Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Media orthodhokse:  

Gazetat

Për më tepër:  Media dioqeziane (0)
1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Cornerstone. Bi-Monthly Newsletter
http://sprint.net.au/~corners/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Published and distributed by the Greek Orthodox Youth Association of Oakleigh - Sts Anargiri. A guide for every Orthodox Christian, an anti-heretical manual. Youth library.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 13.05.2005, u ndryshua: 05.08.2018
Temat: Gazetat, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Web Collections, Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Organizata rinore, Lëvizjet misionare, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Heritage. A Monthly Periodical
http://www.OrthodoxHeritage.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Orthodox Heritage is monthly Orthodox periodical published by the Greek Orthodox Brotherhood of St. Poimen. The periodical's emphasis is on Orthodox education, spirituality, sacramental living. This site provides articles and information, as published within some of our monthly issues.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-0
Shtuar: 10.07.2005, u ndryshua: 25.04.2016
Temat: Gazetat, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Monastic Discourse. Priest-monk Makarios, Convent of the Entry of the Most Holy Virgin into the Temple, City of Ivanovo
http://convent.mrezha.ru/english.htm

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Ivanovos dhe Voznesenskut (Rusia Qëndrore, Rusia). Faqe private
Q&A. Articles, discussions, sermons. Marriage, family, monasticism.
Mirrors and alternative site versions: http://СвященникОтвечает.рф
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +1/-11
Shtuar: 10.03.2003, u ndryshua: 03.07.2013
Temat: Manastire
Për më tepër: Predikime, Lutje, libra lutjesh, Pyetje dhe përgjigje, Gazetat, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Vaclav Orthodox Church, Brno
http://www.pravoslavbrno.cz/
Kisha Orthodhokse e Rep. Çeke dhe Sllovakisë (Evropa Lindore, Republika Çeke). Faqja zyrtare
A brief introduction is available in English.
Mirrors and alternative site versions: http://mujweb.cz/pravoslavbrno/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Ελληνικά, Český   Referrals: +0/-9
Shtuar: 03.01.2005, u ndryshua: 25.01.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Republikës Ceke dhe Sllovakisë
Për më tepër: Sound Files, Parimet e Orthodhoksisë, Gazetat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Kiev-orthodox. For those who’d like to believe reasonably
http://kiev-orthodox.org/site/english/

Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Kievit (Jug-Perëndim, Ukrainë). Websit jozyrtar
Page with articles in English published on Kiev-orthodox website (Russian interface). You’ll find here theology, liturgy, worship, and reflections on spiritual life in modern world.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська   Referrals: +0/-6
Shtuar: 18.05.2001, u ndryshua: 14.06.2018
Temat: Revista
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë, Gazetat, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Transfiguration Monastery on Lake Baikal, Posolskoe
http://posolsk-monastery.prihod.ru/english_version/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Улан-Удэнская епархия (Siberia, Rusia). Faqja zyrtare
History, divine services, directions and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 27.11.2008, u ndryshua: 08.03.2018
Temat: Manastire
Për më tepër: Predikime, Ikona të Nderuara, Parimet e Orthodhoksisë, Film, video, Bibliotekat elektronike, Gazetat, Famulli në Rusi sipas dioqezave, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
All Saints of Alaska Orthodox Church, Victoria, BC
http://www.allsaintsofalaska.ca/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
An OCA English-language parish. Calendar of services. Location. Parish information. Recent parish news & events.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 26.12.2004, u ndryshua: 07.12.2012
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Gazetat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Diocese of the South, Orthodox Church in America
http://dioceseofthesouth.wixsite.com/dosoca/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika Qëndrore, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A list of 79 parishes in 14 states of the USA being part of the OCA’s Diocese of the South. Daily reflections. Latest news. Diocesan events. Parish listings. Administration. Archbishop. About Orthodoxy. Diocesan building updates. Parish resource documents.
Mirrors and alternative site versions: http://dosoca.org/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 07.07.2004, u ndryshua: 08.02.2018
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse në Amerikë, Kisha Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Gazetat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Trinity Romanian Orthodox Church, Los Angeles, CA
http://www.biserica.org/en/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Local & pan-Orthodox events, Christian life news, & links.
Mirrors and alternative site versions: http://www.biserica.org/Churches/SfantaTreime/, http://www.publicatii.com/, http://www.sfantatreime.org/
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-3
Shtuar: 12.07.2004, u ndryshua: 08.11.2016
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Liturgjia, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Bibliotekat elektronike, Gazetat, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Mary Magdalena Convent of Krasnodar Region
http://en.mironositsa.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Ekaterinodar dhe Kuban' (Jug, Rusia). Faqja zyrtare
Abbot Superior of the convent, prayer requests, the newspaper “Pilgrim on the Earth”, contact, guest book, news, monastery history.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 13.04.2011, u ndryshua: 31.10.2018
Temat: Manastire
Për më tepër: Gazetat, Famulli në Rusi sipas dioqezave
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orthodox parish of the Protecting Veil (Pokrov) of the Most Holy Theotokos and Ever-Virgin Mary, Manchester
http://pokrovchurch.co.uk/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Stauropegial Submission (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Websit jozyrtar
Website of a Russian parish in Manchester (64 Clarence Road, Longsight, Manchester, M13 0YE, UK). Schedule of services, parish news, most common prayers, links to liturgical and other resources.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 08.10.2004, u ndryshua: 10.12.2018
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Liturgjia, Historia, Gazetat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: См. также официальный сайт прихода по адресу www.pokrovchurch.co.uk

Holy Trinity Russian Orthodox Church, Baltimore
http://www.holytrinityorthodox.com/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Famulli të Patriarkanës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A parish of the Patriarchate of Moscow. Weekly bulletin. Parish journal. English and Russian texts of Church services. Parish’s electronic album. Orthodox Calendar on a single page with Lives of the Saints, Icons, Troparions and Kontakions. Daily Scripture Readings. Feasts, Fast Days, Days of Remembrance. Feasts, fast days, traditional days of remembrance.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 25.08.2003, u ndryshua: 29.10.2013
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Revista, Gazetat, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Kathedrale zum hl. Nikolaus in Wien
http://www.nikolsobor.org/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Vienës dhe Austrisë (Evropa perëndimore, Austria). Faqja zyrtare
Die offizielle Web-Seite der Kathedrale z. hl. Nikolaus in Wien, mehr als eine 100-jährige Geschichte. Über die Kirche, Geschichte, Bischöfe, Pfarrer, Sonntagsschule, Bibliothek, Chor, Kirchengeschäft, Gottesdienstordnung.
Mirrors and alternative site versions: http://www.russischekirche.at/
Gjuhët e sitit: Русский, Deutsch   Referrals: +0/-2
Shtuar: 15.12.2004, u ndryshua: 06.05.2016
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Gazetat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Berdsk
http://berdsk.orthodoxy.ru/english/english.htm

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Novosibirskut dhe Berdskit (Siberia, Rusia). Faqja zyrtare
About the town. The Transfiguration Cathedral in Berdsk.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 23.03.2006, u ndryshua: 23.08.2018
Temat: Regional study, Urban and Rural
Për më tepër: Gazetat, Famulli në Rusi sipas dioqezave
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Nicholas Monastery, Staraya Ladoga
http://en.nikmonas.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Shën Pjetërburgut (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
History, monastery today, directions and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 31.07.2015
Temat: Manastire
Për më tepër: Ikona të Nderuara, Fotografia, Gazetat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Trinity Orthodox Church, New Britain, CT
http://www.htocnb.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Orthodox Church in America, Diocese of New England. History, parish administration, news, calendar, weekly bulletins, newsletter, photo gallery, and directions.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 09.07.2004, u ndryshua: 17.01.2019
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Gazetat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. John of Damascus Orthodox Church, Poway, CA
http://www.stjohnofdamascus.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Parish history. Contacts. Directions and map. Bulletin. The life of St. John of Damascus. In defense of Holy Icons. St. John’s photosite. Prayer list. Sunday’s Gospel. Orthodox herald. Dynamis. Calendar. Schedules.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 16.07.2004, u ndryshua: 18.05.2014
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Shenjtorët, Gazetat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Stю John the Evangelist Antiochian Orthodox Church, Orinda, CA
http://www.stjohnorinda.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The community, set back into the hills of Orinda, California was established, under the leadership of Metropolitan Philip Saliba, within the jurisdiction of the Antiochian Orthodox Christian Archdiocese of North America, in 1978. The web site lists programs, services, and activities operating within the scope of these five principles. Contact information.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 13.08.2004, u ndryshua: 01.09.2018
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Web Collections, Sunday and Parish Schools, Parimet e Orthodhoksisë, Film, video, Gazetat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Nicholas Romanian Orthodox Church, Woodside, NY
http://www.stnicholaschurch.net/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The English-language version of the website contains news, parish history, and links to Orthodox Christian books available at Amazon.com.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-1
Shtuar: 25.08.2004, u ndryshua: 16.11.2016
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Për më tepër: Gazetat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Mother of God Church, Tallahassee, FL
http://www.hmog.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A parish of Greek Orthodox Archdiocese of America, Ecumenical Patriarchate of Constantinople. Community history. Photo gallery. Bulletins. Directions. Contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 15.10.2004, u ndryshua: 23.02.2009
Temat: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës
Për më tepër: Gazetat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Për më tepër:   Eπισκοπές;   რუსეთის მართლმადიდებელი ეკლესია;   Diocesan Media
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2019, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente