Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Jeta kishtare:  

Murgjëria

Për më tepër:  Manastire (0)ROCOR Monasteries and convents (0)Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës (0)Manastiret e Patriarkanës së Aleksandrisë (0)Manastiret e Patriarkanës së Antiokisë (0)Manastiret e Patriarkanës së Jeruzalemit (0)Manastiret e Kishës Orthodhokse të Gjeorgjisë (0)Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë (1)Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë (0)Manastiret e Kishës Orthodhokse të Bullgarisë (0)Manastire të Kishës Orthodhokse të Greqisë (0)Manastiret e Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë (0)Manastiret e Kishës Orthodhokse të Polonisë (0)Manastiret e Kishës Orthodhokse të Çekisë dhe Sllovakisë (0)Manastiret e Kishës Orthodhokse në Amerikë (0)Manastiret në Francë (0)
Temat
Saint Adomnan Hermitage, Scotland
http://saintadomnan.wordpress.com/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Великобританская епархия (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
This site is about the revitalisation of monasticism in the Hebrides and Highlands of Scotland, reflecting the Orthodoxy of those places prior to the Norman invasion. Hermit work, worship, monasteries, and gallery.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 12.06.2015, u ndryshua: 19.09.2020
Temat: Murgjëria, ROCOR Monasteries and convents, Orthodhoksia në Botë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The North American Thebaid. A Photographic Pilgrimage to Orthodox Christian Monasteries of the U.S. & Canada
http://thebaid.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A two-year pilgrimage to photograph Orthodox Christian monasteries of the U.S. and Canada, leading to publication of a large-format book, revealing glimpses and insights into this intensely powerful, life-creating and life-changing way of life, the Way of Orthodox Christian Monasticism.
Mirrors and alternative site versions: http://thebaidstore.org/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 22.09.2020
Temat: Murgjëria, Fotografia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Mount Athos. The Holy Mountain
http://www.macedonian-heritage.gr/Athos/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqe private
A virtual tour of the oldest monastic republic still in existence. See the pictures, discover what life is like here, find out how you can visit in person. Detailed trekking guide included.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 22.06.2005, u ndryshua: 24.03.2017
Temat: Murgjëria, Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Nea Skiti. Orthodox Monasticism
http://neaskiti.gr/root.en.aspx

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Maintained by the Brotherhood of Spyridon Heirmonk. Articles and study suggestions on Orthodox monasticism. Books for sale online.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-2
Shtuar: 25.03.2013, u ndryshua: 12.10.2020
Temat: Murgjëria
Për më tepër: Librari, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Lessons From a Monastery. Personal Blog
http://lessonsfromamonastery.wordpress.com/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqe private
Blog of Matushka Constantina. Reflections on learning from those wiser than the world. Reasons to visit a monastery. Orthodox fiction press. Orthodox monasticism. The scent of holiness.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 04.11.2014
Temat: Murgjëria, Webfaqe
Për më tepër: Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Bogoslov.TV. Film Studio of the Moscow Theological Academy
http://bogoslov.tv/ru/playlist/english-version/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Project of the Center for Information Technologies of the Holy Trinity Sergius Lavra and the Moscow Theological Academy. Lectures, films, interviews, programs, reports, reports and stories. Animated films “Academy of Faith”.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-10
Shtuar: 11.11.2020
Temat: Lëvizjet misionare, Parimet e Orthodhoksisë, Film, video
Për më tepër: Murgjëria, Predikime, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Historia e Kishës, Dëshmorë të rinj, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Nicholas Monastery, Bolshekulachye
http://en.bolshekulachie.ru/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Omskut dhe Taras (Siberia, Rusia). Faqja zyrtare
History, photo gallery, contacts and donations.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Italiano, Ελληνικά, Српски   Referrals: +0/-9
Shtuar: 29.01.2013, u ndryshua: 18.09.2019
Temat: Manastire
Për më tepër: Murgjëria, Material analizues, Gazetat, Të rejat, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Demetrios of Thessaloniki Monastery, Framingham, MA
http://stdemetriosmonastery.org/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Famulli të Patriarkanës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Administration, St. Demetrios of Thessaloniki, St. John of Shanghai, about Orthodoxy, monastic way of life, service schedule, directions, and contact.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-8
Shtuar: 29.04.2018, u ndryshua: 23.10.2019
Temat: Manastire
Për më tepër: Murgjëria, Parimet e Orthodhoksisë, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Monastery of St. John of Shanghai and San Francisco, Manton, California
http://monasteryofstjohn.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Established by His Grace the Right Reverend Tikhon, Bishop of the Diocese of San Francisco and the West of the OCA. The Brotherhood strives to live a traditional monastic life informed by the practice of Valaam Monastery and the Holy Mountain.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-8
Shtuar: 16.07.2004, u ndryshua: 30.05.2020
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Murgjëria, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Nativity of Our Lord Jesus Christ Monastery, Kemp, TX
http://www.nativitymonastery.com/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Service schedule, administration, events, donations, newsletter, about Orthodoxy and monastacism, lives of the saints, St. Xenia Cemetery, St. Seraphim Retreat Center, bookstore, and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 06.02.2017, u ndryshua: 07.02.2017
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Murgjëria, Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Trinity Family in Douma
http://holytrinityfamily.blogspot.com/
Patriarkana e Antiokisë (Lindja e Mesme, Liban). Faqja zyrtare
St. John the Baptist convent and St. Silouan the Athonite monastery.
Gjuhët e sitit: English, العربية   Referrals: +0/-6
Shtuar: 05.02.2011, u ndryshua: 18.01.2016
Temat: Manastiret e Patriarkanës së Antiokisë, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Murgjëria, Shtëpi botuese, tipografi, Fëmijët, edukimi, Parimet e Orthodhoksisë, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Crimean Lavra. Holy Dormition Monastery
http://lavra-crimea.ru/

Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Simferopolit dhe Krimesë (Jug-Perëndim, Rusia). Faqja zyrtare
The oldest Carthusian monastery in the Christian orthodox world, situated in the Crimea at 2 km from Bakhchisaray, in the Mariampol pass. Information for pilgrims, photos and donations.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français   Referrals: +0/-4
Shtuar: 26.05.2007, u ndryshua: 27.11.2020
Temat: Manastire
Për më tepër: Murgjëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente