Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Jeta kishtare:  Edukimi:  

Akademi klerikale dhe kurse shpirtërore

Temat
Saints Cyril and Methodius Orthodox Institute, Elizabeth Grove, SA
http://scmoi.edu.au/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Сиднейская и Австралийско-Новозеландская епархия (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Offering courses in Orthodoxy at undergraduate and postgraduate levels, which prepare serving clergy and men preparing for ordination in the Orthodox Church. Clergy track: a seminary-level academic preparation for service as an Orthodox priest or deacon. Faith and life track: open to all who wish to enrol. Cross-institutional study. Courses, journal, information for students and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-17
Shtuar: 02.10.2020
Temat: Akademi klerikale dhe kurse shpirtërore, Kolegje dhe universitete orthodhkse, Akademi theologjike dhe Seminare, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Maria of Paris Lived Theology School, Toronto, ON
http://livedtheologyschool.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
The aim is to provide an intern/live-in volunteer program that will teach and train interns in both the theological and practical understanding of Orthodox mission. Program, courses, applications, founders, news, photo gallery, staff, and contact.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-10
Shtuar: 07.05.2011, u ndryshua: 26.07.2020
Temat: Akademi klerikale dhe kurse shpirtërore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
GreatMartyr Euphemia Orthodox Theological Academy
http://orthodoxacademy.org/

Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A pan-Orthodox institution of higher learning preparing students for service to the Church by offering a two-year program of study (in English and Arabic) leading to the Diploma of Orthodox Theological Studies, and a one-year program leading to a Certificate in Preaching, and advanced courses for clergy and laity which qualify as Continuing Education Courses.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-10
Shtuar: 05.11.2020
Temat: Akademi klerikale dhe kurse shpirtërore, Akademi theologjike dhe Seminare, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Orthodox Pastoral School of the Diocese of Chicago and Mid-America
http://orthodoxtheologicalschool.org/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The Pastoral School of the Chicago and Mid-America of the Russian Orthodox Church Outside of Russia provides a 63 credit program of study leading to a Diploma in Pastoral Theology (PTh.D), and a 51 credit program leading to a diploma in Orthodox Studies (OS.D).
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 02.09.2005, u ndryshua: 29.10.2020
Temat: Akademi klerikale dhe kurse shpirtërore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Orthodox Church of Moldova
http://mitropolia.md/

Kisha Orthodhokse e Moldavisë, Dioqeza e Kishinevit (Jug-Perëndim, Moldavia). Faqja zyrtare
Metropolis of Chișinău and All Moldova of the Russian Orthodox Church. Structure, metropolitan, news, documents, contact.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Românã   Referrals: +0/-22
Shtuar: 06.06.2003, u ndryshua: 22.01.2020
Temat: Kisha Orthodhokse e Moldavisë, Dioqezat
Për më tepër: Akademi klerikale dhe kurse shpirtërore, Akademi theologjike dhe Seminare, Bibliotekat elektronike, Shtetet e ish Bashkimit Sovjetik, Manastire, Edukimi, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Serbian Orthodox Church in Australia and New Zealand
http://soc.org.au/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqe private
An official web site of New Gracanica Metropolia for Australia and New Zealand and Diocese of Australia and New Zealand of Serbian Orthodox Church. News and events. Churches and monasteries. Orthodox calendar. Prayers. Serbian Orthodox Church in Australia.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-17
Shtuar: 10.08.2004, u ndryshua: 25.10.2018
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Akademi klerikale dhe kurse shpirtërore, Orthodhoksia në Botë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Missions Institute of Orthodox Christianity
http://missions.hchc.edu/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The Institute seeks to promote a vibrant mission consciousness among students and seminarians at the Orthodox theological schools and seminaries in the US. The primary focus is to instill an understanding of international cross-cultural missionary work. Events, mission articles, links, resources, newsletters, contact.
Mirrors and alternative site versions: http://hchc.edu/missions/, http://missionsinstitute.org/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-16
Shtuar: 13.10.2012, u ndryshua: 07.05.2020
Temat: Lëvizjet misionare, Edukimi, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Akademi klerikale dhe kurse shpirtërore, Akademi theologjike dhe Seminare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Diocese of New England, Orthodox Church in America
http://dneoca.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Published articles. Diocesan calendar. Boston deanery. Connecticut deanery. Northern deanery. Official statements. Orthodox links. About Orthodoxy.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 03.09.2004, u ndryshua: 24.02.2021
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë, Dioqezat e Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Akademi klerikale dhe kurse shpirtërore, Akademi theologjike dhe Seminare, Parimet e Orthodhoksisë, Bibliotekat elektronike, Të rejat, Edukimi, Kisha Orthodhokse në Amerikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Church of the Nativity of the Mother of God, Palfrey, Walsall
http://orthodoxwalsall.org.uk/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
Diary of events, news, newsletter, Sunday school, parish info, Midland Orthodox Study Centre, daily Bible readings, services, gallery, directions, contacts and links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 02.11.2010, u ndryshua: 27.06.2018
Temat: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës
Për më tepër: Sunday and Parish Schools, Akademi klerikale dhe kurse shpirtërore, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2021, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente