Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Jeta kishtare:  Edukimi:  

Precentor and Choral Schools

Temat
Saint Romanos Chanters Training Program
http://www.saintromanos.com/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A program of the Diocese of Wichita and Mid America designed to teach the Byzantine tones in English as sung in the Antiochian Orthodox tradition. Workshops, contacts, applications, and downloads (pdf).
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-10
Shtuar: 04.01.2015
Temat: Old chants, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Precentor and Choral Schools
Për më tepër: Musical Scores
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Giorgi Mtatsmindeli Higher Educational Institution of Ecclesiastical Chant, Tbilisi
http://galoba.edu.ge/
Kisha Orthodhokse e Gjeorgjisë (Kaukazi jugor, Gjeorgjia). Faqja zyrtare
Management, faculty, teaching, news, gallery and contact.
Gjuhët e sitit: English, Georgian   Referrals: +0/-8
Shtuar: 10.07.2018
Temat: Precentor and Choral Schools
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The School of Ecclesiastic Music, Mount Lebanon
http://www.semlebanon.org/
Patriarkana e Antiokisë (Lindja e Mesme, Liban). Faqja zyrtare
The School strives to spread the Byzantine music and the correct chanting according to musical rules inherited from the Orthodox liturgy. Year after year, SEM moves forward with firm steps towards professionalism, strongly believing that the offering to the Almighty should come from the best herd. The school foresees the Byzantine music as an exceptionally important means, especially in our technological and entertaining era, to attrach the youth to church, to its liturgy, thus to the commitment community life.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-8
Shtuar: 13.01.2008, u ndryshua: 03.04.2019
Temat: Precentor and Choral Schools
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Vocal Music, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Summer School of Liturgical Music at Holy Trinity Seminary
http://sslm.hts.edu/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Contact and location information, courses, faculty, resources, photo gallery, registration information, upcoming events, and news.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 29.05.2003, u ndryshua: 06.05.2016
Temat: Precentor and Choral Schools
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR)
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Schule für Byzantinische und Traditionelle Musik, Wien
http://www.byzantinischemusik.at/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Austria). Faqja zyrtare
Unter der Schirmherrschaft der Griechisch-orientalischen Metropolis von Austria. Initiativen, Veranstaltungen, Organisation.
Gjuha e sitit: Deutsch   Referrals: +0/-6
Shtuar: 16.11.2016, u ndryshua: 31.10.2018
Temat: Precentor and Choral Schools
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
PaTRAM. Patriarch Tikhon Russian-American Music Institute
http://www.patraminstitute.org/

Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Patriarch Tikhon Russian-American Music Institute: Offering musical instruction to the next generation of Orthodox singers and church choirmasters through the collaboration among members of the Russian Orthodox Church Outside of Russia (ROCOR), the Orthodox Church in America (OCA), and the faculty of the Moscow Representation Church of the Holy Trinity–Saint Sergius Lavra. Events, the mixed-voice Patriarch Tikhon Choir, news, contact, and donations.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 19.11.2014, u ndryshua: 13.07.2018
Temat: Precentor and Choral Schools
Për më tepër: Performers and Ensembles
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Sholeion Psaltikis. School of Byzantine Music, Maroussi, Attiki
http://www.sholeionpsaltikis.gr/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
News, announcements, founders, contacts, study program, branches, Byzantine choir “En Psaltirio”, traditional Greek music, paleography, composition of Byzantine music, music preparatory, Byzantine music for children, events, recordings, articles-researches, photo gallery, Byzantine music competitions, reviews.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-3
Shtuar: 06.11.2014, u ndryshua: 19.11.2018
Temat: Precentor and Choral Schools
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Sobor.By. Byelorussian Orthodox Information Portal
http://sobor.by/index1eng.html

Byelorussian Exarchate, Dioqeza e Minskut (Jug-Perëndim, Bjellorusi). Faqja zyrtare
News & photos. Forum. Schools: catechist, bell ringers’, Sunday. Theology, publicism. Workshops for handicaped. Diaconia. Icon painting, architecture. Choir festivals. Church choirs MP3. Youth brotherhood. Kasaks. Prison chapel. Deaf people community. International contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://hramvsr.by/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Беларускi, Deutsch, Français   Referrals: +2/-31
Shtuar: 26.08.2004, u ndryshua: 27.06.2018
Temat: Bamirësi, mëshirë, Byelorussian Exarchate
Për më tepër: Services to Prison Inmates, Diocesan departments, assemblies, committees, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Bell-Ringer Schools, Punim artizanal, Shkolla e Ikonografisë, Precentor and Choral Schools, Shenjtorët, Media dioqeziane, Shtetet e ish Bashkimit Sovjetik, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St.Tikhon’s Orthodox University
http://pstgu.ru/en/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
An university-level educational institution of the Russian Orthodox Church. Structure, international relations, information for visitors and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://pstbi.ru/, http://pstgu.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Italiano   Referrals: +0/-40
Shtuar: 10.03.2004, u ndryshua: 27.07.2018
Temat: Kolegje dhe universitete orthodhkse
Për më tepër: Shkolla e Ikonografisë, Precentor and Choral Schools, Lëvizjet misionare, Shtëpi botuese, tipografi, Dëshmorë të rinj, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Здесь вы найдете первое и пока единственное православное интернет-обучение с получением диплома по специальности «Теология», а также интернет-курсы «Основы Православия».

Monastery of the Theotokos and Saint Martin near Carcassonne
http://www.monastere-cantauque.com/english/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
A monastic community within the Romanian Orthodox Church. Sessions in iconography, psaltic chant, Biblical Hebrew, wood engraving, restoration of Icons. Psaltic chant, publications, church building, sacred art, monastery photos.
Gjuhët e sitit: English, Español, Français   Referrals: +0/-18
Shtuar: 13.05.2004, u ndryshua: 03.05.2014
Temat: Manastiret në Francë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Për më tepër: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Shkolla e Ikonografisë, Precentor and Choral Schools, Liturgjia, Tekste të himneve korale, Përmbledhje muzikore, Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente