Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Kisha Orthodhokse Autoqefale:  Kisha Orthodhokse e Greqisë:  

Të reja nga Kisha Orthodhokse e Greqisë

Temat
Analogia. The Pemptousia Journal for Theological Studies
http://www.analogiajournal.com/

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
A peer-reviewed academic journal dedicated to the scholarly exposition and discussion of the theological principles of the Christian faith. Editorial team, info for authors, subscription and contact.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 30.03.2017, u ndryshua: 27.08.2017
Temat: Shkenca, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Revista
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
4E Television & Radio Channel
http://www.tv4e.gr/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Company profile, TV program & shows, satellite program, live radio, news & announcements, contact.
Mirrors and alternative site versions: http://eu02.egihosting.com/938657
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-1
Shtuar: 05.03.2007, u ndryshua: 22.08.2014
Temat: Televizioni
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
IconsPainter Workshop. Handmade Byzantine Hagiography
http://agiografies.eikonografies.gr/en/

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
IconsPainter is a Byzantine hagiography workshop with tradition and experience. Having legacy asset, the work of the great icon painter Fotis Kontoglou, the teacher Elder Meletios learned the art of criticism school Foti Kontoglou. Afterwards the hagiographers studied for a long time from the monks of the Archangel Michael Monastery of Pella. Handmade hagiography. The materials used are traditional colors of powder and egg tempera.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-4
Shtuar: 08.07.2013, u ndryshua: 25.01.2019
Temat: Icon Painting Shops, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Për më tepër: Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Predikime, Stacione dhe programe radiofonike, Kisha dhe Shoqëria, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Missionary Fraternity
http://orthodoxmission.org.gr/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Since 1963, the Fraternity is supporting Eastern Orthodox missionaries to spread the Gospel around the world. Because “the Church without Mission is a Church without a reason of existence”.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-3
Shtuar: 19.12.2015, u ndryshua: 14.10.2018
Temat: Lëvizjet misionare, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Revista, Fondacione, Organizata bamirëse, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Diaconate for the Release of Poor Prisoners and Defendants of the Saint Xeni Orthodox Missionary Sisterhood
http://www.diakonia-filakon.gr/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Сarries out humanitarian and Christian diaconal service. Objective, activities, publications, letters, photos and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-1
Shtuar: 20.12.2010, u ndryshua: 15.01.2019
Temat: Services to Prison Inmates
Për më tepër: Revista
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Ecclesiastical Intervention. Monthly edition of Holy Metropolis of Nafpaktos and Agios Vlasios
http://www.parembasis.gr/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Articles on actual social issues and Orthodox spiritual heritage. Archive by year.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά, Românã   Referrals: +0/-5
Shtuar: 27.10.2005, u ndryshua: 18.08.2018
Temat: Media dioqeziane, Revista
Për më tepër: Dioqezat e kishës Orthodhokse të Greqisë, Predikime, Historia e Kishës, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Greek Orthodox Church
http://www.ecclesia.gr/English/EnIndex.html
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
The official web site of the Greek Orthodox Church. The Holy Synod, the Archbishop, Archdiocese of Athens, metropolises of Greece, monasteries and shrines, chanting, gallery and videos.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-3
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 15.07.2018
Temat: Orthodhoksia në Botë, Kisha Orthodhokse e Greqisë, Kisha Orthodhokse Autoqefale
Për më tepër: Stacione dhe programe radiofonike, Kalendari, Emrat, Media dioqeziane, Kisha Orthodhokse, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2021, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente