Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Media orthodhokse:  

Të rejat

Nëntemat:  RSS (1)
1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Radio Ngjallja. Zëri zyrtar i Kishës Othodhokse Autoqefale të Shqipërisë
http://radiongjallja.org/

Kisha Orthodhokse e Shqipërisë (Gadishulli ballkanik, Shqipëria). Faqja zyrtare
Radio ka karakter fetar dhe socialkulturor, që transmeton 24 orë drejtpërdrejt në pjesën më të madhe të territorit të Shqipërisë. KOASH, shërbesa, emisione (Dëshmi të Krishtera, I ftuari i ditës, Misionare ne Shtepi), video, radio live, shkrime dhe reagime.
Gjuha e sitit: Shqip   Referrals: +0/-4
Shtuar: 27.05.2020
Temat: Stacione dhe programe radiofonike, Media dioqeziane
Për më tepër: Të rejat, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orthodox Church. Official Website of the Moscow Patriarchate
http://patriarchia.ru/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
News of the Moscow Patriarchate, His Holiness Patriarch, documents, inter-council presence, publications, organisations, personalia, upcoming events, photo, video and audio.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxia.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Ελληνικά, Românã   Referrals: +0/-40
Shtuar: 02.05.2005, u ndryshua: 03.09.2019
Temat: Web Collections, Të rejat, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Kisha dhe Shoqëria, Jeta kishtare, Portale web orthodhokse, Media orthodhokse, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Personals, Dioqezat, Organizata Sinodiale, Kisha Orthodhokse, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Northwest. Bulletin Board for Events & Happenings of Interest to Orthodox Christians in the Northwest
http://orthodoxnorthwest.wordpress.com/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
A blog for the purpose of informing Orthodox Christians in the Northwest of activities that may be of interest to them. This includes retreats, concerts, festivals, feast days, visits of important dignitaries and icons, charitable activities and other events.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-22
Shtuar: 30.03.2011, u ndryshua: 18.01.2013
Temat: Kisha dhe Shoqëria, Të rejat
Për më tepër: Musical Events, Konferenca, Lexime, Seminare, Ekspozita, Panaire, Cultural Public Events
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxie.com. Orthodox News
http://orthodoxie.com/en/

Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës (Evropa perëndimore, Francë). Websit jozyrtar
Publishes information about Orthodoxy around the world. Making Orthodox life and Orthodox events better known, thanks to news summaries, commented links, various documents, and announcements.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxie.typepad.com/
Gjuhët e sitit: English, Français   Referrals: +0/-12
Shtuar: 15.02.2005, u ndryshua: 01.08.2020
Temat: Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës, Orthodhoksia në Botë, Të rejat
Për më tepër: Material analizues, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Union of Orthodox Journalists
http://spzh.news/en/
Kisha Orthodhokse e Ukrainës (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
Orthodox news – main events of Orthodoxy in Ukraine and the world. All Christian news of the day.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Ελληνικά, Românã   Referrals: +0/-10
Shtuar: 05.04.2018, u ndryshua: 05.04.2020
Temat: Të rejat, Media orthodhokse, Non-profit Organizations
Për më tepër: Kisha dhe Shteti, politika, Kisha dhe Shoqëria, Pyetje dhe përgjigje
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Presbyters’ Council of Central Indiana Orthodox Christian Churches
http://orthodoxindy.org/

Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
News, events, articles and links for Central Indiana Orthodox.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 26.03.2010, u ndryshua: 10.11.2020
Temat: Orthodhoksia në Botë, Të rejat
Për më tepër: Dioqezat e Kishës Orthodhokse në Amerikë, Dioqezat e kishës Orthodhokse të Greqisë, Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Bullgarisë, Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Rumanisë, Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Dioqezat e Patriarkanës së Antiokisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Synodal Information and Educational Department of the Ukrainian Orthodox Church
http://news.church.ua/
Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Kievit (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
News, publications, head of the department and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Ελληνικά, Românã   Referrals: +0/-6
Shtuar: 13.08.2020
Temat: Të rejat, Organizata, Kisha Orthodhokse e Ukrainës
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Basilica. News Agency of the Romanian Patriarchate
http://www.basilica.ro/en/

Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
The Press Center of the Romanian Patriarchate. Romanian news, Romanian Orthodox diaspora, the Orthodox world. News, documents, press releases, interviews and events.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-6
Shtuar: 13.11.2008, u ndryshua: 29.02.2020
Temat: Media dioqeziane, Të rejat
Për më tepër: Kisha Orthodhokse e Rumanisë, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Svetigora Press. News Agency of Metropolitanate of Montenegro
http://svetigora.wordpress.com/english/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
News archivi of the Metropolitanate of Montenegro.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-4
Shtuar: 18.04.2009, u ndryshua: 24.10.2019
Temat: Shtëpi botuese, tipografi, Media dioqeziane, Të rejat, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Не ажурира се. Архива може да се претражује.

Orthodox Insight. Orthodox Wisdom from the Past and Present
http://orthodoxinsight.com/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Orthodox daily devotional, news briefs, Orthodox quotes, and saints for daily life.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 23.06.2015, u ndryshua: 08.10.2020
Temat: Web Collections, Të rejat
Për më tepër: Predikime, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
OrthodoxyToday.org. Orthodox Christian Morality Today
http://orthodoxytoday.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Commentary on social and moral issues of the day.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 29.06.2005, u ndryshua: 28.09.2020
Temat: Material analizues, Të rejat, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Pravoslavie.Ru. Orthodox Web Portal
http://orthochristian.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Stauropegial Submission (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Current news and events. Sections: religion, history, theology, culture and politics.
Mirrors and alternative site versions: http://pravoslavie.ru/english/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά, Српски   Referrals: +2/-31
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 05.04.2020
Temat: Material analizues, Portale web orthodhokse, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Gazetaria politike dhe shoqërore, Predikime, Pyetje dhe përgjigje, Parimet e Orthodhoksisë, Të rejat, Manastire, Besimi Orthodhoks, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orthodox Church outside Russia
http://synod.com/synod/indexeng.htm

Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The official website of the Russian Orthodox Church outside Russia. News of Synod and Dioceses (monasteries, icons, publications, status and regulations). Orthodox organizations. History (councils, epistles, reviews & documents). Legacy (mentors, sermons, articles, directory of parishes and clergy).
Mirrors and alternative site versions: http://russianorthodoxchurch.ws/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-28
Shtuar: 06.07.2002, u ndryshua: 06.06.2020
Temat: Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: ROCOR Monasteries and convents, Predikime, Historia, Të rejat, ROCOR Parishes
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Nicholas the Wonderworker Charitable Foundation, Moscow
http://nacxa.ru/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Charity in Russia, programs, projects, library and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://sannicola.ru, http://пасха.рф
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Italiano, Ελληνικά   Referrals: +0/-15
Shtuar: 30.10.2004, u ndryshua: 30.12.2019
Temat: Bamirësi, mëshirë, Fondacione, Organizata bamirëse, Non-profit Organizations
Për më tepër: Shenjtorët, Të rejat, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxy and the World. Russian Orthodox Church Website
http://pravmir.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqe private
A guide to Orthodox life. Articles about Orthodoxy, contemporary Church life and society issues, family life and upbringing of children, Christian fiction, sermons and Orthodox music.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-12
Shtuar: 12.02.2004, u ndryshua: 28.06.2018
Temat: Lëvizjet misionare, Besimi Orthodhoks, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Website të shkrimtarëve, Sound Files, Predikime, Kisha dhe Ushtria, Pelegrinazhet, udhëtimet, Jeta familjare, Pyetje dhe përgjigje, Bibliotekat elektronike, Të rejat, Jeta kishtare, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Sabornik. News from the Orthodox World and Teaching of the Holy Fathers
http://sabornik.net/category/engl/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Orthodox Christian news archive and analytics.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-10
Shtuar: 07.12.2020
Temat: Kisha dhe Shoqëria, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Festat, Lëvizjet misionare, Material analizues, Shenjtorët, Të rejat, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Dobrotolyubie (Philokalia). News, Sermons and Church Life
http://dobrotoliubie.com/category/en/

Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Gadishulli ballkanik, Bullgaria). Faqja zyrtare
The website contains Orthodox news, sermons and articles on church life.
Gjuhët e sitit: English, Български   Referrals: +0/-10
Shtuar: 04.07.2018
Temat: Portale web orthodhokse
Për më tepër: Predikime, Material analizues, Të rejat, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Nicholas Monastery, Bolshekulachye
http://en.bolshekulachie.ru/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Omskut dhe Taras (Siberia, Rusia). Faqja zyrtare
History, photo gallery, contacts and donations.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Italiano, Ελληνικά, Српски   Referrals: +0/-9
Shtuar: 29.01.2013, u ndryshua: 18.09.2019
Temat: Manastire
Për më tepër: Murgjëria, Material analizues, Gazetat, Të rejat, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
German Diocese of the Russian Orthodox Church Outside Russia
http://rocor.de/en/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
A brief information on parishes and clergy of the diocese.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch   Referrals: +0/-9
Shtuar: 18.05.2002, u ndryshua: 12.09.2020
Temat: Media dioqeziane, Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR)
Për më tepër: Të rejat, ROCOR Parishes, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Diocese of New England, Orthodox Church in America
http://www.dneoca.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Published articles. Diocesan calendar. Boston deanery. Connecticut deanery. Northern deanery. Official statements. Orthodox links. About Orthodoxy.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 03.09.2004, u ndryshua: 10.02.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë, Dioqezat e Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Akademi klerikale dhe kurse shpirtërore, Akademi theologjike dhe Seminare, Parimet e Orthodhoksisë, Bibliotekat elektronike, Të rejat, Edukimi, Kisha Orthodhokse në Amerikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente