Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Media orthodhokse:  

Televizioni

Për më tepër:  Film, video (1)
Temat
4E Television & Radio Channel
http://www.tv4e.gr/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Company profile, TV program & shows, satellite program, live radio, news & announcements, contact.
Mirrors and alternative site versions: http://eu02.egihosting.com/938657
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-24
Shtuar: 05.03.2007, u ndryshua: 22.08.2014
Temat: Televizioni
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxy Now. TV Program
http://www.orthodoxynowtv.com/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A weekly 30-minute program designed to educate and inform audiences about Orthodox Christianity. Thoughful discussions on a wide range of topics of interest to Orthodox Christians, those exploring the Orthodox faith and others. Produced through the efforts of the Orthodox Christian Communications Committee (OCCC), a ministry of the Orthodox Clergy Brotherhood of Greater Pittsburgh. News, schedule, a selection of programs, media center, clergy brotherhood, and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-17
Shtuar: 07.02.2014
Temat: Televizioni
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox.TV. Internet TV and Radio for Orthodox Christians
http://www.orthodox.tv/

Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Founded in Tulsa, Oklahoma by Ruston Miles who also serves on the Parish Council at St Antony Orthodox Church, Antiochian Archdiocese. News, arts & entertainment, education, sermons, public addresses, weekly shows, children, teens, young adults, church tours.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-16
Shtuar: 02.07.2004, u ndryshua: 03.08.2018
Temat: Televizioni, Film, video
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
OCTV. Orthodox Christian Television
http://www.octelevision.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The only Orthodox television channel in America. Serves Southern California. Information on OCTV team, program, online store.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-16
Shtuar: 23.05.2005, u ndryshua: 27.04.2018
Temat: Televizioni
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Librari, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
St. Paul’s Antiochian Orthodox Church, Brisbane
http://www.stpaulbrisbane.org/
Patriarkana e Antiokisë (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Antiochian Orthodox Churches. Liturgy. Photos. Weekly bulletin (in Arabic & English). Prayers. Saint of the day. Liturgy (video). The Nicence Creed. The life of the Blessed Virgin Mary. Hymns (in Arabic & English). Live news.
Mirrors and alternative site versions: http://stpaulbrisbane.org.au/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-24
Shtuar: 27.04.2005, u ndryshua: 31.07.2018
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Televizioni, Liturgjia, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Michael’s Antiochian Orthodox Christian Church, Geneva, New York
http://www.stmichaelsgeneva.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
St. Michael’s is a parish of the Antiochian Orthodox Christian Archdiocese of North America. Driving Directions, Schedule of Services, announcements, and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-22
Shtuar: 20.08.2004, u ndryshua: 15.03.2018
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Predikime, Televizioni, Parimet e Orthodhoksisë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente