Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Kisha Orthodhokse Autoqefale:  

Patriarkana e Antiokisë

Nëntemat:  Dioqezat e Patriarkanës së Antiokisë (0)Manastiret e Patriarkanës së Antiokisë (0)Famulli të Patriarkanës së Antiokisë (0)Organizata të Patriarkanës së Antiokisë (0)Institucione edukative të Patriarkanës së Antiokisë (0)Të rejat nga Patriarkana e Antiokisë (0)
Për më tepër:  Libra në gjuhën greke (2)Në greqisht (887)
Temat
Greek Orthodox Patriarchate of Antioch and All the East
http://www.antiochpatriarchate.org/
Patriarkana e Antiokisë (Lindja e Mesme, Siri). Faqe private
Patriarchal foundations. Patriarchal churches and parishes. Monasteries. Holy Synod. Historical overview.
Gjuhët e sitit: English, العربية   Referrals: +0/-14
Shtuar: 03.04.2004, u ndryshua: 14.08.2018
Temat: Patriarkana e Antiokisë, Kisha Orthodhokse Autoqefale
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë, Manastiret e Patriarkanës së Antiokisë, Dioqezat e Patriarkanës së Antiokisë, Orthodhoksia në Botë, Kisha Orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Antiochian Orthodox Christian Archdiocese of North America
http://www.antiochian.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Articles & Orthodox Christian resources. Regions & parishes. Departments & organizations. Orthodox news / pressroom.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 30.01.2019
Temat: Dioqezat e Patriarkanës së Antiokisë, Patriarkana e Antiokisë
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Archdiocese of Beirut
http://www.quartos.org.lb/
Patriarkana e Antiokisë (Lindja e Mesme, Liban). Faqja zyrtare
Official web site of the Orthodox Archdiocese of Beirut (one of 19 dioceses of Antiochian Patriarchate), in English. News, homilies, Orthodox Christianity, links, contacts, calendar, icons, daily saints of the month and doctrinal.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 25.12.2018
Temat: Dioqezat e Patriarkanës së Antiokisë, Patriarkana e Antiokisë
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë, Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Christian Archdiocese of Byblos & Botrys (Mount Lebanon), Brumana
http://ortmtlb.org.lb/
Patriarkana e Antiokisë (Lindja e Mesme, Liban). Faqja zyrtare
Orthodox Christian Archdiocese of Mount Lebanon, under the guidance of His Eminence Metropolitan George Khodr. History, liturgical calendar, parish directory, ministries, St. Michael’s monastery publications, books online.
Gjuhët e sitit: English, العربية   Referrals: +0/-4
Shtuar: 25.08.2004, u ndryshua: 29.09.2018
Temat: Dioqezat e Patriarkanës së Antiokisë, Patriarkana e Antiokisë
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë, Manastiret e Patriarkanës së Antiokisë, Revista
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Antiochian Orthodox Christian Archdiocese of Australia
http://antiochian.org.au/
Patriarkana e Antiokisë (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
The Archdiocese ministers to the spiritual and administrative needs of Orthodox Christians throughout Australia and New Zealand, under the Metropolitan Archbishop of Australia, New Zealand and the Philippines. News. Calendar. Parish directory.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 19.05.2005, u ndryshua: 28.07.2019
Temat: Dioqezat e Patriarkanës së Antiokisë, Patriarkana e Antiokisë
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Orthodoxy in Australia
http://www.orthodoxyinaustralia.com/
Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Websit jozyrtar
Listing Orthodox parishes and monasteries in Australia, grouped by area. Addresses, services and contact information.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 19.02.2013, u ndryshua: 23.01.2014
Temat: Orthodhoksia në Botë, Data-base, Fjalorë, informacione, kërko
Për më tepër: ROCOR Monasteries and convents, Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Famulli të Patriarkanës së Antiokisë, Manastiret e Patriarkanës së Antiokisë, Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës, ROCOR Parishes, Kisha Orthodhokse e Rumanisë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë, Patriarkana e Antiokisë, Patriarkana Ekumenike, Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR)
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Antiochian Orthodox Deanery of the United Kingdom and Ireland
http://www.antiochian-orthodox.co.uk/
Patriarkana e Antiokisë (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
Directory of parishes, resources, newsletter, teaching archive, deanery news and oversea missions.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 30.08.2004, u ndryshua: 10.05.2017
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë, Dioqezat e Patriarkanës së Antiokisë, Patriarkana e Antiokisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Western Orthodoxy
http://www.westernorthodox.com/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Describes Western Rite parishes Archdiocese of North America and their practice. An Introduction to Orthodox Christianity. Doctrine. Church history. Becoming Orthodox. A Western Rite Orthodox calendar. Western rite parish directory. St. Mark’s Church Denver, Colorado. Recommended books. Use the Book of Common Prayer as revised by Patriarch St. Tikhon.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 06.09.2004, u ndryshua: 27.05.2013
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Dioqezat e Patriarkanës së Antiokisë, Parimet e Orthodhoksisë, Historia e Kishës, Besimi Orthodhoks, Patriarkana e Antiokisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Nicholas Cathedral, Brooklyn, NY
http://www.stnicholascathedral.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Antiochian Orthodox Christian Archdiocese of North America. Administration. Service schedule. Organizations. Church bulletin. Pictures.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 20.08.2004, u ndryshua: 16.01.2014
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Dioqezat e Patriarkanës së Antiokisë, Patriarkana e Antiokisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Rum-Orthodox. Die Antiochenisch-Orthodoxe Metropolie von Deutschland und Mitteleuropa
http://www.rum-orthodox.de/
Patriarkana e Antiokisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Erzbischof, Kirchengemeinden, Kalendarium, Gottesdienstzeiten, die Geistlichen, unser Glaube, Al-Bushra – Gemeindeblatt, Links, Impressum und Kontakt.
Gjuhët e sitit: Deutsch, العربية   Referrals: +0/-2
Shtuar: 22.08.2004, u ndryshua: 25.12.2016
Temat: Dioqezat e Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë, Orthodhoksia në Botë, Patriarkana e Antiokisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente