Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Jeta kishtare:  Jeta familjare:  

Fëmijët, edukimi

Nëntemat:  Jetimore (0)
Për më tepër:  Kampingje verore për fëmijët (0)Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse (1)Sunday and Parish Schools (0)
1 2 3  Përpara (Ctrl →) Temat
Kisha Orthodhokse Zoodohou Pigis, Mytilini, Lesvos
http://pigizois.gr/alvanika/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Sherbesa e Kungates Hyjnore. Himni akathist. Pasdarka e vogel. Sherbesa e mengjesit.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Shqip, Românã, Suomi, العربية, others   Referrals: +1/-32
Shtuar: 25.06.2006, u ndryshua: 10.06.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Greqisë, Parimet e Orthodhoksisë, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Predikime, Lutje, libra lutjesh, Ekumenizmi, Apostazia, Fëmijët, edukimi, Kalendari, Emrat, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: 38 (#1)
Gjendja e faqes:
OrthodoxABC. Orthodox Religious Education Resources for Young Children
http://orthodoxabc.com/

Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Free downloadable catechetical/Sunday school lessons specially created for parents and teachers. Developed by parents, along with catechetical school teachers, and reviewed by clergymen.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français, Ελληνικά, Românã   Referrals: +0/-8
Shtuar: 06.12.2014, u ndryshua: 16.02.2019
Temat: Fëmijët, edukimi, Material didaktik, Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox-adapted Catechesis of the Good Shepherd
http://www.stathanasius.org/site/content/catechesis/

Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Resources for exploring the Catechesis of the Good Shepherd (religious education for children 3-12) from an Orthodox perspective.
Mirrors and alternative site versions: http://www.stathanasius.org/ministries/youth-education/catechesis/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 20.05.2011, u ndryshua: 09.07.2018
Temat: Sunday and Parish Schools, Fëmijët, edukimi, Material didaktik, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Father Gabriel Animated Orthodox Cartoon Series
http://www.ikonimation.com/category/father-gabriel/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Father Gabriel is a family friendly short Orthodox Animated Cartoon series for the whole family. Follow the adventures of Father Gabriel, an Orthodox Christian Priest Monk, as he applies prayer, love and peace to his everyday life.
Mirrors and alternative site versions: http://ikonimation.com/father-gabriel
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 09.01.2017, u ndryshua: 10.01.2017
Temat: Fëmijët, edukimi, Film, video
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Gift Shop for Children
http://www.orthodoxlighthouse.com/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Educational and unique materials and gifts for Orthodox children. These products are used as excellent tools for teaching the basic precepts of the Orthodox Christian faith at home or in the Sunday school.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 27.06.2014, u ndryshua: 30.06.2015
Temat: Dyqane, Fëmijët, edukimi, Bli në Internet
Për më tepër: Librari, Material didaktik
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Orthodox Children’s Press
http://theorthodoxchildrenspress.com/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A publishing company that provides Orthodox Christian children with books and goods that strengthen their faith and love of the Church.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 18.08.2020
Temat: Shtëpi botuese, tipografi, Fëmijët, edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Adventures of an Orthodox Mom. Personal Blog
http://www.orthodoxmom.com/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Recipes, ideas for kids, author’s thoughts and everyday experiences of raising children within the Orthodox Christian Faith.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 04.11.2014
Temat: Gruaja orthodhokse, Fëmijët, edukimi, Discussion Boards
Për më tepër: Kuzhina Orthodhokse, Jeta familjare, Webfaqe të laikëve
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Christian Education. Resources and Ideas
http://orthodoxeducation.blogspot.com/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Orthodox Christian upbringing. Free resource share.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 01.12.2014
Temat: Fëmijët, edukimi, Material didaktik
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Little Falcons. Orthodox Children’s Magazine
http://www.littlefalcons.net/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Educational magazine teaching the traditional Orthodox piety. Published by the Office of Diocesan Education, Serbian Orthodox Diocese of New Gračanica – Midwestern America.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 22.09.2011, u ndryshua: 12.06.2018
Temat: Fëmijët, edukimi, Revista
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Zoë Press. Orthodox Tips for Raising a Family
http://www.zoepress.us/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Orthodox Christian parenting. Blessings, books, reviews, samples, shop, and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 23.11.2014, u ndryshua: 19.07.2017
Temat: Shtëpi botuese, tipografi, Fëmijët, edukimi, Jeta familjare
Për më tepër: Gruaja orthodhokse, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saints Alive! A Program for Kids
http://games.goarch.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A healthy place for kids to explore, create, play, learn, discover, and grow in the Orthodox Faith. A project of the Department of Internet Ministries of the Greek Orthodox Archdiocese of America.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 28.12.2008, u ndryshua: 06.08.2018
Temat: Programs, scripts, Web services, Fëmijët, edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Christian Children
http://orthodoxchristianchildren.com/
Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
The website is aimed at assisting parents in finding quality Orthodox Christian material and wholesome products that are spiritually enriching. Recognizing that our children are growing up in a world saturated with inappropriate media, the website offers a collection of books, CDs and films that will inspire your children to become future soldiers for Christ.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 03.12.2010, u ndryshua: 25.08.2020
Temat: Fëmijët, edukimi, Bli në Internet
Për më tepër: Gruaja orthodhokse, Inçizime në CD dhe kaseta, Librari, Jeta familjare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Children’s Bible Reader Online
http://cbr.goarch.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Provided by the Department of Internet Ministries of the Greek Orthodox Archdiocese of America. Brings to life the central stories of the Bible and makes them accessible to children.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 09.08.2017
Temat: Fëmijët, edukimi, Bibla
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Paidea Classics. Orthodox Chocolates and Orthodox Homeschooling
http://paideaclassics.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Orthodox homeschooling family-run business. Focus on historical narratives, Great Books adapted for children, literature covering Early and Eastern Church history, and educational materials. Paschal, St. Nicholas, and Nativity chocolate coins available seasonally.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 06.02.2007, u ndryshua: 16.08.2020
Temat: Librari, Fëmijët, edukimi, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Material didaktik, Besimi Orthodhoks, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Potamitis Publishing. Orthodox Childrens Books & Orthodox Kids Corner
http://potamitis.us/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Flip through the dogmatically correct lavishly illustrated Potamitis’ children’s books and have fun at the Orthodox Kids Corner; download (private use only) coloring pages which complement the books.
Mirrors and alternative site versions: http://OrthodoxChildrensBooks.com/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 21.06.2009, u ndryshua: 18.05.2020
Temat: Shtëpi botuese, tipografi, Fëmijët, edukimi
Për më tepër: Librari, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Orphan’s Soul. Karelian Public-youth Organization “Balance”
http://sirotinka.ru/eng.html

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Petrozavodsk e Karelia (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
Karelian regional public-youth organization “Balance” site is dedicated to the orphan children, orphanages, adoption, church and spiritual problems of family and society.
Mirrors and alternative site versions: http://balance.metakultura.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Suomi, Svenska   Referrals: +0/-33
Shtuar: 29.02.2004, u ndryshua: 24.12.2019
Temat: Bamirësi, mëshirë, Fondacione, Organizata bamirëse, Non-profit Organizations
Për më tepër: Fëmijët, edukimi, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Synaxis.Info. Library of Eastern Orthodox Resources
http://synaxis.info/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Amerika e Veriut). Faqe private
A personal web page. Liturgical texts, reference desk. Orthodox literature and homilies. Orthodox chant documentation project. Typicon translation project. Church Slavonic language resources. Medieval Russian studies. Russian Orthodox old rite.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +3/-11
Shtuar: 28.10.2004, u ndryshua: 10.09.2018
Temat: Bibliotekat elektronike, Orthodhoksia e ritit të vjetër rus
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Fëmijët, edukimi, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Webfaqe të laikëve, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Pemptousia. Web Portal on Mount Athos, Wisdom and Holiness
http://pemptousia.com/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Run by the Association of the Friends of Vatopaidi Monastery and the Institute of Research, Preservation and Advancement of Spiritual and Cultural Traditions “Saint Maximos the Greek”. Articles on Orthodox Spirituality, audio & video, online radio, music, exclusive interviews and films. Extensive information on history, art, tradition and life of Vatopaidi Monastery.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά, Georgian, Românã   Referrals: +0/-20
Shtuar: 27.09.2014, u ndryshua: 23.04.2020
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Gazetaria politike dhe shoqërore, Predikime, Stacione dhe programe radiofonike, Fëmijët, edukimi, Asketët dhe Heremitët, Shenjtorët, Revista, Besimi Orthodhoks, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Innocent’s Retreat Center, Franklin, NY
http://stinnocentsretreat.org/

Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The Retreat Center provides a unique opportunity for one to three families to spend a weekend far from the hustle and bustle of city life in order to nurture their spiritual life. During their stay, both parents and their children will be able to actively participate in the divine services (as altar helpers, readers and singers) and learn the order of the divine services; get answers to questions about the Orthodox Faith; discuss any family problems that may arise in the Orthodox family.
Mirrors and alternative site versions: http://holy-trinity.pravorg.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 04.10.2016, u ndryshua: 06.12.2019
Temat: ROCOR Parishes, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Fëmijët, edukimi, Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Closed for the season. Временно закрыт.

Holy Trinity Family in Douma
http://holytrinityfamily.blogspot.com/
Patriarkana e Antiokisë (Lindja e Mesme, Liban). Faqja zyrtare
St. John the Baptist convent and St. Silouan the Athonite monastery.
Gjuhët e sitit: English, العربية   Referrals: +0/-6
Shtuar: 05.02.2011, u ndryshua: 18.01.2016
Temat: Manastiret e Patriarkanës së Antiokisë, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Murgjëria, Shtëpi botuese, tipografi, Fëmijët, edukimi, Parimet e Orthodhoksisë, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente