Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Media orthodhokse:  

Material analizues

Temat
Pravoslavie.Ru. Orthodox Web Portal
http://orthochristian.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Stauropegial Submission (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Current news and events. Sections: religion, history, theology, culture and politics.
Mirrors and alternative site versions: http://pravoslavie.ru/english/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά, Српски   Referrals: +6/-51
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 05.04.2020
Temat: Material analizues, Portale web orthodhokse, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Gazetaria politike dhe shoqërore, Predikime, Pyetje dhe përgjigje, Parimet e Orthodhoksisë, Të rejat, Manastire, Besimi Orthodhoks, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
OrthodoxNet. Shining the Light of Wisdom and Truth
http://orthodoxnet.com/

Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
A conservative Christian view on the modern world. On Orthodoxy. Articles, commentaries, news.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-10
Shtuar: 15.06.2005, u ndryshua: 08.09.2020
Temat: Material analizues, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Të rejat, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
OrthodoxyToday.org. Orthodox Christian Morality Today
http://orthodoxytoday.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Commentary on social and moral issues of the day.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-10
Shtuar: 29.06.2005, u ndryshua: 28.09.2020
Temat: Material analizues, Të rejat, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
St. Nicholas Monastery, Bolshekulachye
http://en.bolshekulachie.ru/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Omskut dhe Taras (Siberia, Rusia). Faqja zyrtare
History, photo gallery, contacts and donations.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Italiano, Ελληνικά, Српски   Referrals: +0/-37
Shtuar: 29.01.2013, u ndryshua: 18.09.2019
Temat: Manastire
Për më tepër: Murgjëria, Material analizues, Gazetat, Të rejat, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orthodox Church. Official Website of the Department for External Church Relations
http://mospat.ru/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
History and the present time. His Holiness Kirill, Patriarch of Moscow and All Russia. Documents. Church news. Synodal institutions and commissions. Dioceses and Bishops. Educational institutions. Presentations and publications. The Journal of the Moscow Patriarchate. Church calendar. Pilgrimage. Orthodoxy in the world. Questions about Faith and life. Photo, video and audio archives.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Français, Italiano, Ελληνικά   Referrals: +0/-29
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 29.10.2020
Temat: Web Collections, Revista, Organizata Sinodiale
Për më tepër: Material analizues, Media dioqeziane, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Dobrotolyubie (Philokalia). News, Sermons and Church Life
http://dobrotoliubie.com/category/en/

Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Gadishulli ballkanik, Bullgaria). Faqja zyrtare
The website contains Orthodox news, sermons and articles on church life.
Gjuhët e sitit: English, Български   Referrals: +0/-22
Shtuar: 04.07.2018
Temat: Portale web orthodhokse
Për më tepër: Predikime, Material analizues, Të rejat, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Sabornik. News from the Orthodox World and Teaching of the Holy Fathers
http://sabornik.net/category/engl/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Orthodox Christian news archive and analytics.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-21
Shtuar: 07.12.2020
Temat: Kisha dhe Shoqëria, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Festat, Lëvizjet misionare, Material analizues, Shenjtorët, Të rejat, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxie.com. Orthodox News
http://orthodoxie.com/en/

Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës (Evropa perëndimore, Francë). Websit jozyrtar
Publishes information about Orthodoxy around the world. Making Orthodox life and Orthodox events better known, thanks to news summaries, commented links, various documents, and announcements.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxie.typepad.com/
Gjuhët e sitit: English, Français   Referrals: +0/-14
Shtuar: 15.02.2005, u ndryshua: 01.08.2020
Temat: Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës, Orthodhoksia në Botë, Të rejat
Për më tepër: Material analizues, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Sanctity of Motherhood. All-Russian Forum
http://sm.cnsr.ru/ru/eng/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
Organized by the Center of National Glory and St. Andrew the First-Called Foundation.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-14
Shtuar: 17.06.2020
Temat: Gruaja orthodhokse, Konferenca, Lexime, Seminare, Jeta familjare
Për më tepër: Material analizues
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Panteleimon Convent, Kiev
http://feofania.church.ua/
Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Kievit (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
Information, address, photo gallery and interactive map.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська   Referrals: +0/-9
Shtuar: 22.02.2012, u ndryshua: 29.12.2019
Temat: Manastire
Për më tepër: Predikime, Lutje, libra lutjesh, Material analizues, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint John of Shanghai and San Francisco Church, Jacksonville, FL
http://stjohnsrocjax.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Sanctuary, live of St. John, schedule, parish life, news, donations, photo, forum, and video.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 03.12.2014, u ndryshua: 11.12.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Material analizues, Discussion Boards
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2021, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente