Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  Kisha Orthodhokse Autoqefale:  Patriarkana e Aleksandrisë:  

Dioqezat e Patriarkanës së Aleksandrisë

Temat
Diocese of Congo-Brazzaville and Gabon, Patriarchate of Alexandria
http://orthodoxchurchcongo.com/
Patriarkana e Aleksandrisë (Afrika Qëndrore, Kongo). Faqja zyrtare
Patriarch, bishop, history, administration, parish communities, institutes, news, articles and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Français, Ελληνικά   Referrals: +0/-4
Shtuar: 26.09.2014, u ndryshua: 17.10.2020
Temat: Dioqezat e Patriarkanës së Aleksandrisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Church in Tanzania
http://orthodoxytz.com/
Patriarkana e Aleksandrisë (Afrika Lindore, Tanzania). Faqja zyrtare
Under the jurisdiction of the Patriarchate of Alexandria. A history of Orthodoxy in Tanzania, the Archdiocese of Mwanza, Metropolitan Jeronymos of Mwanza, photos from around the Archdiocese, Orthodox Christian mission experiences and holy liturgy in Swahili.
Gjuhët e sitit: English, others   Referrals: +0/-3
Shtuar: 22.01.2016, u ndryshua: 10.10.2020
Temat: Dioqezat e Patriarkanës së Aleksandrisë, Orthodhoksia në Botë
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës së Aleksandrisë, Manastiret e Patriarkanës së Aleksandrisë, Lëvizjet misionare, Liturgjia, Patriarkana e Aleksandrisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Archbishopric of Good Hope, Cape Town. Patriarchate of Alexandria & All Africa
http://goarch.co.za/
Patriarkana e Aleksandrisë (Afrika Jugore, Afrika e Jugut). Faqja zyrtare
With jurisdiction over the Western Cape, Eastern Cape, Northen Cape, Free State and KwaZulu-Natal of South Africa, and the countries of Namibia, Lesotho and Swaziland. Parishes, Faith, prayers, activities, media, people, photos, contact and links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 30.12.2008, u ndryshua: 16.03.2019
Temat: Dioqezat e Patriarkanës së Aleksandrisë
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës së Aleksandrisë, Lutje, libra lutjesh, Parimet e Orthodhoksisë, Besimi Orthodhoks, Patriarkana e Aleksandrisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Diocese of Madagascar, Patriarchate of Alexandria & All Africa
http://orthodoxmadagascar.org/
Patriarkana e Aleksandrisë (Afrika Lindore, Madagaskar). Faqja zyrtare
History, spiritual work, charity, prospects and contact.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-2
Shtuar: 03.10.2014, u ndryshua: 10.08.2020
Temat: Dioqezat e Patriarkanës së Aleksandrisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente