Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Jeta kishtare:  Edukimi:  

Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse

1 2 3 4  Përpara (Ctrl →) Temat
Mitropolia e Gjirokastrës
http://orthmetr-gjirokastra.org/
Kisha Orthodhokse e Shqipërisë (Gadishulli ballkanik, Shqipëria). Faqja zyrtare
Mitropoliti, historiku, administrativa, ndihma shpirtërore, enoritë – priftërinjtë, monastiret, shenjtorët, institucione, humanizëm, të reja, kontakti.
Gjuhët e sitit: Ελληνικά, Shqip   Referrals: +0/-3
Shtuar: 02.08.2020
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Shqipërisë
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Shqipërisë, Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse, Kisha Orthodhokse e Shqipërisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
University of St. Katherine, San Marcos, CA
http://usk.edu/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
University of Saint Katherine is the only accredited Orthodox Christian university in the English-speaking world. The University offers undergraduate and postgraduate degrees and academic programs.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 21.12.2016, u ndryshua: 24.07.2020
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse, Kolegje dhe universitete orthodhkse, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Yuriy Shichalin’s Museum Graeco-Latinum
http://mgl.ru/en/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Church of Three Saints, сlassical school, news, gallery, library and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 23.11.2001, u ndryshua: 22.11.2019
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Non-profit Organizations
Për më tepër: Shtëpi botuese, tipografi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Nicholas Orthodox Academy, Atlanta, GA
http://stnicholasacademy.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A kindergarten through 12th grade Orthodox Christian day school affiliated with St. John the Wonderworker Orthodox Church, OCA. Academics, admissions, student handbook, academic calendar, graduation requirements, writings and works of art created by the students.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 12.12.2010, u ndryshua: 26.09.2020
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Për më tepër: Jetimore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Andrew the Apostle Greek Orthodox School, London
http://standrewtheapostle.org.uk/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
Events, admissions, prospectus, news, vision and values, staff, governance, vacancies and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 29.09.2014, u ndryshua: 07.08.2018
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox School of Theology at Trinity College
http://trinityorthodox.ca/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
Master degrees, diplomas and certificates in Orthodox and Eastern Christian studies. Mission, vision, values, accreditation, governance, history, programmes, faculty, courses, admissions, student info, news, and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 25.09.2016, u ndryshua: 06.08.2020
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse, Kolegje dhe universitete orthodhkse, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Hellenic College Holy Cross. Greek Orthodox School of Theology, Brookline, MA
http://hchc.edu/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Hellenic College is a Christian Orthodox institution of higher learning. The College educates students in Classics/Greek Studies and in specialized professional fields, with constant teaching of Orthodox Christianity.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 11.09.2004, u ndryshua: 17.08.2020
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Sava Academy, Chicago, IL
http://www.stsavaacademy.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
St. Sava Academy, the Parochial School of the Holy Resurrection Serbian Orthodox Cathedral, is located on the northwest-side of Chicago. The Academy provides comprehensive, daily, dual language instruction, along with a Serbian Orthodox perspective. Focus on family, moral, ethnic and cultural values. Enrollment offerings begin with preschool (age 3) and continues through the eighth grade.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 01.04.2011, u ndryshua: 17.09.2016
Temat: Sunday and Parish Schools, Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Sava College, Varroville, NSW
http://stsavacollege.net/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Vision, mission, values, patrons, kumovi and sponsors, SSC board, contact, history, gallery, news, location, building project, FAQ, and donations.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 06.07.2011, u ndryshua: 21.08.2020
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Herman School, Allston, MA
http://sainthermanschool.org/
Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Mission statement, history, life of St. Herman of Alaska, testimonials, staff & faculty, curriculum, admissions, student life, parents, news, contacts, and directions.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 10.12.2014, u ndryshua: 18.12.2020
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Demetrios Hellenic Orthodox Community of Astoria
http://saintdemetriosastoria.com/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Saint Demetrios cathedral, middle school & high school, afternoon school, and elementary school.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 11.12.2014, u ndryshua: 18.12.2020
Temat: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Sunday and Parish Schools, Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Andrew’s Grammar, Dianella, WA
http://sag.wa.edu.au/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Primary school, secondary school, enrolment, school community and employment.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 08.08.2017, u ndryshua: 03.08.2018
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. George College, Mile End, SA
http://sgc.sa.edu.au/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
The focus on the Orthodox Faith, participation in Church service and significant religious events are a vital part of the Spiritual Education Program at the College. Curriculum, fundraising, community, resources, enrolments and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 08.08.2017, u ndryshua: 27.01.2020
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Sava Orthodox School, Milwaukee, WI
http://stsavaschool.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Elementary education for Orthodox children. Admission, academics, calendar, news, events, and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://sites.google.com/site/stsavaschoolcom/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 16.05.2005, u ndryshua: 27.12.2020
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Spyridon College, Maroubra
http://stspyridon.nsw.edu.au/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Values and beliefs, patron saint, student principles, college structure, parents and friends, affiliations & memberships, programs, enrolments, news & events, spyschool portal and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 08.08.2017, u ndryshua: 14.08.2018
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Innocent’s Academy, Kodiak, AK
http://stinnocentsacademy.org/
Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
An Eastern Orthodox church school for at-risk youth. Documents for new students are available, as well as Academy video and audio productions. Activities.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 06.07.2007, u ndryshua: 28.09.2020
Temat: Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. John of Kronstadt Orthodox Christian School, Yakima, WA
http://stjohnkronstadt.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
History, staff, mission statement, student resources, ways to help, and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 20.12.2014, u ndryshua: 18.12.2020
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Metamorphosis Greek Orthodox School, Toronto, ON
http://mgos.ca/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
Admissions, academics, programs, parents, faith, and contact information.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 24.03.2015, u ndryshua: 22.12.2020
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Theophany School, Needham, MA
http://www.theophanyschool.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
General info. Programs. Gallery. News. Ways to help.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 22.06.2005, u ndryshua: 04.01.2012
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Annunciation Orthodox School, Houston, Texas
http://www.aoshouston.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Preschool-8. Mission statement & goals, school profile, history, What is Orthodoxy, accreditation & membership, board of trustees, faculty & staff directory, major dates/school holidays, strategic plan, employment, contact.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 16.11.2010
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3 4  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente