Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Jeta kishtare:  Organizata:  

Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations

Për më tepër:  Orthodox Educational Fellowships (0)Organizata rinore (0)
1 2 3 4 5  Përpara (Ctrl →) Temat
Orthodhoksia e Bashkuar. Biblioteka elektronike
http://www.orthodhoksiaebashkuar.al/
Faqja zyrtare
Dëshmi mbi shenjtorët dhe gjerondon, familja orthodhokse, fjalë të urta nga etërit dhe gjerondon, jeta liturgjike, jeta shpirtërore, jetë shenjtorësh dhe gjerondon, lajme, material audiovizual, predikime, katekizma, artikuj.
Mirrors and alternative site versions: http://www.orthodoxkyanq.org/, http://www.ortodokslartoplulugu.org/
Gjuhët e sitit: English, Deutsch, Ελληνικά, Slovenčina, Shqip, Românã, العربية, others   Referrals: +0/-13
Shtuar: 26.10.2014, u ndryshua: 14.09.2018
Temat: Bibliotekat elektronike, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Predikime, Kisha dhe Shoqëria, Parimet e Orthodhoksisë, Liturgjia, Asketët dhe Heremitët, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: 13 (#4)
Gjendja e faqes:
Library of the Saint Gregory Palamas Outreach
http://www.saintgregoryoutreach.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Orthodox Christian resources for healthy living. Includes articles by clergy and laypeople, sermons, a menologion/lectionary, and a large archive of traditional Orthodox prayers.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 15.07.2009, u ndryshua: 10.07.2018
Temat: Psikologjia, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Predikime, Lutje, libra lutjesh, Mjekësia, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Shkenca, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Nemanja. Serben-Vereinigung Bielefeld
http://www.nemanja.de/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Aktuelles, Projekte, Aktivitäten, Geschichte, zum Entspannen und Nachdenken, Links.
Gjuhët e sitit: Deutsch, Српски   Referrals: +1/-1
Shtuar: 05.08.2012, u ndryshua: 04.01.2014
Temat: Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Sunday and Parish Schools, Bamirësi, mëshirë, Fondacione, Organizata bamirëse, Non-profit Organizations, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Luke’s Serbian Orthodox Mission, Etobicoke, Ontario
http://www.sv-luka.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
The Missionary, an Orthodox periodical. Reading room, мedieval chants, radio, Chilandar & other monasteries, parishes, icons, prayers, iconography, fasting cookbook, and links.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-5
Shtuar: 16.05.2004, u ndryshua: 10.07.2018
Temat: Lëvizjet misionare, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Sound Files, Muzika korale, këngët, Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Kuzhina Orthodhokse, Tekste të himneve korale, Përmbledhje muzikore, Revista, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Nectan Orthodox Study Group in Weston super Mare
http://saintnectan.blogspot.com/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
A Western-rite mission of the Russian Orthodox Church Outside Russia. Services, news and events.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 26.05.2013, u ndryshua: 04.01.2014
Temat: Sunday and Parish Schools, ROCOR Parishes, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxos Christianiki Gonia. Orthodox Charitable Fraternity
http://www.gonia.gr/gonia.php?article=241
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Articles on Orthodox spiritual life, prayers, lives of the Saints…
Gjuhët e sitit: English, Français, Ελληνικά   Referrals: +0/-4
Shtuar: 02.02.2006, u ndryshua: 17.11.2016
Temat: Fondacione, Organizata bamirëse, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Festat, Predikime, Lutje, libra lutjesh, Manastire të Kishës Orthodhokse të Greqisë, Bamirësi, mëshirë, Fotografia, Poezia, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Innocent’s Retreat Center, Franklin, NY
http://stinnocentsretreat.org/

Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The Retreat Center provides a unique opportunity for one to three families to spend a weekend far from the hustle and bustle of city life in order to nurture their spiritual life. During their stay, both parents and their children will be able to actively participate in the divine services (as altar helpers, readers and singers) and learn the order of the divine services; get answers to questions about the Orthodox Faith; discuss any family problems that may arise in the Orthodox family.
Mirrors and alternative site versions: http://holy-trinity.pravorg.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 04.10.2016, u ndryshua: 05.10.2018
Temat: ROCOR Parishes, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Fëmijët, edukimi, Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Order of Saint Constantine the Great and Saint Helen
http://www.orderofknights.org/
Patriarkana e Aleksandrisë (Evropa Lindore, Republika Çeke). Faqja zyrtare
History, statute, ordinal feasts and patrons, rules and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Český   Referrals: +0/-2
Shtuar: 14.12.2008, u ndryshua: 15.07.2018
Temat: Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Missions Institute of Orthodox Christianity
http://missions.hchc.edu/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The Institute seeks to promote a vibrant mission consciousness among students and seminarians at the Orthodox theological schools and seminaries in the US. The primary focus is to instill an understanding of international cross-cultural missionary work. Events, mission articles, links, resources, newsletters, contact.
Mirrors and alternative site versions: http://hchc.edu/event/missions-week/, http://hchc.edu/missions/, http://missionsinstitute.org/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 13.10.2012, u ndryshua: 17.04.2019
Temat: Lëvizjet misionare, Edukimi, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Akademi klerikale dhe kurse shpirtërore, Akademi theologjike dhe Seminare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Rossia Inc. Preserving Russian Orthodox Sacred Sites in Alaska
http://www.rossialaska.org/

Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A non-profit organization dedicated to the preservation of Alaska’s historic Russian Orthodox churches and the historic articles and furnishings therein. The website features Alaskan heritage, projects, board of directors, donations, contact info.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 17.01.2008, u ndryshua: 07.08.2013
Temat: Rindërtimi i Kishave dhe Manastireve, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë, Orthodhoksia në Botë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxe Bischofskonferenz in Deutschland (OBKD)
http://www.obkd.de/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Die OBKD und ihre Aufgaben, Bistümer, Bischöfe, Weltkirche, Jugend, Schule, Universität, Dokumente, Kirchliche Leben, Termine.
Gjuha e sitit: Deutsch   Referrals: +0/-2
Shtuar: 27.08.2004, u ndryshua: 18.01.2019
Temat: Orthodhoksia në Botë, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Orthodox Fellowship of St. John the Baptist, Oxford
http://forerunner.org.uk/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
An Inter-Orthodox fellowship with aims to promote the practice of the Orthodox faith by encouraging contacts among members of the Orthodox Church in Great Britain and Ireland. Supporting missions, pilgrimages, study days, prayer, good works and mutual support for Orthodox believers.
Mirrors and alternative site versions: http://ofsjb.org.uk/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 02.04.2006, u ndryshua: 27.04.2018
Temat: Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Lëvizjet misionare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Orthodox Fellowship of the Transfiguration
http://www.orth-transfiguration.org/
Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A SCOBA-endorsed organization proclaiming the ecological mission of the Orthodox Church as the reconciliation of all things in Christ. Programs. Information. Library: a selection of sayings, writings and accounts of lives of Church Fathers & Saints. Bookstore. Forum. Contact.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 04.08.2008, u ndryshua: 31.07.2013
Temat: Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Librari, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Freunde der Orthodoxen Kirche russischer Tradition in Württemberg
http://www.orthodoxe-kirche-stuttgart.de/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Gemeinde, Heilige-Alexander-Nevskij-Kirche in Stuttgart, Gottesdienstzeiten, Ereingnisse, Bildergalerie.
Gjuha e sitit: Deutsch   Referrals: +0/-1
Shtuar: 12.08.2012, u ndryshua: 04.01.2014
Temat: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Panteleimon Orthodox Christian Outreach, Rocky River, OH
http://www.stpanteleimon.com/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A pan-Orthodox ministry that serves people in nursing homes and other facilities, who are no longer able to attend church services on a regular basis.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 25.05.2002, u ndryshua: 26.12.2018
Temat: Lëvizjet misionare, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxe Fraternität in Deutschland
http://www.orthodoxfrat.de/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Orthodoxe Publizisten aus allen Orthodoxen Kirchen publizieren Texte und Ikonen zu den Grundlagen der Orthodoxie und zur aktuellen Zeit im Kirchenjahr (nach altem und neuen Kalender) Nachrichten aus aller Welt und Kommentare aus orthodoxer Sicht. Informationen über orthodoxe Klöster und Gemeinden in Deutschland.
Gjuha e sitit: Deutsch   Referrals: +0/-1
Shtuar: 27.12.2004, u ndryshua: 17.08.2013
Temat: Orthodhoksia në Botë, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Heritage. A Monthly Periodical
http://www.OrthodoxHeritage.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Orthodox Heritage is monthly Orthodox periodical published by the Greek Orthodox Brotherhood of St. Poimen. The periodical's emphasis is on Orthodox education, spirituality, sacramental living. This site provides articles and information, as published within some of our monthly issues.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 10.07.2005, u ndryshua: 25.04.2016
Temat: Gazetat, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Council of Orthodox Christian Churches of Metropolitan Detroit
http://www.coccdetroit.com/
Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Promoting Orthodox Christianity through worship, fellowship, and charitable, educational and outreach programs. On this site you will find a directory of local Orthodox parishes, information about past activities and future plans, announcements, articles, & photographs.
Mirrors and alternative site versions: http://www.coccdetroit.org/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 21.11.2012, u ndryshua: 14.09.2016
Temat: Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Fondacione, Organizata bamirëse, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Gospel to All Nations. A Ministry of Evangelization
http://www.gtan.org/

Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
As part of the Orthodox Church in America (OCA), Gospel To All Nations actively works for the salvation of souls, equipping the faithful, and building the Church of Jesus Christ through preaching campaigns, church conferences, literature distribution, and mass media. Faith, cinema, calendar, donations, albums, newsletters, and contact information.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 06.02.2015
Temat: Lëvizjet misionare, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Peter of Cetinje Orthodox Missionary Brotherhood, Trujillo Alto, Puerto Rico
http://netministries.org/see/churches/ch13813?frame=N
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Caribbean Basin, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
A mission of the Ecumenical Patriarchate. General information, staff, goals, Patron Saint, contact information, and links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 05.01.2007, u ndryshua: 12.10.2018
Temat: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3 4 5  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2021, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente