Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Kisha Orthodhokse Autoqefale:  

Kisha Orthodhokse e Greqisë

Nëntemat:  Dioqezat e kishës Orthodhokse të Greqisë (0)Manastire të Kishës Orthodhokse të Greqisë (0)Famulli të Kishës Orthodhokse të Greqisë (1)Organizata të Kishës Orthodhokse të Greqisë (0)Institucione edukative të Kishës Orthodhokse te Greqisë (0)Të reja nga Kisha Orthodhokse e Greqisë (0)Libra në gjuhën greke (2)
Për më tepër:  Në greqisht (887)
Temat
Myriobiblos. Online Library of the Church of Greece
http://myriobiblos.gr/texts/english/index_en.html
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Online electronic library of Orthodox texts in English and many other languages. Library sections: Sacred Liturgy, Spiritual Life, Saints, Monasticism, Patrology, Theology, History of Church, Canon Law, Art, Philosophy, Sociology, Byzantine History, Modern Greek History, Greek Literature, Christian Europe and others.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Românã   Referrals: +0/-16
Shtuar: 02.04.2004, u ndryshua: 20.09.2018
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Bibliotekat elektronike, Kisha Orthodhokse e Greqisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Greek Orthodox Church
http://www.ecclesia.gr/English/EnIndex.html
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
The official web site of the Greek Orthodox Church. The Holy Synod, the Archbishop, Archdiocese of Athens, metropolises of Greece, monasteries and shrines, chanting, gallery and videos.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-13
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 15.07.2018
Temat: Orthodhoksia në Botë, Kisha Orthodhokse e Greqisë, Kisha Orthodhokse Autoqefale
Për më tepër: Stacione dhe programe radiofonike, Kalendari, Emrat, Media dioqeziane, Kisha Orthodhokse, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Metropolis of Cephalonia of the Orthodox Church of Greece
http://www.imk.gr/eng/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
The official website of the Holy Metropolis. Metropolitan, administration, news, announcements, information. Orthodox Tradition, lives of Saints. Monasteries and churches. Community, Cephalonians abroad, activities and events.
Mirrors and alternative site versions: http://new.imk.gr/
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-8
Shtuar: 25.03.2006, u ndryshua: 11.06.2018
Temat: Dioqezat e kishës Orthodhokse të Greqisë, Kisha Orthodhokse e Greqisë
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Greqisë, Manastire të Kishës Orthodhokse të Greqisë, Shenjtorët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Representation of the Church of Greece to the European Union
http://www.regue.eu/en/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
General information, staff, European affairs, Orthodoxy, news, events, address and links.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-5
Shtuar: 17.12.2004, u ndryshua: 09.07.2018
Temat: Kisha Orthodhokse e Greqisë
Për më tepër: Kisha dhe Shteti, politika
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Metropolis of Demetrias and Almyros
http://www.imd.gr/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Metropolitan, ministries, youth, services, news & events.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-3
Shtuar: 08.03.2005, u ndryshua: 26.04.2018
Temat: Dioqezat e kishës Orthodhokse të Greqisë, Kisha Orthodhokse e Greqisë
Për më tepër: Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Greek Orthodox Church. A Personal Webpage
http://www.greekorthodoxchurch.org/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqe private
A personal collection of articles and links on the Orthodox Church.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-12
Shtuar: 17.06.2006, u ndryshua: 21.04.2011
Temat: Parimet e Orthodhoksisë, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Historia e Kishës, Kisha Orthodhokse e Greqisë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Apostolic Diakonia of the Church of Greece
http://www.apostoliki-diakonia.gr/index_en.asp
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Organization. Orthodox mission. Theology and life. Holy Bible. Catechism. Multimedia.
Gjuhët e sitit: English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά   Referrals: +0/-8
Shtuar: 16.05.2005, u ndryshua: 03.03.2015
Temat: Lëvizjet misionare
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë, Kisha Orthodhokse e Greqisë, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Crete. Routes and Ecclesiastical Monuments
http://orthodoxcrete.com/en/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
History, churches, monasteries, pilgrimages, places and routes.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Français, Ελληνικά   Referrals: +0/-7
Shtuar: 31.01.2016, u ndryshua: 12.08.2017
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Greqisë, Manastire të Kishës Orthodhokse të Greqisë, Historia e Kishës
Për më tepër: Dioqezat e kishës Orthodhokse të Greqisë, Orthodhoksia në Botë, Pelegrinazhet, udhëtimet, Kisha Orthodhokse e Greqisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Metropolis of Mantineia & Kynouria
http://www.immk.gr/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Archbishop, αdministration, ministries, monasteries, parish churches, photos, publications, statements and events.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-3
Shtuar: 24.05.2017, u ndryshua: 27.07.2018
Temat: Dioqezat e kishës Orthodhokse të Greqisë
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Greqisë, Manastire të Kishës Orthodhokse të Greqisë, Kisha Orthodhokse e Greqisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Ouranoupolis, Halkidiki, and Mount Athos, the Holy Mountain
http://www.ouranoupoli.com/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
A pilgrimage to Mount Athos, a land of treasures and miracles. Mount Athos, Location, history. A Church on Mount Athos. The Treasures of Mount Athos. News from Ouranoupolis.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 02.04.2006, u ndryshua: 26.04.2013
Temat: Pelegrinazhet, udhëtimet
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Greqisë, Manastire të Kishës Orthodhokse të Greqisë, Kisha Orthodhokse e Greqisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente