Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Kisha Orthodhokse Autoqefale:  Patriarkana e Antiokisë:  

Famulli të Patriarkanës së Antiokisë

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  Përpara (Ctrl →) Temat
Holy Resurrection Church, Göteborg
http://kristiuppstandelse.se/english/
Patriarkana e Antiokisë (Evropa veriore, Suedi). Faqja zyrtare
Brief presentation and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Svenska   Referrals: +2/-6
Shtuar: 12.07.2011, u ndryshua: 27.11.2020
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Philip’s Antiochian Orthodox Church, Souderton, PA
http://www.st-philip.net/

Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A parish of the Antiochian Orthodox Christian Archdiocese of North America and The Greek Orthodox Patriarchate of Antioch and All the East. Patron Saint, location, services, education, cemetery, choir, events, patristics, Holy Bible.
Mirrors and alternative site versions: http://www.martnet.com/~stphilip/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 24.08.2004, u ndryshua: 23.02.2009
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Sunday and Parish Schools, Bibla, Bibliotekat elektronike
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. John the Forerunner Orthodox Church, Cedar Park, Texas
http://theforerunner.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A parish of the Antiochian Orthodox Christian Archdiocese of North America. The site contains information about our church as well as inspirational reading, photographs, location information, helpful links and recordings of homilies and music.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 24.08.2004, u ndryshua: 27.12.2020
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Koleksioni i Ikonave, Musical Scores, Bibliotekat elektronike, Përmbledhje muzikore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Good Shepherd Orthodox Church, Clayton, Victoria
http://thegoodshepherd.org.au/
Patriarkana e Antiokisë (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
The Good Shepherd Orthodox Church provides Orthodox Church services in English for all Australians every Sunday.
Mirrors and alternative site versions: https://australianorthodox.org.au/, https://monashorthodox.org.au/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 12.02.2006, u ndryshua: 04.08.2018
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë, Lëvizjet misionare
Për më tepër: Fondacione, Organizata bamirëse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Michael’s Antiochian Orthodox Christian Church, Geneva, New York
http://www.stmichaelsgeneva.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
St. Michael’s is a parish of the Antiochian Orthodox Christian Archdiocese of North America. Driving Directions, Schedule of Services, announcements, and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 20.08.2004, u ndryshua: 07.03.2020
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Predikime, Televizioni, Parimet e Orthodhoksisë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. James Church, Hyde Park, NY
http://stjameschurchny.weebly.com/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Weekly bilingual Matins (Orthros) in English and Arabic, organizations and ministries, resources, and contacts.
Gjuhët e sitit: English, العربية   Referrals: +0/-4
Shtuar: 12.05.2015, u ndryshua: 27.08.2020
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Sunday and Parish Schools, Liturgjia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Helen Church of Colchester
http://orthodoxcolchester.org.uk/
Patriarkana e Antiokisë (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
A parish of the British Antiochian Orthodox Deanery, Greek Orthodox Patriarchate of Antioch. Parish life. History. St Fursey’s, Sutton, Norfolk. SS Constantine and Helen: Colchester’s claim to fame. North Essex parish. Orthodox computer calendar.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 27.08.2004, u ndryshua: 24.04.2019
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Programs, scripts, Web services, Shenjtorët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Paul’s Antiochian Orthodox Church, Brisbane
http://www.stpaulbrisbane.org/
Patriarkana e Antiokisë (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Antiochian Orthodox Churches. Liturgy. Photos. Weekly bulletin (in Arabic & English). Prayers. Saint of the day. Liturgy (video). The Nicence Creed. The life of the Blessed Virgin Mary. Hymns (in Arabic & English). Live news.
Mirrors and alternative site versions: http://stpaulbrisbane.org.au/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 27.04.2005, u ndryshua: 31.07.2018
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Televizioni, Liturgjia, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. George Orthodox Church, Spring Valley, Illinois
http://springvalleyorthodox.com/

Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The homepage of St. George Orthodox Church (Antiochian Archdiocesis), Spring Valley, Illinois. About Orthodox Christianity, parish info, calendar, contact, and links.
Mirrors and alternative site versions: http://stgeorgeorthodox.org/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 05.04.2011, u ndryshua: 05.09.2020
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint George Antiochian Orthodox Church, Richmond Hill, ON
http://stgeorgeto.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
Parish information. Ministries. Schism: East & West. The Orthodox Church lives by Holy Tradition. Features of Orthodox worship. An outline of the Divine Liturgy. History: Church Seven Ecumenical Councils. Creed. Liturgy. Prayers.
Mirrors and alternative site versions: http://stgeorgeto.com/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 24.08.2004, u ndryshua: 11.08.2020
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Parimet e Orthodhoksisë, Liturgjia, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Gregory Church, Washington, DC
http://stgregoryoc.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A Western Rite mission of the Antiochian Orthodox Christian Diocese. Liturgy and music. Who was Saint Gregory the Great? St. Gregory’s journal. Orthodox links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 12.12.2004, u ndryshua: 28.11.2020
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Liturgjia, Musical Scores, Përmbledhje muzikore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. John Cathedral, Eagle River, AK
http://stjohnalaska.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Part of the Antiochian Orthodox Christian Archdioces of North America. St. John Community School, the Eagle River Institute of Orthodox Christian Studies, summer camp, St. Sergius chapel, lives of saints.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 31.07.2004, u ndryshua: 12.09.2020
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Kampingje verore për çdo moshë, Kolegje dhe universitete orthodhkse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Ascension Antiochian Orthodox Christian Mission of the Great Valley, Chester County, PA
http://holyascension.net/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A parish of the Antiochian Orthodox Christian Archdiocese. Calendar, services, education, women and teen ministries, charities, photos, directions, and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 24.08.2004, u ndryshua: 03.02.2020
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Gruaja orthodhokse, Sunday and Parish Schools, Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Bamirësi, mëshirë, Kisha dhe Shoqëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Ascension Church, Norman, OK
http://holyascensionnorman.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
News & announcements, service schedule & calendar, education & helpful information, fasting & recipes, church office, basics of Orthodoxy, brotherhood of St. Justin Martyr, order of St. Helen, Orthodox Christian Fellowship at the University of Oklahoma, driving directions, photo gallery, music (mp3), links, & contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 04.05.2014, u ndryshua: 12.07.2020
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Orthodox Educational Fellowships, Sound Files, Kuzhina Orthodhokse, Parimet e Orthodhoksisë, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saints Peter and Paul Antiochian Orthodox Church, Topeka, Kansas
http://peterandpaul.net/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Articles. Weekly bulletin. Parish resources. Fasting recipes. Prayers, recommended reading list. The lives of Saints Peter and Paul.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 17.08.2004, u ndryshua: 24.11.2020
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Kuzhina Orthodhokse, Lutje, libra lutjesh, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Nicholas Church, Bridgeport, CT
http://www.stnicholasbridgeport.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Antiochian Orthodox Church. Contact information. Directions and map. Events/calendar. Bulletin. Church school. Teen SOYO. Adult fellowship. Ladies society. Choir. Events. Church history. Links page.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 31.07.2004, u ndryshua: 10.01.2019
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Gruaja orthodhokse, Të rinjtë dhe Orthodhoksia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Stю John the Evangelist Antiochian Orthodox Church, Orinda, CA
http://stjohnorinda.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The community, set back into the hills of Orinda, California was established, under the leadership of Metropolitan Philip Saliba, within the jurisdiction of the Antiochian Orthodox Christian Archdiocese of North America, in 1978. The web site lists programs, services, and activities operating within the scope of these five principles. Contact information.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 13.08.2004, u ndryshua: 11.11.2020
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Web Collections, Sunday and Parish Schools, Parimet e Orthodhoksisë, Film, video, Gazetat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Mark’s Orthodox Church, Denver, CO
http://westernorthodox.com/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A Western-rite parish of the Archdiocese of North America. Includes history, newsletter, schedule, directions, and visitor information. An Introduction to Orthodox Christianity. Doctrine. Church history. Becoming Orthodox. A Western-rite Orthodox calendar. Western-rite parish directory. Recommended books. Uses the Book of Common Prayer as revised by Patriarch St. Tikhon.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 06.09.2004, u ndryshua: 28.11.2020
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Dioqezat e Patriarkanës së Antiokisë, Parimet e Orthodhoksisë, Historia e Kishës, Besimi Orthodhoks, Patriarkana e Antiokisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Transfiguration Orthodox Church, Boise, Idaho
http://holytransfiguration.church/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A parish of the Antiochian Orthodox Christian Archdiocese of North America. Covers the history, school, events, and worship schedule.
Mirrors and alternative site versions: http://holytransfigurationboise.org/, http://htcboise.org/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 11.09.2004, u ndryshua: 02.01.2019
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Sunday and Parish Schools, Pyetje dhe përgjigje, Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint George Antiochian Orthodox Church of Boston, MA
http://stgeorgeofboston.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
History, calendar, bulletin, contacts, liturgical schedule, and links.
Gjuhët e sitit: English, العربية   Referrals: +0/-3
Shtuar: 31.08.2004, u ndryshua: 17.08.2020
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente