Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Jeta kishtare:  

Pelegrinazhet, udhëtimet

Nëntemat:  Kampingje verore për çdo moshë (0)Rindërtimi i Kishave dhe Manastireve (0)
1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Mount Athos. Online Shop
http://svetogorac.com/en/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqe private
Icons, keychains, badges, DVD/CD, books, necklaces, bracelets, rosary, and clothes.
Mirrors and alternative site versions: http://svetogorac.com/, http://svetogorac.org/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά, Српски   Referrals: +0/-32
Shtuar: 02.05.2012, u ndryshua: 14.10.2018
Temat: Pelegrinazhet, udhëtimet, Bli në Internet
Për më tepër: Librari
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
OramaWorld Travel. Pilgrimage to Greece
http://travel.oramaworld.com/

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
OramaWorld Travel organizes exclusive pilgrimage tours and cruises, participation in Orthodox feasts and celebrations as well as hiking excursions on holy routes in Greece.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Italiano, Ελληνικά   Referrals: +0/-26
Shtuar: 23.01.2016
Temat: Pelegrinazhet, udhëtimet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Pilgrimages to Holy Land, Jordan, and Sinai: 2012, 2014
http://dan.somnea.free.fr/PELERINAJ/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqe private
Aelia Capitolina, Al Aqsa, Amman, Bethlehem, Besara, Betphage, Bethany, Bethsaida, Blasphemies, Caesarea, Capernaum, Constantin Necula, Dome of the Rock, Edicule, Ein Gedi, Ein Karem, Galilee, Dead Sea, Hebron, icons, Jerusalem, Jericho, Jordan River, Jordan, Madaba, Mar Saba, Tel Aviv, Tiberias, Tabor, Moria, 3D-Panorama, Gerasimus Monastery, Sea of Galilee, Sion, Via Dolorosa.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +1/-20
Shtuar: 21.09.2012, u ndryshua: 08.05.2019
Temat: Pelegrinazhet, udhëtimet, Webfaqe të laikëve
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Pilgrimage Department of the Diocese of Simferopol and Crimea
http://www.pilgrimage.su/
Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Simferopolit dhe Krimesë (Jug, Rusia). Faqja zyrtare
Orthodox Crimea, pilgrimage tours, Christmas holidays in the Crimea, family and school, services, events, pilgrim feedback video information and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://pilgrimage.crimea.ua/, http://pilgrimage.crimea.ua/russian-version.html
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +1/-20
Shtuar: 26.06.2015, u ndryshua: 03.07.2016
Temat: Rajone, Pelegrinazhet, udhëtimet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Valaam Pilgrim. Pilgrimage Service of the Valaam Monastery
http://valaam.com/information-in-english/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
Tours to Valaam. History and schedule of upcoming trips.
Mirrors and alternative site versions: http://vp.valaam.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Suomi   Referrals: +0/-22
Shtuar: 13.04.2007, u ndryshua: 27.07.2018
Temat: Pelegrinazhet, udhëtimet
Për më tepër: Manastire
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Solovki.info. Solovetcky Islands
http://solovki.info/?lang=en

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Archangelskit dhe Kholmogoryt (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
Full information about Solovki, White sea, History, Solovetcky Maritime Museum.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-20
Shtuar: 29.03.2004, u ndryshua: 27.08.2018
Temat: Pelegrinazhet, udhëtimet
Për më tepër: Rajone, Historia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Medelana. Pilgrimages to Georgia
http://medelana.com/

Kisha Orthodhokse e Gjeorgjisë (Kaukazi jugor, Gjeorgjia). Faqja zyrtare
Tours to Georgia: Tbilisi, Mtskheta, Jvari, Svetitskhoveli, Samtavro, Sioni, Kvashveti.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Georgian   Referrals: +0/-20
Shtuar: 10.06.2013, u ndryshua: 27.06.2018
Temat: Pelegrinazhet, udhëtimet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Friends of Mount Athos
http://www.athosfriends.org/
Not associated with any particular region, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A charitable and educational organization dedicated to the support of the Athonite Monasteries and public education about them and to the support of persons planning pilgrimages to the Holy Mountain. Here persons interested in the Holy Mountain may find a variety of kinds of information about the Holy Mountain and about the Friends of Mount Athos. News, events, books, articles. FoMA provides downloadable footpath descriptions with GPX tracks, and its new Mount Athos Pilgrim Map.
Mirrors and alternative site versions: http://abacus.bates.edu/~rallison/friends/
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-20
Shtuar: 25.08.2004, u ndryshua: 27.04.2018
Temat: Pelegrinazhet, udhëtimet, Non-profit Organizations
Për më tepër: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Imperial Orthodox Palestine Society
http://ippo-jerusalem.info/category/show/6/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Lindja e Mesme, Izrael). Faqja zyrtare
The Alexander podvorye. Orthodox shrines, history and photo gallery.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-18
Shtuar: 16.05.2006, u ndryshua: 18.07.2018
Temat: Pelegrinazhet, udhëtimet, Non-profit Organizations
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë, ROCOR Parishes
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Pilgrim on the Holy Land
http://eng.palomnic.org/

Patriarkana e Jeruzalemit (Lindja e Mesme, Izrael). Faqja zyrtare
Web site is a culture-educational project of Orthodox Science-Educational Society “Russia in colors” in Jerusalem. It tells about history of Russian Orthodox Worship at Holy Land and its revival at present time. Programs of tours.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 27.07.2005, u ndryshua: 14.08.2018
Temat: Pelegrinazhet, udhëtimet
Për më tepër: Revista, Non-profit Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Culture Travel e.K. Reisen zu orthodoxen Klöstern in Serbien
http://www.kultur-reisen.biz/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Gjermania). Faqja zyrtare
Orthodox Culture Travel e.K. organisiert Reisen zu serbisch orthodoxen Klöstern in Serbien. Erleben Sie einen Teilabschnitt der Transromanica in Serbien. Kultur und Wellness Urlaub in Belgrad, Vrnjacka Banja und dem Kloster Mileseva. Entdecken Sie Serbien.
Gjuha e sitit: Deutsch   Referrals: +0/-15
Shtuar: 08.12.2009, u ndryshua: 08.03.2011
Temat: Pelegrinazhet, udhëtimet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Churches and Monasteries of Sevastopol, Crimea
http://planetakrim.com/catalog/01/sev-hram/

Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Simferopolit dhe Krimesë (Jug-Perëndim, Rusia). Faqja zyrtare
It was Apostle Andrew Called at the First who said the Holy Word on the Land of Geraclean Chersonesus (Korsun in Russian). Professing Holy Skripture on Sevastopol land many ascetics died here. Climent of Rome with his pupils was exiled to Korsun in 98 A.D. St. Martin the Confessor among them (exiled here by monophelits). St. Kiril brought the written language to Kiev Rus from here. St. Prince Vladimir of Kiev was baptised in Chersonesus.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 10.07.2003, u ndryshua: 15.01.2019
Temat: Urban and Rural, Pelegrinazhet, udhëtimet, Shtetet e ish Bashkimit Sovjetik
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxtours. Orthodox Pilgrim Agency
http://www.orthodoxtours.com/

Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Specializes in custom tours and pilgrimages to the holy pilgrim sites and places of interest of the Early Church and Eastern Christendom. Tour themes include Sacred Art, Christian Monasticism and uniquely tailored tours that combine elements of pilgrimage to the most revered sites of the Christendom with interesting educational historical excursions. The director and spiritual advisor of the company is a Russian Orthodox priest.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 13.12.2007, u ndryshua: 18.03.2014
Temat: Pelegrinazhet, udhëtimet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Ouranoupolis, Halkidiki, and Mount Athos, the Holy Mountain
http://www.ouranoupoli.com/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
A pilgrimage to Mount Athos, a land of treasures and miracles. Mount Athos, Location, history. A Church on Mount Athos. The Treasures of Mount Athos. News from Ouranoupolis.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 02.04.2006, u ndryshua: 26.04.2013
Temat: Pelegrinazhet, udhëtimet
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Greqisë, Manastire të Kishës Orthodhokse të Greqisë, Kisha Orthodhokse e Greqisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Orthodoxy and the World. Russian Orthodox Church Website
http://pravmir.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqe private
A guide to Orthodox life. Articles about Orthodoxy, contemporary Church life and society issues, family life and upbringing of children, Christian fiction, sermons and Orthodox music.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +3/-33
Shtuar: 12.02.2004, u ndryshua: 28.06.2018
Temat: Lëvizjet misionare, Besimi Orthodhoks, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Website të shkrimtarëve, Sound Files, Predikime, Kisha dhe Ushtria, Pelegrinazhet, udhëtimet, Jeta familjare, Pyetje dhe përgjigje, Bibliotekat elektronike, Të rejat, Jeta kishtare, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Holy Trinity-St. Sergius Lavra, Sergiev Posad, Moscow district
http://stsl.ru/languages/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Rajoni i Moskës) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
History of the Lavra. Life of St. Sergius of Radonezh. Photo gallery.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Italiano, 日本語, 中文, 한국어   Referrals: +0/-36
Shtuar: 22.02.2001, u ndryshua: 18.04.2019
Temat: Bibliotekat elektronike, Manastire
Për më tepër: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Pelegrinazhet, udhëtimet, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Historia, Historia e Kishës, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Valaam Monastery
http://valaam.ru/monastery/eng.php

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Stauropegial Submission (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
The official website of the Valaam monastery. Heritage and today of the monastery. Photos, music, pilgrimage, restoration, contacts, Q&A and appeal for help.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-30
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 22.03.2019
Temat: Manastire
Për më tepër: Sfonde për ekranin e kompjuterit, Sound Files, Muzikologjia, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Kisha dhe Ushtria, Pelegrinazhet, udhëtimet, Pyetje dhe përgjigje, Fotografia, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Holy Dormition Pskov-Caves monastery
http://pskovo-pechersky-monastery.ru/eng/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Pskovit dhe Velikie Lukit (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
The Holy Dormition Pskovo-Pechersky monastery. Official web site.
Mirrors and alternative site versions: http://pskovo-pechorsky-monastery.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Français   Referrals: +0/-26
Shtuar: 10.06.2003, u ndryshua: 25.06.2018
Temat: Predikime, Manastire
Për më tepër: Ikona të Nderuara, Pelegrinazhet, udhëtimet, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Dormition Kiev-Caves Lavra. Official Website
http://lavra.ua/en/

Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Kievit (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
History (Lavra today, interviews, about the Monastery, caves). Pilgrimage (about church piety and monastic etiquette). Paterikon (the Holy Fathers of the Near and Far caves). Hierarchy, photos, videos and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська   Referrals: +2/-13
Shtuar: 01.05.2002, u ndryshua: 03.09.2018
Temat: Shenjtorët, Manastire
Për më tepër: Pelegrinazhet, udhëtimet, Revista
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Woskresenie (Resurrection). Orthodox Christian Youth Association, Moscow
http://woskresenie.ru/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Bulletin board, projects, pilgrimage, events, gallery, forum, guestbook and information for contributors.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-25
Shtuar: 28.02.2006, u ndryshua: 05.07.2018
Temat: Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Organizata rinore
Për më tepër: Physical Training, Sports, Active Leisure, Kampingje verore për çdo moshë, Pelegrinazhet, udhëtimet, Jetimore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente