Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Kisha Orthodhokse Autoqefale:  Kisha Orthodhokse e Bullgarisë:  

Institucione edukative të Kishës Orthodhokse të Bullgarisë

Temat
Saint Herman School, Allston, MA
http://www.sainthermanschool.org/
Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Mission statement, history, life of St. Herman of Alaska, testimonials, staff & faculty, curriculum, admissions, student life, parents, news, contacts, and directions.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 10.12.2014
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Innocent’s Academy, Kodiak, AK
http://www.stinnocentsacademy.org/
Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
An Eastern Orthodox church school for at-risk youth. Documents for new students are available, as well as Academy video and audio productions. Activities.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 06.07.2007, u ndryshua: 08.08.2008
Temat: Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Michael’s School, Santa Rosa, CA
http://www.stmichaelschool.us/
Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A private Orthodox Christian elementary school in southwest Santa Rosa, in Sonoma County, California. History and philosophy, Orthodoxy, Articles on education, School store, Curriculum & craft ideas, School handbook, and Contact info. St. Michael’s was closed in May, 2014.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 06.07.2007, u ndryshua: 28.04.2018
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Për më tepër: Fëmijët, edukimi, Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Sofia University of St. Kliment Ohridski, Faculty of Theology
http://www.uni-sofia.bg/
Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Gadishulli ballkanik, Bullgaria). Faqja zyrtare
History & art. Administration. Resources. Orientation. R&D. Faculties. Students. Calendar. Departments. Degree courses. Curriculum.
Mirrors and alternative site versions: http://www.uni-sofia.bg/
Gjuhët e sitit: English, Български   Referrals: +0/-3
Shtuar: 06.01.2005, u ndryshua: 22.05.2018
Temat: Orthodox Education in Secular Schools and Universities
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente