Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Jeta kishtare:  Organizata:  

Non-profit Organizations

Për më tepër:  Orthodox Educational Fellowships (0)Organizata politike (0)
1 2 3  Përpara (Ctrl →) Temat
Orphan’s Soul. Karelian Public-youth Organization “Balance”
http://sirotinka.ru/eng.html

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Petrozavodsk e Karelia (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
Karelian regional public-youth organization “Balance” site is dedicated to the orphan children, orphanages, adoption, spiritual problems of family and society, church.
Mirrors and alternative site versions: http://balance.metakultura.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Suomi, Svenska   Referrals: +2/-54
Shtuar: 29.02.2004, u ndryshua: 29.09.2018
Temat: Bamirësi, mëshirë, Fondacione, Organizata bamirëse, Non-profit Organizations
Për më tepër: Fëmijët, edukimi, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Union of Orthodox Journalists
http://spzh.news/en/
Kisha Orthodhokse e Ukrainës (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
Orthodox news – main events of Orthodoxy in Ukraine and the world. All Christian news of the day.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська   Referrals: +0/-20
Shtuar: 05.04.2018
Temat: Të rejat, Media orthodhokse, Non-profit Organizations
Për më tepër: Kisha dhe Shteti, politika, Kisha dhe Shoqëria, Pyetje dhe përgjigje
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Dedicated to memory of Igor Talkov...
http://talkov.info/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqe private
Information on the life and works of the singer, poet and composer Igor Talkov: songs, video, photos, interviews and articles, recollections, books, poems and songs about Talkov, etc.
Mirrors and alternative site versions: http://talkov.su/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français, Italiano   Referrals: +1/-8
Shtuar: 15.12.2002, u ndryshua: 21.07.2018
Temat: Muzika popullore dhe bashkëkohore, Non-profit Organizations
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Songs by Authors, Tekste të himneve korale, Përmbledhje muzikore, Performers and Ensembles, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Pro-Vita for Born and Unborn, Bucarest
http://www.provitabucuresti.ro/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
An Orthodox Christian non-governmental and non-profit organization, established with the aim of assisting children from various social risk categories.
Mirrors and alternative site versions: http://www.asociatiaprovita.ro/
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +1/-3
Shtuar: 25.06.2007, u ndryshua: 20.12.2016
Temat: Mjekësia, Non-profit Organizations
Për më tepër: Fëmijët, edukimi, Fondacione, Organizata bamirëse, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Hilandar Monastery, Mount Athos
http://www.hilandar.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa Lindore). Faqja zyrtare
Basic facts about the Holy Monastery Hilandar on Mount Athos, devastating fire in 2004, newsletters, reconstruction projects and support.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +1/-0
Shtuar: 06.11.2004, u ndryshua: 24.04.2016
Temat: Non-profit Organizations
Për më tepër: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Moscow Bell Centre
http://bilo.ru/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Moscow Bell Centre has been acting since 1995 by His Holiness, Holy Patriarchy of Moscow and all Russia Aleksey’s II blessing, with the aim of preparing highly qualified bell ringers for Russian Orthodox Church. All wishing to study, primarily those recommended by temples and monasteries, are accepted. The period of studies is 3 months. The program consists of theoretical courses, as well as practical studies of church toll. An official certificate is given after finishing studies.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français, Nederlands   Referrals: +0/-6
Shtuar: 18.03.2002, u ndryshua: 09.10.2018
Temat: Bell-Ringer Schools, Tingujt e këmbanave, Non-profit Organizations
Për më tepër: Muzikologjia, Dyqane, Material didaktik, Edukimi, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Creatio. Orthodox Mission Center
http://creatio.orthodoxy.ru/english.html
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
Orthodox mission center “Shestodnev”. English-language articles and translations of apologetic works from Russian web-site. English-language links for Orthodox Christians.
Mirrors and alternative site versions: http://shestodnev.narod.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 02.07.2001, u ndryshua: 26.01.2016
Temat: Shkenca, Bibliotekat elektronike, Non-profit Organizations
Për më tepër: Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Association of Orthodox Business Leaders
http://kpp-russia.ru/english/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
A union of people for whom fair business and fair relations with business partners is a spiritual need.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 10.09.2010, u ndryshua: 23.05.2018
Temat: Trade and Trades, Non-profit Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Yuriy Shichalin’s Museum Graeco-Latinum
http://mgl.ru/en/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Church of Three Saints, сlassical school, news, gallery, library and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 23.11.2001, u ndryshua: 01.09.2018
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Non-profit Organizations
Për më tepër: Shtëpi botuese, tipografi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Center for Research of Orthodox Monarchism
http://czipm.org/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Under the High Patronage of H.R.H. Prince Aleksandar Pavlov Karageorgevich. Boards for: heraldic and genealogical studies, culture, political theory, historiography and the Serbian Orthodox Action “Sabor”. Associates from Serbia, Russia, Romania, Australia, etc.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Српски   Referrals: +0/-4
Shtuar: 11.11.2004, u ndryshua: 06.07.2018
Temat: Ideologjia dhe patriotizmi sërb, Non-profit Organizations
Për më tepër: Organizata politike, Historia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Interparliamentary Committee for the Orthodoxy
http://eiao.org/
Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
History, statutory texts, structure, news, activities and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://eiao.org/homeenglish/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά   Referrals: +0/-3
Shtuar: 13.07.2005, u ndryshua: 18.08.2018
Temat: Organizata politike, Kisha dhe Shteti, politika, Non-profit Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Friends of Dečani Association
http://www.amicididecani.it/en/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Evropa Jug-Perëndimore, Itali). Faqja zyrtare
Supports, promotes and provides information about cultural and humanitarian activities of the Visoki Dečani Monastery. News, activities, projects, history, life stories, gallery, aid travel, spirituality, mission & direction, contact, credits.
Gjuhët e sitit: English, Italiano, Српски   Referrals: +0/-3
Shtuar: 09.04.2014
Temat: Fondacione, Organizata bamirëse, Non-profit Organizations
Për më tepër: Kalvari sërb, Urban and Rural Lands of Serbia and Montenegro, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Bamirësi, mëshirë, Pelegrinazhet, udhëtimet, Sërbia dhe Mali i Zi, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Zhizn (Life). The Orthodox Medical and Educational Center, St. Petersburg Branch
http://lifecenter.spb.ru/index_r2e.htm

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Shën Pjetërburgut (Shën Pjetërburgu, Rusia). Faqja zyrtare
The Center has its task the dissemination of Christian views on questions of family and marriage, various aspects of modern medicine which have spiritual and moral significance, including the problems of abortion and its consequences, as well as questions of demography.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 18.07.2006, u ndryshua: 01.02.2016
Temat: Mjekësia, Non-profit Organizations
Për më tepër: Diocesan departments, assemblies, committees, Jeta familjare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Agioritiki Estia. Mount Athos Center
http://agioritikiestia.gr/en/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
An urban-non-profit organization founded by the Municipality of Thessaloniki in collaboration with the Holy Community of Mount Athos. Its activities include scientific work, publications, exhibitions, work with pilgrims, etc.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά   Referrals: +0/-3
Shtuar: 23.09.2015, u ndryshua: 24.08.2018
Temat: Non-profit Organizations, Organizata
Për më tepër: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës, Pelegrinazhet, udhëtimet, Jeta kishtare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Testimony. An Orthodox Christian Association
http://www.ortodoxia.it/indice-e.htm

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa Jug-Perëndimore, Itali). Faqja zyrtare
The web-page contains Orthodox spiritual books in Italian and English.
Gjuhët e sitit: English, Italiano   Referrals: +0/-3
Shtuar: 04.12.2004, u ndryshua: 20.05.2017
Temat: Orthodhoksia në Botë, Non-profit Organizations
Për më tepër: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës, Lutje, libra lutjesh, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Revista, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Romanos the Melodist Society
http://www.saintromanos.org/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Produces and publishes English language music of the Russian Orthodox Church.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 11.07.2005, u ndryshua: 10.02.2014
Temat: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Non-profit Organizations
Për më tepër: Shtëpi botuese, tipografi, Musical Scores, Performers and Ensembles, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Doxologia. Byzantine Music Society of the Basque Country
http://www.angelfire.com/music5/doxologia/Home.html
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Evropa Jug-Perëndimore, Spanjë). Faqja zyrtare
The Society of the Basque Country works with every layer of Basque society and takes on the role of steward for a specialized reference collection of Byzantine iconography and liturgical texts. Parish life, divine liturgy, pilgrimage.
Gjuhët e sitit: English, Español, others   Referrals: +0/-2
Shtuar: 19.04.2006, u ndryshua: 15.11.2011
Temat: Liturgjia, Non-profit Organizations
Për më tepër: Muzikologjia, Shkolla e Ikonografisë, Predikime, Akademi theologjike dhe Seminare, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Edukimi, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Christian Icon. The Independent Centre for Eastern Christian Culture
http://all-photo.ru/icon/index.en.html
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
A big collection of icons on a site of the Centre, which aim is to consolidate research into the legacy of Eastern Christendom, aiding the preservation and popularisation of the culture which formerly united all Ortodox countries and the Oriental Christian churches.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 31.05.2002, u ndryshua: 12.05.2018
Temat: Koleksioni i Ikonave, Non-profit Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1389. Serbian people’s movement
http://1389.org.rs/movement-1389.html

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Statute of movement. Learn about your fatherland. National interest. Projects of 1389. Orthodox religion. About sects. Serbian songs in mp3 format. Vidovdan pilgrimage. For the prohibition of abortion.
Mirrors and alternative site versions: http://1389.org.rs, http://1389.срб, http://1389.орг.срб
Gjuhët e sitit: Русский, English, Српски   Referrals: +0/-2
Shtuar: 06.03.2007, u ndryshua: 30.08.2016
Temat: Ideologjia dhe patriotizmi sërb, Organizata rinore, Non-profit Organizations
Për më tepër: Sound Files, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Kisha dhe Shteti, politika, Parimet e Orthodhoksisë, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Christian Mission Center (OCMC), St. Augustine, FL
http://www.ocmc.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
General information. Missionaries. Mission teams. Magazine. Mission news.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 16.05.2005, u ndryshua: 18.01.2013
Temat: Lëvizjet misionare, Non-profit Organizations
Për më tepër: Kisha Orthodhokse në Amerikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Për më tepër:   Πατριαρχείο Μόσχας;   რუსეთის მართლმადიდებელი ეკლესია;   Russian Orthodox Church
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2019, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente