Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kisha Orthodhokse:  

Kisha Orthodhokse Autoqefale

Nëntemat:  Patriarkana Ekumenike (0)Patriarkana e Antiokisë (0)Patriarkana e Aleksandrisë (0)Patriarkana e Jeruzalemit (0)Kisha Orthodhokse e Gjeorgjisë (0)Kisha Orthodhokse e Sërbisë (2)Kisha Orthodhokse e Rumanisë (0)Kisha Orthodhokse e Qipros (0)Kisha Orthodhokse e Greqisë (1)Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (0)Kisha Orthodhokse e Shqipërisë (5)Kisha Orthodhokse e Polonisë (0)Kisha Orthodhokse e Rep. Çeke dhe Sllovakisë (0)Kisha Orthodhokse në Amerikë (2)
Për më tepër:  Rusia (2)
Temat
Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqipёrisё
http://orthodoxalbania.org/
Kisha Orthodhokse e Shqipërisë (Gadishulli ballkanik, Shqipëria). Faqja zyrtare
Kryepeshkopi Anastas Janullatos. Sinodi i Shenjtë. Historia e Kishës. Organizimi e veprimtaria e Kishës. Lajme. Botime. Ndërtime. Restaurime. Manastire. Katedrale. Kisha të reja. Shkolla. Edukimi. Veprimtari sociale. Besimi ortodoks. Jetë shenjtorësh. Tekste biblike, shpirtërore, liturgjike.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxalbania.net/
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά, Shqip   Referrals: +0/-23
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 31.07.2020
Temat: Orthodhoksia në Botë, Kisha Orthodhokse e Shqipërisë, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Kisha Orthodhokse
Faqet më të lexuara: 23 (#8)
Gjendja e faqes:
Jerusalem Patriarchate
http://en.jerusalem-patriarchate.info/

Patriarkana e Jeruzalemit (Lindja e Mesme, Izrael). Faqja zyrtare
The official web site of Greek Orthodox Patriarchate of Jerusalem. Patriarch, administrative structure, news reports, the Orthodox Church, communication.
Mirrors and alternative site versions: http://jp-newsgate.net/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά, Românã, العربية   Referrals: +0/-36
Shtuar: 11.09.2007, u ndryshua: 29.11.2020
Temat: Orthodhoksia në Botë, Patriarkana e Jeruzalemit, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Kisha Orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Serbian Orthodox Church. The Official Web-Site
http://spc.rs/eng/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Official web-site of the Serbian Orthodox Church. News, interviews, events, history, library, museum, theology, publications and links.
Mirrors and alternative site versions: http://spc.rs
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-27
Shtuar: 01.04.2001, u ndryshua: 25.06.2020
Temat: Orthodhoksia në Botë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë, Kisha Orthodhokse Autoqefale
Për më tepër: Sërbia dhe Mali i Zi, Kisha Orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Church in America
http://oca.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Official web site. Introduction. The Orthodox Faith. Dioceses. Directory of parishes, institutions, and monasteries. Administration. Questions and answers about Orthodoxy. Music scores. Youth and young adult page. Focus education website. Photo gallery and events.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-21
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 11.01.2021
Temat: Orthodhoksia në Botë, Kisha Orthodhokse në Amerikë, Kisha Orthodhokse Autoqefale
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë, Dioqezat e Kishës Orthodhokse në Amerikë, Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Edukimi, Pyetje dhe përgjigje, Parimet e Orthodhoksisë, Musical Scores, Shenjtorët, Kisha Orthodhokse, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Greek Orthodox Church
http://ecclesia.gr/English/EnIndex.html
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
The official web site of the Greek Orthodox Church. The Holy Synod, the Archbishop, Archdiocese of Athens, metropolises of Greece, monasteries and shrines, chanting, gallery and videos.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-20
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 09.10.2020
Temat: Orthodhoksia në Botë, Kisha Orthodhokse e Greqisë, Kisha Orthodhokse Autoqefale
Për më tepër: Stacione dhe programe radiofonike, Kalendari, Emrat, Media dioqeziane, Kisha Orthodhokse, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Greek Orthodox Patriarchate of Antioch and All the East
http://antiochpatriarchate.org/
Patriarkana e Antiokisë (Lindja e Mesme, Siri). Faqe private
Patriarchal foundations. Patriarchal churches and parishes. Monasteries. Holy Synod. Historical overview.
Gjuhët e sitit: English, العربية   Referrals: +0/-19
Shtuar: 03.04.2004, u ndryshua: 14.02.2021
Temat: Patriarkana e Antiokisë, Kisha Orthodhokse Autoqefale
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë, Manastiret e Patriarkanës së Antiokisë, Dioqezat e Patriarkanës së Antiokisë, Orthodhoksia në Botë, Kisha Orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxy in America
http://orthodoxyinamerica.org/

Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Websit jozyrtar
An online directory of the parishes, monasteries, and seminaries of the twelve major Orthodox jurisdictions in the United States, Canada, and Mexico; integrated with Google to provide detailed maps, driving directions, and satellite images.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-16
Shtuar: 09.05.2005, u ndryshua: 26.01.2021
Temat: Orthodhoksia në Botë, Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Kisha Orthodhokse Autoqefale
Për më tepër: Kisha Orthodhokse në Amerikë, Kisha Orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Greek Orthodox Patriarchate of Alexandria and all Africa
http://patriarchateofalexandria.com/
Patriarkana e Aleksandrisë (Afrika veriore, Egjipti). Faqja zyrtare
News. History. Mission. Articles. Photos. Calendar. Parish directory.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-16
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 10.08.2020
Temat: Orthodhoksia në Botë, Patriarkana e Aleksandrisë, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Kisha Orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Romanian Orthodox Church. Official Website
http://patriarhia.ro/en/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
History, structure, Patriarch (biography, messages and photo events), social and philanthropic activity, cultural and missionary work, external relations, documents, publications and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-16
Shtuar: 05.01.2002, u ndryshua: 23.08.2020
Temat: Orthodhoksia në Botë, Kisha Orthodhokse e Rumanisë, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Kisha Orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Assembly of Canonical Orthodox Bishops of North and Central America
http://assemblyofbishops.org/

Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Creating and fostering ties of unity among the canonical Orthodox Churches and administrations for a stronger and more visible witness to the Orthodox Faith. Made up of all the active, canonical Orthodox bishops of North and Central America, of every jurisdiction. News, ministries, directories, committees, and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://scoba.us/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 15.12.2006, u ndryshua: 18.07.2020
Temat: Orthodhoksia në Botë, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Kisha Orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Russian Orthodox Church. Official Website of the Moscow Patriarchate
http://patriarchia.ru/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
News of the Moscow Patriarchate, His Holiness Patriarch, documents, inter-council presence, publications, organisations, personalia, upcoming events, photo, video and audio.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxia.ru/, http://patriarchia.ru/, http://patriarhia.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Ελληνικά, Românã   Referrals: +0/-54
Shtuar: 02.05.2005, u ndryshua: 13.01.2021
Temat: Web Collections, Të rejat, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Kisha dhe Shoqëria, Jeta kishtare, Portale web orthodhokse, Media orthodhokse, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Personals, Dioqezat, Organizata Sinodiale, Kisha Orthodhokse, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
OrthodoxWiki. Community-edited Encyclopedia of Orthodoxy
http://en.orthodoxwiki.org/
Not associated with any particular region, Rusia). Websit jozyrtar
An Orthodox wiki-community, online encyclopedia and Orthodox knowledge-management system with a discussion forum.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Français, Ελληνικά, Български, Македонски, Românã, Português, العربية   Referrals: +0/-28
Shtuar: 04.01.2007, u ndryshua: 25.04.2020
Temat: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko
Për më tepër: Kisha Orthodhokse, Besimi Orthodhoks, Portale web orthodhokse, Orthodhoksia në Internet, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Главная
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Christian Education Commission (OCEC)
http://orthodoxchristianed.com/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
An agency of the Standing Conference of Canonical Orthodox Bishops in America. Founded in 1957. Aims to develop and publish educational material for and offers support services to Orthodox Christian Churches in North America.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-18
Shtuar: 31.07.2004, u ndryshua: 13.01.2021
Temat: Edukimi, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Sunday and Parish Schools, Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse, Kisha Orthodhokse Autoqefale
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Oklahoma Orthodox Clergy Council
http://www.orthodox.org/oocc/
Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The Oklahoma Orthodox Clergy Council consists of clergy who are actively enaged in full or part-time ministry in parishes of generally-recognized canonical Orthodox Christian ecclesiastical jurisditions and who reside in the State of Oklahoma.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-17
Shtuar: 25.04.2005, u ndryshua: 05.12.2020
Temat: Orthodhoksia në Botë, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Kisha Orthodhokse Autoqefale, Kisha Orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Ohrid Archbishopric
http://www.poa-info.org/?l=en
Kryeepiskopata Orthodhokse Autonome e Ohrit (Maqedoni) (Gadishulli ballkanik, Maqedonia). Faqja zyrtare
Official site of the autonomous Orthodox Ohrid Archbishopric. Holy Synod of Bishops, history, news, synaxarion and publications.
Gjuhët e sitit: English, Македонски   Referrals: +0/-15
Shtuar: 05.10.2003, u ndryshua: 09.03.2018
Temat: Orthodhoksia në Botë, Kryeepiskopata Orthodhokse Autonome e Ohrit (Maqedoni)
Për më tepër: Kisha Orthodhokse e Sërbisë, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Kisha Orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
North Texas Orthodox Missions (NTOM)
http://ntom.org/
Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Сlergy and laity from many jurisdictions worship and work together to support local, national and international Orthodox Christian mission efforts. Festival of Orthodoxy. Getting involved. Meetings. Missions. Parishes. Prayers. Radio. Resources.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 24.02.2005, u ndryshua: 22.10.2020
Temat: Lëvizjet misionare, Non-profit Organizations
Për më tepër: Stacione dhe programe radiofonike, Cultural Public Events, Kisha Orthodhokse Autoqefale
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Autocephalous Orthodox Churches. A Web Directory
http://oca.org/OCworldindex.asp?SID=2
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
List of links to websites of Autocephalous and Autonomous Churches in Internet at the American Orthodox Church website.
Mirrors and alternative site versions: http://oca.org/directories/world-churches/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 01.04.2001, u ndryshua: 25.12.2020
Temat: Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings
Për më tepër: Kisha Orthodhokse Autoqefale
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2021, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente