Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Media orthodhokse:  

Stacione dhe programe radiofonike

Për më tepër:  Përmbledhje muzikore (1)
1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Radio Ngjallja. Zëri zyrtar i Kishës Othodhokse Autoqefale të Shqipërisë
http://radiongjallja.org/

Kisha Orthodhokse e Shqipërisë (Gadishulli ballkanik, Shqipëria). Faqja zyrtare
Radio ka karakter fetar dhe socialkulturor, që transmeton 24 orë drejtpërdrejt në pjesën më të madhe të territorit të Shqipërisë. KOASH, shërbesa, emisione (Dëshmi të Krishtera, I ftuari i ditës, Misionare ne Shtepi), video, radio live, shkrime dhe reagime.
Gjuha e sitit: Shqip   Referrals: +0/-3
Shtuar: 27.05.2020
Temat: Stacione dhe programe radiofonike, Media dioqeziane
Për më tepër: Të rejat, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Rudder. 24/7 Liturgical Chant of the Eastern Orthodox Church
http://www.myocn.net/the-rudder/

Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A 24/7 Internet Radio station providing Orthodox sacred music to the Glory of God the Father, Son, and Holy Spirit. Powered by the Orthodox Christian Network, a commissioned agency of the Assembly of Canonical Orthodox Bishops of North and Central America.
Mirrors and alternative site versions: http://www.myocn.com/rudder/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 25.11.2009, u ndryshua: 15.09.2018
Temat: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Stacione dhe programe radiofonike
Për më tepër: Liturgjia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Light of the East. Internet Radio
http://www.kelfar.net/orthodoxiaradio/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Byzantine music in Arabic, English and Spanish. Forum. Live radio. Video. Shop online.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +1/-4
Shtuar: 22.06.2005, u ndryshua: 19.06.2018
Temat: Stacione dhe programe radiofonike
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Film, video, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Al Orthodoxiya Radio Station. A light in the darkness
http://www.orthodoxiya.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The first Arabic Orthodox radio station in the world. It broadcasts for 24 hours, 7 days a week. Al Orthodoxiya transmits Spiritual Programs, Byzantine hymns, Divine Liturgy, and Live Services in Arabic, Greek, and English.
Mirrors and alternative site versions: http://www.orthodoxiya.fm/
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά, العربية   Referrals: +0/-7
Shtuar: 07.12.2006, u ndryshua: 23.03.2019
Temat: Stacione dhe programe radiofonike
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Faros. Greek-Speaking Orthodox Radio
http://myocn.net/greek-orthodox-radio/
Faqja zyrtare
A 24/7 Greek-speaking Orthodox radio station.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-7
Shtuar: 27.03.2014, u ndryshua: 28.03.2014
Temat: Stacione dhe programe radiofonike
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Ancient Faith Radio. A Ministry of the Antiochian Archdiocese
http://www.ancientfaith.com/

Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A comprehensive list of Orthodox podcasts from noted people like Fr. Thomas Hopko, Frederica Mathewes-Green, Clark Carlton and over 50 more. Also two 24 hour streaming mp3 Orthodox radio stations one featuring Orthodox chant and the other Orthodox talk programs. Plus live call-in programs on a weekly basis.
Mirrors and alternative site versions: http://www.ancientfaithradio.com/, http://www.ancientfaith.com/podcasts/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 26.08.2009, u ndryshua: 29.03.2017
Temat: Stacione dhe programe radiofonike
Për më tepër: Sound Files, Predikime, Media dioqeziane, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Alleliua. Online Orthodox Radio
http://alleluia.faith/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
Broadcasts Orthodox Christian music online. Radio, forum and chat.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-3
Shtuar: 13.08.2011, u ndryshua: 28.03.2020
Temat: Stacione dhe programe radiofonike
Për më tepër: Sound Files, Muzikologjia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Western Rite Radio. A Ministry of the Western Rite Communities of the ROCOR
http://wroradio.com/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
An Internet ministry of the Western rite communities of the Russian Orthodox Church Outside of Russia.
Mirrors and alternative site versions: http://wroradio.blogspot.com/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 06.06.2020
Temat: Stacione dhe programe radiofonike
Për më tepër: Predikime
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Detroit’s Own Orthodox Radio
http://www.doorradio.org/
Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Promotes the Orthodox Christian Faith, connects communities and faithful, educates on traditional and modern day issues, and entertains the listening public across the metropolitan Detroit region. Working under the auspices of the Council of Orthodox Christian Churches of Metropolitan Detroit (COCC).
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 13.11.2016
Temat: Stacione dhe programe radiofonike
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Rostirea Ortodoxă. Radio Programme
http://planetaudio.org.nz/rostirea-ortodoxa/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Australia dhe Zelanda e Re, Zelanda e Re). Faqja zyrtare
Building cultural bridges for Romanians in N.Z. under the auspices of the Romanian Orthodox Church. The programme celebrates Romanian national events, talks with local Romanian personalities and presents stories for children, music, poems, community and church news, religious services, secular and sacred music.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 06.08.2017, u ndryshua: 02.08.2018
Temat: Stacione dhe programe radiofonike
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Our Life in Christ. Orthodox Christian Ministry
http://ourlifeinchrist.com/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A teaching program about Orthodox Christian faith and practice. “Our Life in Christ” can be heard on the Ancient Faith Radio Network. The site contains program notes, audio archives, information on program sponsors, comments from listeners.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 18.11.2007, u ndryshua: 08.01.2020
Temat: Stacione dhe programe radiofonike
Për më tepër: Lëvizjet misionare, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Orthodox Christian Network. The National Orthodox Christian Media Program
http://www.myocn.net/

Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Orthodox Christian Network (a SCOBA agency) produces Come Receive the Light, the national radio ministry of the Orthodox Christian Churches in America.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-0
Shtuar: 09.11.2004, u ndryshua: 15.02.2020
Temat: Stacione dhe programe radiofonike
Për më tepër: Lëvizjet misionare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Pemptousia. Web Portal on Mount Athos, Wisdom and Holiness
http://pemptousia.com/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Run by the Association of the Friends of Vatopaidi Monastery and the Institute of Research, Preservation and Advancement of Spiritual and Cultural Traditions “Saint Maximos the Greek”. Articles on Orthodox Spirituality, audio & video, online radio, music, exclusive interviews and films. Extensive information on history, art, tradition and life of Vatopaidi Monastery.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά, Georgian, Românã   Referrals: +0/-11
Shtuar: 27.09.2014, u ndryshua: 23.04.2020
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Gazetaria politike dhe shoqërore, Predikime, Stacione dhe programe radiofonike, Fëmijët, edukimi, Asketët dhe Heremitët, Shenjtorët, Revista, Besimi Orthodhoks, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Monastery Podmaine, Budva
http://sites.google.com/site/podmainemonastery/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Background information about the monastery, history, news, publications and links.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +1/-4
Shtuar: 22.03.2010, u ndryshua: 31.10.2019
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë
Për më tepër: Predikime, Stacione dhe programe radiofonike, Shtëpi botuese, tipografi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Eikonografies Workshop. Handmade Byzantine Hagiography
http://agiografies.info/

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Eikonografies is a Byzantine hagiography workshop with tradition and experience. Having legacy asset, the work of the great icon painter Fotis Kontoglou, the teacher Elder Meletios learned the art of criticism school Foti Kontoglou. Afterwards the hagiographers studied for a long time from the monks of the Archangel Michael Monastery of Pella. Handmade hagiography. The materials used are traditional colors of powder and egg tempera.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-8
Shtuar: 08.07.2013, u ndryshua: 05.09.2020
Temat: Icon Painting Shops, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Për më tepër: Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Predikime, Stacione dhe programe radiofonike, Kisha dhe Shoqëria, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Greek Orthodox Church
http://www.ecclesia.gr/English/EnIndex.html
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
The official web site of the Greek Orthodox Church. The Holy Synod, the Archbishop, Archdiocese of Athens, metropolises of Greece, monasteries and shrines, chanting, gallery and videos.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-5
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 25.11.2015
Temat: Orthodhoksia në Botë, Kisha Orthodhokse e Greqisë, Kisha Orthodhokse Autoqefale
Për më tepër: Stacione dhe programe radiofonike, Kalendari, Emrat, Media dioqeziane, Kisha Orthodhokse, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthotracts.org. Sharing the Historic Orthodox Faith
http://www.orthotracts.org/

Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Resources for the Orthodox Christian: music, video, radio programming, printable tracts, and lots of links. The ACORN Radio Programming features audios on Worship, Spirituality, History and Contemporary issues. Search our Video of the Day library of over 350 Searchable Orthodox Videos.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 10.09.2004, u ndryshua: 22.11.2019
Temat: Lëvizjet misionare, Përmbledhje muzikore, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Stacione dhe programe radiofonike, Parimet e Orthodhoksisë, Liturgjia, Film, video, Shenjtorët, Bibliotekat elektronike, Muzikë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Greek Orthodox Metropolis of Atlanta
http://atlmetropolis.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
News. Calendar. Metropolis resources. Archidiocese resources. Greek resources.
Mirrors and alternative site versions: http://atlanta.goarch.org/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 15.09.2004, u ndryshua: 07.09.2020
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Stacione dhe programe radiofonike, Media dioqeziane, Media orthodhokse, Patriarkana Ekumenike
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Christian Bible Studies. Free Multimedia Bible Studies for Teens and Adults
http://www.orthodoxyouth.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Includes podcast and full-color handouts for use in church study groups or on your own.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 05.05.2011, u ndryshua: 30.09.2019
Temat: Material didaktik
Për më tepër: Stacione dhe programe radiofonike, Bibla
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saints Constantine & Helen Church, Cheyenne, WY
http://orthodoxcheyenne.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A parish of Greek Orthodox Archdiocese of America, Ecumenical Patriarchate of Constantinople. Parish organizations. Brief history of Orthodoxy. Radio program. Church events. Teachings of the Orthodox Church. Greek festival. Orthodox world, links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 09.01.2005, u ndryshua: 26.01.2020
Temat: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës
Për më tepër: Stacione dhe programe radiofonike, Parimet e Orthodhoksisë, Historia e Kishës, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente