Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Kisha Orthodhokse Autoqefale:  Kisha Orthodhokse në Amerikë:  

Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  Përpara (Ctrl →) Temat
Kisha e Shën Gjergjit në Trumbull, CT
http://stgeorgetrumbull.org/albanian.html
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Burime në shqip.
Gjuhët e sitit: English, Shqip   Referrals: +0/-3
Shtuar: 25.09.2014, u ndryshua: 13.01.2019
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Biblioteka shqiptare ortodokse
http://albanianorthodox.com/

Kisha Orthodhokse e Shqipërisë (Amerika e Veriut). Faqe private
Tekste biblike, liturgjike, spirituale & statutore, albanologji, shkrime mbi ortodoksine shqiptare, ikonografi, audio (Dhjata e Re në shqipen standarde, predikime shqip).
Mirrors and alternative site versions: http://shqiptarortodoks.com/
Gjuha e sitit: Shqip   Referrals: +0/-4
Shtuar: 21.08.2004, u ndryshua: 03.08.2020
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Bibliotekat elektronike, Kisha Orthodhokse e Shqipërisë
Për më tepër: Sound Files, Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë, Koleksioni i Ikonave, Liturgjia, Bibla, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. John of Shanghai Orthodox Mission, Vancouver, BC
http://stjohnofshanghai.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
An English-language Orthodox mission to the city of Vancouver, British Columbia. Location, services, news, monastic house, music, pictures and contact.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-8
Shtuar: 23.11.2007, u ndryshua: 29.12.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Sound Files, Manastiret e Kishës Orthodhokse në Amerikë, Kisha Orthodhokse në Amerikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Resurrection Russian Orthodox Sobor, Vancouver, British Columbia
http://holyres.org/en/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
The parish belongs to the Archdiocese of Canada (Orthodox Church in America). Parish background, events, activity, calendar of services, history, albums, Orthodoxy, video clips on main events.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +1/-2
Shtuar: 09.07.2004, u ndryshua: 05.02.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Diocese of New England, Orthodox Church in America
http://www.dneoca.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Published articles. Diocesan calendar. Boston deanery. Connecticut deanery. Northern deanery. Official statements. Orthodox links. About Orthodoxy.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 03.09.2004, u ndryshua: 10.02.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë, Dioqezat e Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Akademi klerikale dhe kurse shpirtërore, Akademi theologjike dhe Seminare, Parimet e Orthodhoksisë, Bibliotekat elektronike, Të rejat, Edukimi, Kisha Orthodhokse në Amerikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Trinity Romanian Orthodox Church, Los Angeles, CA
http://www.biserica.org/en/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Local and pan-Orthodox events, Christian life news, and links.
Mirrors and alternative site versions: http://www.publicatii.com/, http://www.sfantatreime.org/
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-7
Shtuar: 12.07.2004, u ndryshua: 31.03.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Liturgjia, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Bibliotekat elektronike, Gazetat, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Seraphim Church in Toronto
http://saintseraphim.ca/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
Calendar, St. Seraphim, Orthodoxy, clergy, marriage, news, donations, video, radio, press, sermons, and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 09.07.2004, u ndryshua: 18.03.2019
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Asketët dhe Heremitët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Christ the Saviour Orthodox Church, San Francisco
http://sobor.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
General info, service schedule, donations, church choir, neighborhood, and parish history.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 20.04.2001, u ndryshua: 18.01.2019
Temat: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Sound Files, Muzika korale, këngët, Liturgjia, Musical Scores, Përmbledhje muzikore, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Vladimir’s Orthodox Theological Seminary, Crestwood, NY
http://www.svots.edu/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A graduate school chartered and approved by the Board of Regents for and on behalf of the Education Department of the University of the State of New York; and accredited nationally by the Association of Theological Schools in the United States and Canada. Seminarians undertake the task of the Fathers of the Church, viewing everything in the light of Jesus Christ and His Gospel, as proclaimed by the Apostles, according to the Holy Scriptures.
Mirrors and alternative site versions: http://svotssynaxis.com/, http://svotssynaxis.wordpress.com/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 25.08.2003, u ndryshua: 03.01.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë, Akademi theologjike dhe Seminare
Për më tepër: Revista
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Assumption Orthodox Church, Canton, OH
http://www.holyassumption.net/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A Parish of the Orthodox Church in America. Parish clergy. Schedule of services. Articles about the Church. Calendar. Contact. Links. Education. Ministries. 24 hour Orthodox Christian Internet radio. Homilies, service schedule, directions, newsletter, about Orthodoxy, education. Live divine liturgy every Sunday at 9:30 AM till 11:15 AM (Eastern Time).
Mirrors and alternative site versions: http://www.inbn.net/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 07.07.2004, u ndryshua: 19.01.2013
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Stacione dhe programe radiofonike
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Aidan Orthodox Church, Cranbrook, BC
http://www.saintaidan.ca/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
A new mission started in Cranbrook. Weekly services also serving Creston and area. All services in English. Parish info, sermons in mp3, calendar, times and location, parish documents, and cookbook.
Mirrors and alternative site versions: http://saintaidancook.blogspot.com/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 07.09.2008, u ndryshua: 14.01.2017
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Kuzhina Orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. John the Baptist Romanian Orthodox Church and Romanian Cultural Centre “Banatul”, Kitchener, ON
http://www.sf-ioan.ca/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
A parish of the Romanian Orthodox Episcopate of America, Orthodox Church of America. Events, services, address, and contact information.
Mirrors and alternative site versions: http://sites.google.com/sf-ioan.ca/biserica-sf-ioan/
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-6
Shtuar: 08.07.2005, u ndryshua: 21.03.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë, Non-profit Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Dumitru Church, Manhattan, New York
http://stdumitrunyc.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The parish is part of the Romanian Orthodox Episcopate of America, diocese of the Orthodox Church of America. Service schedule, news, contacts, and links.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-6
Shtuar: 05.01.2017, u ndryshua: 21.10.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Nikolai Church, Louisville, OH
http://stnikolaiorthodoxchurch.org/

Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
History of St. Nikolai Orthodox Mission of Alliance, events, building project, pictures, bulletins, St. Nikolai Velimirovic, Orthodox Christian catechism, and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 10.01.2017, u ndryshua: 30.05.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Vladimir Orthodox Church, Trenton, NJ
http://www.saintvladimir.com/

Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Services are conducted mainly in English, with some occasional Slavonic interspersed throughout. Parish background. Directions. For the kids and youth. Schedule highlights. Saint Vladimir’s photo album. About Orthodoxy.
Mirrors and alternative site versions: http://www.saintvladimir.org/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 10.07.2004, u ndryshua: 20.03.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Kuzhina Orthodhokse, Fëmijët, edukimi, Jeta familjare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Luke the Evangelist Orthodox Church, Palos Hills, IL
http://www.stlukeorthodox.com/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Parish Info. Vision. Mission. Outreach. Priest. Pastoral counseling. Education. Worship. Charity. Sunday bulletin. Bookstore. Divine liturgy. Prayer of the Week. The Faith. The lives of the Saints. Iconography. Education. Kid’s page. Bible study. Online store. Reflections. Cook book.
Mirrors and alternative site versions: http://www.easternorthodox.com/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 07.07.2004, u ndryshua: 18.11.2012
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Kuzhina Orthodhokse, Dyqane, Fëmijët, edukimi, Liturgjia, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Bli në Internet, Bibliotekat elektronike, Jeta familjare, Besimi Orthodhoks, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Outreach Alaska. The New Alaska Mission
http://www.outreachalaska.org/

Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
St. Innocent of Alaska Missionary Prayer Society. Adoption program. Spiritual travel. Alaska 2094. Workshops & speaker presentations. Story. How you can help. Orthodoxy in America: history & lives of the Saints. Links. Contact info.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 29.07.2005, u ndryshua: 17.11.2012
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë, Orthodhoksia në Botë
Për më tepër: Lëvizjet misionare, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Church of the Holy Myrrhbearing Women, West Sacramento, CA
http://holy-women.com/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
News, services, pictures, parish info, and photo albums.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 18.01.2013, u ndryshua: 10.01.2019
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Church of St. Catherine the Great Martyr in-the-Fields
http://st-catherine.ru/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Representation of the Orthodox Church in America to the Russian Orthodox Church of the Moscow Patriarchate. Site sections: St. Catherine; history of the church; clergy; sermons; parish life; sunday school; photogallery; news & info; links; schedule of services.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 25.02.2003, u ndryshua: 28.12.2019
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë, Kisha Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Ikona të Nderuara, Famulli
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Church of the Holy Cross, Medford, NJ
http://www.holycrossmedford.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A parish in the Diocese of New York – New Jersey of the Orthodox Church of America. Parish background, church tour, choir, newsletter, education, iconography, Orthodox Christian resources, charity & support efforts, directions. The parish homepage (see: Choir link) offers over 100 free sheet music downloads as well as mp3 audio files of Holy Cross Choir.
Mirrors and alternative site versions: http://cdbaby.com/cd/holycrosschoir/, https://store.cdbaby.com/cd/holycrosschoir/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 10.07.2004, u ndryshua: 02.02.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Sound Files, Të rinjtë dhe Orthodhoksia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente