Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Kisha Orthodhokse Autoqefale:  Patriarkana e Antiokisë:  

Institucione edukative të Patriarkanës së Antiokisë

Temat
St. Peter’s Classical School, Fort Worth, TX
http://www.stpetersclassical.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
St. Peter’s Classical School is located at St. Peter’s Antiochian Orthodox Church in the southwest area of Fort Worth. History, calendar, admissions, about Orthodoxy, activities, events.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1255
Shtuar: 10.11.2010
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. John of Damascus Institute of Theology
http://theology.balamand.edu.lb/
Patriarkana e Antiokisë (Lindja e Mesme, Liban). Faqja zyrtare
Nested on the beautiful hill of Balamand and below the historic Monastery of Our Lady of Balamand lies the school of theology founded by the Greek Orthodox Patriarchate of Antioch. News & events, history, academics, articles, St. John of Damascus, Byzantine music & choir, publications.
Gjuhët e sitit: English, Español, Français, العربية   Referrals: +0/-16
Shtuar: 24.08.2004, u ndryshua: 30.09.2018
Temat: Kolegje dhe universitete orthodhkse
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Manastiret e Patriarkanës së Antiokisë, Orthodhoksia në Botë, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Bibliotekat elektronike, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox-adapted Catechesis of the Good Shepherd
http://www.stathanasius.org/site/content/catechesis/

Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Resources for exploring the Catechesis of the Good Shepherd (religious education for children 3-12) from an Orthodox perspective.
Mirrors and alternative site versions: http://www.stathanasius.org/ministries/youth-education/catechesis/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 20.05.2011, u ndryshua: 09.07.2018
Temat: Sunday and Parish Schools, Fëmijët, edukimi, Material didaktik, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
E-Quip Orthodox Course in Faith and Life
http://www.equip-orthodox.com/
Patriarkana e Antiokisë (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
A distance learning course in Orthodox Christian faith and life. A free reading service or a fee based diploma option. A service provided by the Antiochian Orthodox Church (Acts 11:26).
Mirrors and alternative site versions: http://webbrain.com/u/13DS
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 14.12.2015, u ndryshua: 09.07.2018
Temat: Lëvizjet misionare, Edukimi, Parimet e Orthodhoksisë
Për më tepër: Material didaktik
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Romanos Chanters Training Program
http://www.saintromanos.com/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A program of the Diocese of Wichita and Mid America designed to teach the Byzantine tones in English as sung in the Antiochian Orthodox tradition. Workshops, contacts, applications, and downloads (pdf).
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-10
Shtuar: 04.01.2015
Temat: Old chants, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Precentor and Choral Schools
Për më tepër: Musical Scores
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The School of Ecclesiastic Music, Mount Lebanon
http://www.semlebanon.org/
Patriarkana e Antiokisë (Lindja e Mesme, Liban). Faqja zyrtare
The School strives to spread the Byzantine music and the correct chanting according to musical rules inherited from the Orthodox liturgy. Year after year, SEM moves forward with firm steps towards professionalism, strongly believing that the offering to the Almighty should come from the best herd. The school foresees the Byzantine music as an exceptionally important means, especially in our technological and entertaining era, to attrach the youth to church, to its liturgy, thus to the commitment community life.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-8
Shtuar: 13.01.2008, u ndryshua: 03.04.2019
Temat: Precentor and Choral Schools
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Vocal Music, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Saint Constantine School, Houston, TX
http://www.saintconstantine.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A non-profit Antiochian Orthodox school in Houston, Texas. Serves preK-12 students as a mission of the Church. Offers full-time, part-time, and homeschooling options to families so that Orthodox classical education is available to as many as possible, regardless of finances. The board consists of the priests from three of the Houston Antiochian parishes, and Bishop Basil of Wichita KS.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 13.05.2016
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Raphael Orthodox Online Homeschool
http://www.raphaelschool.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
St. Raphael Orthodox Online Homeschool came into existence to serve homeschooling Orthodox families or those considering home school education. It offers a program of studies for Elementary, Middle, and High school students. All classes take place in the collegial spirit of the Orthodox Church where education is seen as a friend to theosis, our journey of transformation into the life of Christ. Non-Orthodox are urged to inquire and may apply under certain reasonable conditions.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 09.02.2014, u ndryshua: 15.02.2014
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Christ the Savior Academy, Wichita, KS
http://www.christthesavioracademy.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A private, classical, Orthodox school. Faculty and board, upcoming events, admissions, parent information, FAQ, and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://www.christthesavioracademy.com/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 19.12.2014, u ndryshua: 09.08.2015
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. John of Kronstadt Orthodox Christian School, Yakima, WA
http://www.stjohnkronstadt.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
History, staff, mission statement, student resources, ways to help, and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 20.12.2014
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. John Orthodox Christian School, Eagle River, AK
http://www.sjocs.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
News, classes, students, handbook, support, and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 20.12.2014
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente