Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Jeta kishtare:  

Jeta familjare

Nëntemat:  Gruaja orthodhokse (0)Fëmijët, edukimi (1)Acqaintances, Classifieds (0)Kuzhina Orthodhokse (0)
Për më tepër:  Jetimore (0)
Temat
Zoë Press. Orthodox Tips for Raising a Family
http://www.zoepress.us/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Orthodox Christian parenting. Blessings, books, reviews, samples, shop, and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-12
Shtuar: 23.11.2014, u ndryshua: 19.07.2017
Temat: Shtëpi botuese, tipografi, Fëmijët, edukimi, Jeta familjare
Për më tepër: Gruaja orthodhokse, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Clergy Couple Care
http://www.goaclergycouple.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The purpose of this website is to provide priests, presvyteres, and clergy couples resources for navigating the many challenges they face in regard to personal self-care, marriage and family life.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 08.09.2015, u ndryshua: 09.09.2015
Temat: Jeta familjare
Për më tepër: Gruaja orthodhokse, Fëmijët, edukimi, Webfaqe të klerikëve
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Family Life
http://www.theologic.com/oflweb/archive.htm
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Published quarterly. Contains Orthodox Christian family resources and helpful articles for parents. Archive of back issues is available.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 03.01.2007, u ndryshua: 22.10.2017
Temat: Jeta familjare, Revista
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Zhizn (Life). The Orthodox Medical and Educational Center, St. Petersburg Branch
http://lifecenter.spb.ru/index_r2e.htm

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Shën Pjetërburgut (Shën Pjetërburgu, Rusia). Faqja zyrtare
The Center has its task the dissemination of Christian views on questions of family and marriage, various aspects of modern medicine which have spiritual and moral significance, including the problems of abortion and its consequences, as well as questions of demography.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-20
Shtuar: 18.07.2006, u ndryshua: 01.02.2016
Temat: Mjekësia, Non-profit Organizations
Për më tepër: Diocesan departments, assemblies, committees, Jeta familjare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxy and the World. Russian Orthodox Church Website
http://pravmir.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqe private
A guide to Orthodox life. Articles about Orthodoxy, contemporary Church life and society issues, family life and upbringing of children, Christian fiction, sermons and Orthodox music.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-19
Shtuar: 12.02.2004, u ndryshua: 28.06.2018
Temat: Lëvizjet misionare, Besimi Orthodhoks, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Website të shkrimtarëve, Sound Files, Predikime, Kisha dhe Ushtria, Pelegrinazhet, udhëtimet, Jeta familjare, Pyetje dhe përgjigje, Bibliotekat elektronike, Të rejat, Jeta kishtare, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Advices. Electronic Library
http://www.sfaturiortodoxe.ro/orthodox/

Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqe private
Topics: Orthodox Faith, yoga, magic, devil, sex, abortion, luck, superstitions, UFO, rock music, bioenergy, horoscope, fortune telling, identity cards 666, other religions, TV, dreams, science & religion, sins, angels, marriage – family, prayers, fasting etc. Photos, interviews, psaltic MP3, Orthodox calendar, books, elders, news.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-18
Shtuar: 13.03.2005, u ndryshua: 31.07.2018
Temat: Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Sound Files, Muzika popullore dhe bashkëkohore, Okultizmi, Astrologjia, Satanizmi, Paganizmi, Lutje, libra lutjesh, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Globalizmi, Mbikqyrja elektronike, Ekumenizmi, Apostazia, Jeta familjare, Kalendari, Emrat, Parimet e Orthodhoksisë, Mystery of Iniquity, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Pro Life Links UK
http://orthprolifelinks.org.uk/
Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqe private
An unofficial site that presents links to Orthodox pro-life websites, UK providers of pro life pregnancy help as well as general pro life sites.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +1/-8
Shtuar: 07.12.2010, u ndryshua: 21.05.2018
Temat: Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings
Për më tepër: Gruaja orthodhokse, Mjekësia, Jeta familjare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Christians for Life, Chicago
http://www.oclife-chicago.org/
Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Contains Orthodox Christian resources regarding the sanctity of life and crisis pregnancy.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 09.04.2011, u ndryshua: 26.05.2013
Temat: Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Mjekësia, Jeta familjare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Christians for Life
http://www.oclife.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A non-profit religious educational Pro-Life organization consisting of members primarily from the Eastern Orthodox Church which is recognized as a fourth major faith in the United States.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 20.05.2005, u ndryshua: 26.05.2013
Temat: Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Mjekësia, Jeta familjare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Oklahoma Orthodox Christians for Life
http://www.orthodox.org/oocl/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Oklahoma Orthodox Christians for Life is dedicated to anti-abortion, pro-life education and intervention. Anti-Abortion Icon.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 23.06.2005, u ndryshua: 22.12.2018
Temat: Mjekësia
Për më tepër: Jeta familjare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Talks. Monastery of the Archangel Michael, Marrickville, NSW
http://www.orthodoxtalks.com/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Talks by priestmonk Kosmas available for download: basics in Orthodoxy, married life, upbringing of children, death and afterlife, elder Paisios, elder Porphyrios, spiritual life in the world, advice on prayer, lives of saints, magic and sorcery, miracles and deception.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 23.11.2014, u ndryshua: 27.07.2018
Temat: ROCOR Monasteries and convents, Predikime
Për më tepër: Fëmijët, edukimi, Jeta familjare, Parimet e Orthodhoksisë, Asketët dhe Heremitët, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Adventures of an Orthodox Mom. Personal Blog
http://www.orthodoxmom.com/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Recipes, ideas for kids, author’s thoughts and everyday experiences of raising children within the Orthodox Christian Faith.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 04.11.2014
Temat: Gruaja orthodhokse, Fëmijët, edukimi, Discussion Boards
Për më tepër: Kuzhina Orthodhokse, Jeta familjare, Webfaqe të laikëve
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Trinity Church, Maitland/Orlando, FL
http://www.htgocorlando.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A parish of the Greek Orthodox Archdiocese of America, Ecumenical Patriarchate of Constantinople. Parish info, calendar, Holy Trinity ministries and organizations, youth and family page, basics of Orthodox faith, links, and multimedia.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 20.10.2004, u ndryshua: 24.06.2018
Temat: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës
Për më tepër: Fëmijët, edukimi, Jeta familjare, Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Christians for Life. A Non-Profit Religious Educational Pro-life Organization, Indianapolis
http://www.oclifeindy.org/
Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Exists to present and support the position of the Orthodox Church on matters of sanctity of innocent human life to all peoples through intercession, education and material assistance.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 20.12.2014
Temat: Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Mjekësia, Jeta familjare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Raphael House, San Francisco, CA
http://www.raphaelhouse.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The mission of Raphael House is to help families at risk achieve stable housing and financial independence, while strengthening family bonds. Newsletters. Raphael House Board of Directors. Events. Raphael House Chapel. Programs. Volunteering. Donating.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 26.04.2005, u ndryshua: 18.01.2013
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë, Fondacione, Organizata bamirëse
Për më tepër: Lëvizjet misionare, Bamirësi, mëshirë, Jeta familjare, Kisha dhe Shoqëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Kolybel (Cradle). Motherhood Protection Center, Yekaterinburg
http://en.kolybel-ekb.ru/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Ekaterinburgut (Uralet, Rusia). Faqja zyrtare
Mission, activities, projects and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-20
Shtuar: 05.01.2005, u ndryshua: 08.03.2019
Temat: Gruaja orthodhokse, Mjekësia, Non-profit Organizations
Për më tepër: Web Collections, Fëmijët, edukimi, Jeta familjare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Treehouse, Wichita, Kansas
http://www.wichitatreehouse.org/
Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The Treehouse is a charitable ministry designed to assist women who have chosen to carry their babies to term and give birth under difficult circumstances.
Mirrors and alternative site versions: http://www.wichitatreehouse.com/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 28.06.2005, u ndryshua: 09.08.2015
Temat: Bamirësi, mëshirë, Fondacione, Organizata bamirëse
Për më tepër: Gruaja orthodhokse, Mjekësia, Fëmijët, edukimi, Jeta familjare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Vladimir Orthodox Church, Trenton, NJ
http://www.saintvladimir.com/

Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Services are conducted mainly in English, with some occasional Slavonic interspersed throughout. Parish background. Directions. For the kids and youth. Schedule highlights. Saint Vladimir’s photo album. About Orthodoxy.
Mirrors and alternative site versions: http://www.saintvladimir.org/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-14
Shtuar: 10.07.2004, u ndryshua: 20.03.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Kuzhina Orthodhokse, Fëmijët, edukimi, Jeta familjare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Luke the Evangelist Orthodox Church, Palos Hills, IL
http://www.stlukeorthodox.com/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Parish Info. Vision. Mission. Outreach. Priest. Pastoral counseling. Education. Worship. Charity. Sunday bulletin. Bookstore. Divine liturgy. Prayer of the Week. The Faith. The lives of the Saints. Iconography. Education. Kid’s page. Bible study. Online store. Reflections. Cook book.
Mirrors and alternative site versions: http://www.easternorthodox.com/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-8
Shtuar: 07.07.2004, u ndryshua: 18.11.2012
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Kuzhina Orthodhokse, Dyqane, Fëmijët, edukimi, Liturgjia, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Bli në Internet, Bibliotekat elektronike, Jeta familjare, Besimi Orthodhoks, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Christian Children
http://www.orthodoxchristianchildren.com/
Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
The website is aimed at assisting parents in finding quality Orthodox Christian material and wholesome products that are spiritually enriching. Recognizing that our children are growing up in a world saturated with inappropriate media, the website offers a collection of books, CDs and films that will inspire your children to become future soldiers for Christ.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 03.12.2010, u ndryshua: 23.10.2017
Temat: Fëmijët, edukimi, Bli në Internet
Për më tepër: Gruaja orthodhokse, Inçizime në CD dhe kaseta, Librari, Jeta familjare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente