Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Jeta kishtare:  Trade and Trades:  Dyqane:  

Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils

Për më tepër:  laboratore të Ikonografisë (0)
1 2 3 4 5 6 7 8  Përpara (Ctrl →) Temat
Dyqan ortodoks online
http://sq.orthodoxonlineshop.com/

Kisha Orthodhokse e Shqipërisë (Gadishulli ballkanik, Shqipëria). Faqja zyrtare
Libra, ikona, kryqe, argjendari, magnete, suvenir, qirinj, komboskin, temjanicë, temjan.
Gjuhët e sitit: English, Italiano, Ελληνικά, Shqip   Referrals: +0/-28
Shtuar: 25.05.2020, u ndryshua: 28.05.2020
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Librari, Bli në Internet, Dyqane
Faqet më të lexuara: 28 (#4)
Gjendja e faqes:
Manastiri i Dragancës. Jeta monastike ortodokse në Kosovë
http://draganacmonastery.com/sq/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Historiku, temjan, dyqani, kontakt.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Ελληνικά, Српски, Македонски, Shqip, Norsk   Referrals: +0/-19
Shtuar: 16.07.2018, u ndryshua: 27.12.2019
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë
Për më tepër: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: 19 (#6)
Gjendja e faqes:
Eudokimos and Konstantinos Giagmouris. Hieratical Fabrics and Ecclesiastical Items
http://ieratika-giagmouris.gr/en/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
In the shop of the enterprise you can find all the materials needed for the priest’s clothing, the decoration of the church and the Holy Altar.
Mirrors and alternative site versions: http://ieratika-giagmouris.com/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά, Српски, Românã   Referrals: +13/-26
Shtuar: 25.04.2012, u ndryshua: 21.11.2019
Temat: Liturgical Vestments and Mass Utensils, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Incense
http://orthodoxincense.com/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Purveyors of fine liturgical incense, charcoal, vigil lamps, lamp oil, and other liturgical items from Orthodox monasteries around the world.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +3/-9
Shtuar: 29.06.2008, u ndryshua: 13.10.2020
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Librari, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Production of Iconostases. Danilov Monastery, Moscow
http://msdm-ikonostas.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Stauropegial Submission (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Iconostases, ranks of iconostasis, temple icons, temple crucifix, design choice, reliquaries for icons. Online store, prices, delivery and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά   Referrals: +0/-25
Shtuar: 23.05.2020, u ndryshua: 09.06.2020
Temat: Icon Painting Shops, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Për më tepër: Gdhendje në dru, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Ikonografia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Maria. Church E-Shop
http://ikone888.de/

Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Offers Orthodox products supplied from the Kiev-Pechersk Lavra, icons, pottery, candles and paraffin wax, silver, incense, charcoal, oils, incense, prayer beads, bracelets, holy water, candlesticks, lamps and church utensils.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch   Referrals: +0/-25
Shtuar: 14.03.2011, u ndryshua: 09.07.2018
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Për më tepër: Librari, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Pokimitza Filigree. Workshop for manufacturing of silver ecclesiastical artifacts
http://pokimica.com/lang_en/index_en.htm

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Ecclesiastical artifacts in silver filigree. News and catalogue.
Mirrors and alternative site versions: http://filigran.pokimica.com/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Српски   Referrals: +2/-12
Shtuar: 22.11.2006, u ndryshua: 12.12.2019
Temat: Liturgical Vestments and Mass Utensils, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Poznanje. Online Store
http://poznanje.co.rs/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Books, icons, music, films and various articles for an Orthodox home.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-20
Shtuar: 22.11.2014, u ndryshua: 05.08.2020
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Librari, Bli në Internet
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Web Store of Holy Protection of Theotokos Monastery
http://tserkovnaya-lavka.goloseevo.com.ua/
Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Kievit (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
Orthodox Christian books and church utensils. Wholesale, retail, delivery, payment and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-19
Shtuar: 26.02.2019, u ndryshua: 27.02.2019
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Librari, Bli në Internet, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Stiliyan. Ecclesiastical Accessories, Plovdiv
http://sv-stilian.bg/

Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Gadishulli ballkanik, Bullgaria). Faqja zyrtare
‘St. Stiliyan’ is a company specialised in the trading and manufacture of church plates, furniture, accessories and icons. We can offer everything you would need to furnish a church, a chapel or a monastery.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά, Български   Referrals: +0/-19
Shtuar: 20.08.2013, u ndryshua: 20.09.2018
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Për më tepër: Liturgical Vestments and Mass Utensils
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Shop. Church Supplies
http://orthodoxshop.de/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Offers icons, candles and other church supplies. The store cooperates with Orthodox monasteries worldwide.
Gjuhët e sitit: English, Deutsch   Referrals: +0/-18
Shtuar: 23.02.2013, u ndryshua: 21.08.2020
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Athonite. Monastic Products
http://monastiriaka.gr/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Through this website you will have the opportunity to meet the Athonite products from your home, find quality handmade primarily by monks and monasteries of the Holy Mount Athos.
Mirrors and alternative site versions: http://monastiriaka.com/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά   Referrals: +0/-16
Shtuar: 04.06.2011, u ndryshua: 16.07.2018
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Për më tepër: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Triantopoulos. Handmade Religious Items
http://triantopoulos.gr/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Crosses, chalice sets, encolpia, reliquaries, vigil lamps, bishop sets, censers, chandeliers, tabernacles, enamel – ivory, gospels, candlestick, clasps, communion spoon – spears, shrine plaques, accessories, brass products, mitres, chrialides, wood carving, filigree, icons, candle cups, lamps for psalter, holy water vessels, discs, diadems – crowns, silverware, etc.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français, Ελληνικά, Românã   Referrals: +0/-16
Shtuar: 13.10.2020
Temat: Liturgical Vestments and Mass Utensils, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
E-Amfia. Vestments and Fabrics
http://e-amfia.gr/

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Sells fabrics, vestments accessories (priestly crosses, tassels, fringes, gallons, buttons) and other products.
Mirrors and alternative site versions: http://e-amfia.gr/index.php?route=common/home
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά   Referrals: +0/-15
Shtuar: 22.03.2013, u ndryshua: 22.12.2018
Temat: Liturgical Vestments and Mass Utensils, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Woodcarving. Online Store
http://reznayautvar.ru/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
Hand carving on wood: crosses, icons, thrones, altars, and more.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-14
Shtuar: 13.06.2009, u ndryshua: 27.04.2018
Temat: Gdhendje në dru, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Për më tepër: Liturgical Vestments and Mass Utensils
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
AthonikiGi. Monastery Products
http://athonikigi.gr/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Icons, incense, monastery handicrafts, natural royal frankincense.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά   Referrals: +0/-14
Shtuar: 24.09.2015, u ndryshua: 09.09.2020
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Librari, Bli në Internet, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Evagelidis D. Ilias. Ecclesiastical Accessories
http://evagelidis.com/

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqe private
Ecclesiastical accessories, canonicals, carpets and icons.
Mirrors and alternative site versions: http://evagelidisilias.gr/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά   Referrals: +0/-13
Shtuar: 19.09.2008, u ndryshua: 31.08.2020
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils
Për më tepër: Librari, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxer Kirchenbedarf
http://kirchenbedarf-orthodox.de/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqe private
Eine breite Auswahl zu christlicher Kunst, Kirchenbedarf, biblischen Geschenken oder Devotionalien. Kerzen, Armbänder, Weihrauch, Ikonen, Kreuze, Rosenkranz, Bücher.
Gjuha e sitit: Deutsch   Referrals: +0/-13
Shtuar: 20.03.2019
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Librari, Bli në Internet, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Iconostasi. Icons and Church Supplies
http://iconostasi.com/

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Offers a selection of Orthodox Church supplies for clergy and laypeople. Wooden and wax icons, bronze censers, oil lamps, tabernacles, blessing crosses, pectoral crosses, cross towers, stand cross and boxes. Items on offer can be used in churches, at home, for gifts, wedding and baptisms.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-13
Shtuar: 10.02.2016, u ndryshua: 20.10.2020
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Për më tepër: Liturgical Vestments and Mass Utensils, Kuzhina Orthodhokse, Ikona të Nderuara, Lutje, libra lutjesh, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Kapadokis. Orthodox Icons
http://kapadokis.gr/

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Icon gallery, orders, shipment to Greece and abroad.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Ελληνικά   Referrals: +0/-12
Shtuar: 17.06.2013, u ndryshua: 25.03.2019
Temat: Icon Painting Shops, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils
Për më tepër: Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3 4 5 6 7 8  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente