahour town, churches & monasteries, Sunday school, youth & teenagers groups, ministries, faith & spirituals, hymns (mp3), gallery, map, contacts & links.
Gjuhët e sitit: English, العربية   Referrals: +0/-7
Shtuar: 12.07.2016
Temat: Famulli të Patriarkanës së Jeruzalemit
Për më tepër: Sound Files, Sunday and Parish Schools, Parimet e Orthodhoksisë, Organizata rinore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Lawrence Orthodox Christian Church, Felton, CA
http://www.slocc.com/
Patriarkana e Jeruzalemit (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Parish information, service times and topical articles. Academy. Ministry. News. Orthodoxy. Rugby. Music. Books. Icons. Monasteries. Felton.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 18.09.2004, u ndryshua: 04.09.2013
Temat: Famulli të Patriarkanës së Jeruzalemit
Për më tepër: Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse, Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
A Russian Orthodox parish in Seattle, Washington
http://pokrov-seattle.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Information about the life and church services of the Russian Church in Seattle, under the Patriarchate of Serbia. This is mainly an immigrant parish made of Russian speakers from the former Soviet Union. Services in Slavonic and English.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 25.08.2003, u ndryshua: 08.12.2018
Temat: Famulli të Patriarkanës së Jeruzalemit
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. James Orthodox Church, San Jose, CA
http://www.sjorthodox.org/
Patriarkana e Jeruzalemit (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A parish of the Patriarchate of Jerusalem. Youth. Bulletin. Orthodoxy. Patriarch. Contact. Links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 21.04.2005, u ndryshua: 18.03.2019
Temat: Famulli të Patriarkanës së Jeruzalemit
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Isaac and St. George Greek Orthodox Church in Qatar
http://www.qorthodox.org/
Patriarkana e Jeruzalemit (Lindja e Mesme, Katar). Faqja zyrtare
Orthodox Church, church library, parish info, Orthodox youth, announcements and contacts.
Gjuhët e sitit: English, العربية   Referrals: +0/-3
Shtuar: 17.05.2009, u ndryshua: 11.07.2017
Temat: Famulli të Patriarkanës së Jeruzalemit
Për më tepër: Sound Files, Lutje, libra lutjesh, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. George Greek Orthodox Church of Taybeh
http://www.saintgeorgetaybeh.org/
Patriarkana e Jeruzalemit (Lindja e Mesme, Palestinë). Faqja zyrtare
Housing project. $1 campaign. 13 minute presentation. Fr. David’s page. Christina books. Maria Khoury. Guest book. Contact info.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 22.06.2005, u ndryshua: 22.11.2012
Temat: Famulli të Patriarkanës së Jeruzalemit
Për më tepër: Website të shkrimtarëve
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Orthodox Initiative. A Ministry of the Rum (Eastern) Orthodox Church in the Middle East
http://www.orthodoxinitiative.org/

Patriarkana e Jeruzalemit (Lindja e Mesme). Faqja zyrtare
The Initiative emerges from the vision of His Beatitude Patriarch Theophilos III of the Holy City of Jerusalem, all Palestine, and Jordan. It represents the Church all the way from Antioch (Syria & Lebanon), Cyprus, the Holy City of Jerusalem, all Palestine, & Jordan, to Alexandria (Egypt). Works to alleviate the hardship of the most vulnerable, to advocate for the vitality of all of God’s children, and to strengthen the role of youth in their communities.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 22.11.2014
Temat: Lëvizjet misionare
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës së Jeruzalemit, Famulli të Patriarkanës së Antiokisë, Famulli të Patriarkanës së Aleksandrisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente