Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Jeta kishtare:  Edukimi:  

Kolegje dhe universitete orthodhkse

Për më tepër:  Orthodox Education in Secular Schools and Universities (0)
Temat
St.Tikhon’s Orthodox University
http://pstgu.ru/en/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
An university-level educational institution of the Russian Orthodox Church. Structure, international relations, information for visitors and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://pstbi.ru/, http://pstgu.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Italiano   Referrals: +0/-29
Shtuar: 10.03.2004, u ndryshua: 27.07.2018
Temat: Kolegje dhe universitete orthodhkse
Për më tepër: Shkolla e Ikonografisë, Precentor and Choral Schools, Lëvizjet misionare, Shtëpi botuese, tipografi, Dëshmorë të rinj, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Здесь вы найдете первое и пока единственное православное интернет-обучение с получением диплома по специальности «Теология», а также интернет-курсы «Основы Православия».

St. Arseny Orthodox Christian Theological Institute, Winnipeg, Manitoba
http://www.saintarseny.ca/

Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
Orthodox theological studies in English in-class and by correspondence. Рatron saint is St. Arseny (Chahovtsov), the first Orthodox saint in Canada.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-20
Shtuar: 21.08.2005, u ndryshua: 06.06.2018
Temat: Kolegje dhe universitete orthodhkse
Për më tepër: Kisha Orthodhokse në Amerikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Patriarch Athenagoras Orthodox Institute, Berkeley, CA
http://www.orthodoxinstitute.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Belongs to Greek Orthodox Archdiocese of America, Ecumenical Patriarchate of Constantinople. Programs. Theological education. Community education. InterOrthodox press.
Mirrors and alternative site versions: http://dev.orthodoxinstitute.org/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 26.04.2005, u ndryshua: 03.08.2018
Temat: Kolegje dhe universitete orthodhkse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox School of Theology at Trinity College
http://www.trinityorthodox.ca/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
Master degrees, diplomas and certificates in Orthodox and Eastern Christian studies. Mission, vision, values, accreditation, governance, history, programmes, faculty, courses, admissions, student info, news & contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-12
Shtuar: 25.09.2016, u ndryshua: 26.09.2016
Temat: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse, Kolegje dhe universitete orthodhkse, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. John of Damascus Institute of Theology
http://theology.balamand.edu.lb/
Patriarkana e Antiokisë (Lindja e Mesme, Liban). Faqja zyrtare
Nested on the beautiful hill of Balamand and below the historic Monastery of Our Lady of Balamand lies the school of theology founded by the Greek Orthodox Patriarchate of Antioch. News & events, history, academics, articles, St. John of Damascus, Byzantine music & choir, publications.
Gjuhët e sitit: English, Español, Français, العربية   Referrals: +0/-11
Shtuar: 24.08.2004, u ndryshua: 30.09.2018
Temat: Kolegje dhe universitete orthodhkse
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Manastiret e Patriarkanës së Antiokisë, Orthodhoksia në Botë, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Bibliotekat elektronike, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saints Cyril & Athanasius of Alexandria Institute for Orthodox Studies, San Francisco
http://www.sforthodoxinstitute.org/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Mission & aims, ecclesiastical ethos, programs, development, administration, courses & activities, distance learning, study groups, conferences & symposia, pilgrimages, journals & publications, academic calendar, enrollment, applications, & contact.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 19.07.2016
Temat: Kolegje dhe universitete orthodhkse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Andrew the First-Called Georgian University of the Patriarchate of Georgia
http://en.sangu.edu.ge/
Kisha Orthodhokse e Gjeorgjisë (Kaukazi jugor, Gjeorgjia). Faqja zyrtare
News, announcements, governance, academic staff, schools, university structure, centers and institutions, grants and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Georgian   Referrals: +0/-8
Shtuar: 15.07.2018
Temat: Kolegje dhe universitete orthodhkse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
The Monastery of Balamand, Tripoli
http://balamandmonastery.org.lb/
Patriarkana e Antiokisë (Lindja e Mesme, Liban). Faqja zyrtare
Message of His Beatitude Ignatius IV, Patriarch of Antioch and all the East. A center of radiance for the Orthodox faith for four centuries, the monastery acquired a great number of icons, manuscripts, and liturgical objects. Its two churches are decorated with rich iconostases and icons reflecting the diversity of styles.
Gjuhët e sitit: English, العربية   Referrals: +0/-15
Shtuar: 25.08.2004, u ndryshua: 30.09.2018
Temat: Manastiret e Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Kolegje dhe universitete orthodhkse, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Centre for Spiritual Support of the Orthodox Communities in Confinement
http://4prison.ru/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
St. Ephrem of Syria’s Centre for Spiritual Support of the Orthodox Communities in Confinement.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-14
Shtuar: 24.01.2005, u ndryshua: 09.08.2018
Temat: Services to Prison Inmates
Për më tepër: Lëvizjet misionare, Bamirësi, mëshirë, Material didaktik, Kolegje dhe universitete orthodhkse, Kisha dhe Shoqëria, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Andrei Saguna Faculty of Theology, Lucian Blaga University of Sibiu
http://www.ulbsibiu.ro/ro/facultati/teologie/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
History, professors, students, master’s degree and PhD studies.
Mirrors and alternative site versions: http://teologie.ulbsibiu.ro/
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-12
Shtuar: 05.02.2006, u ndryshua: 13.08.2016
Temat: Orthodox Education in Secular Schools and Universities
Për më tepër: Kolegje dhe universitete orthodhkse, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. John Cathedral, Eagle River, AK
http://www.stjohnalaska.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Part of the Antiochian Orthodox Christian Archdioces of North America. St. John Community School, the Eagle River Institute of Orthodox Christian Studies, summer camp, St. Sergius chapel, lives of saints.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-10
Shtuar: 31.07.2004, u ndryshua: 20.12.2014
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Kampingje verore për çdo moshë, Kolegje dhe universitete orthodhkse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Archdiocese of Canada, the Orthodox Church in America.
http://www.archdiocese.ca/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
Archbishop Seraphim, sermons and pastoral letters, contact information for various communities across Canada, history and purpose, useful tools for living the Christian life, iconography in Canada, liturgical music and texts, ministries, & online version of “Canadian Orthodox Messenger”.
Mirrors and alternative site versions: http://www.pagesorthodoxes.net/archidiocese/accueil.htm
Gjuhët e sitit: English, Français   Referrals: +0/-8
Shtuar: 14.08.2004, u ndryshua: 16.09.2018
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë, Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Kolegje dhe universitete orthodhkse, Liturgjia, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Bibla, Bibliotekat elektronike, Media dioqeziane, Revista, Besimi Orthodhoks, Media orthodhokse, Kisha Orthodhokse në Amerikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Mark’s Academy
http://stmarksacademy.co.za/
Patriarkana e Aleksandrisë (Afrika Jugore, Afrika e Jugut). Faqja zyrtare
Saint Mark’s Academy offers affordable courses in Orthodox Christian Theology to students all over the world, through the means of distance learning. The language of instruction is English. Academic programmes, short courses, center for iconography, student information, news, events and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 21.05.2018
Temat: Edukimi
Për më tepër: Shkolla e Ikonografisë, Kolegje dhe universitete orthodhkse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxe Theologie an der Lüdwig-Maximilians Universität München
http://www.orththeol.uni-muenchen.de/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Ausbildungseinrichtung für Orthodoxe Theologie. Biblische Theologie. Geschichtliche Theologie und Ökumenik. Systematische Theologie. Praktische Theologie. Studium und Promotion in Orthodoxe Theologie.
Gjuha e sitit: Deutsch   Referrals: +0/-4
Shtuar: 29.08.2004, u ndryshua: 19.04.2014
Temat: Orthodox Education in Secular Schools and Universities
Për më tepër: Kolegje dhe universitete orthodhkse, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente