Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Jeta kishtare:  Trade and Trades:  

Ndërmarrje industriale

Nëntemat:  Liturgical Vestments and Mass Utensils (0)Bell-Casting (0)
Temat
Laskou O.E. Ecclesiastical and Wood Carved Furniture
http://laskouoe.gr/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Laskou O.E. manufactures and sells ecclesiastical and wood carved furniture.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά   Referrals: +0/-22
Shtuar: 11.04.2008, u ndryshua: 10.10.2018
Temat: Gdhendje në dru, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Ndërmarrje industriale
Për më tepër: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Rostov Enamel
http://finiftrostova.ru/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
Products made in the best tradition of fishing Rostov enamel (Russian enamel). Icons, crosses, decorative panels and boxes, portraits, women’s jewelry, etc.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-21
Shtuar: 16.07.2009, u ndryshua: 11.11.2018
Temat: Punim artizanal, Ndërmarrje industriale
Për më tepër: Icon Painting Shops
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Dal Molin Icon Boards
http://www.iconografiatavolelegno.it/en/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa Jug-Perëndimore, Itali). Faqja zyrtare
Company, catalogues, production, location, contacts, news, orders and shop.
Gjuhët e sitit: English, Deutsch, Español, Français, Italiano   Referrals: +0/-18
Shtuar: 26.03.2016, u ndryshua: 10.04.2018
Temat: Gdhendje në dru, Ndërmarrje industriale
Për më tepër: Liturgical Vestments and Mass Utensils, Ikonografia, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Prosphora. Orthodox Christian Holy Bread
http://www.prosphora.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Traditions and recipes traditionally used in the Orthodox Church. Lots of baking advice and other helpful materials. Prosphora seals. Technical information. Traditions. Links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-18
Shtuar: 21.05.2005, u ndryshua: 04.12.2012
Temat: Ndërmarrje industriale, Liturgjia
Për më tepër: Kuzhina Orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Portable Chapels
http://paraklisi.com/chapelsenglish/
Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Gadishulli ballkanik, Bullgaria). Faqja zyrtare
Heron Consult, partner of Naodomiki LTD, manufacturer of portable chapels.
Mirrors and alternative site versions: http://naodomiki.gr/, http://paraklis-for-you.blogspot.com/
Gjuhët e sitit: English, Български, Românã   Referrals: +0/-17
Shtuar: 24.10.2014, u ndryshua: 18.01.2019
Temat: Ndërmarrje industriale
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Orthodoxia. Ecclesiastical Items Guide
http://www.e-orthodoxia.gr/

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Yearly edition promoting ecclesiastical handicrafts.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-25
Shtuar: 14.10.2016
Temat: Liturgical Vestments and Mass Utensils, Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils
Për më tepër: Ndërmarrje industriale
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Joy of All Who Sorrow Russian Orthodox Church in Atlanta, GA
http://joyofallwhosorrow.info/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Parish site of Joy of All Who Sorrow Russian Orthodox Church in Atlanta, GA, USA; official site for St. Seraphim Russian Orthodox Camp, the largest Orthodox camp in America; resources for Orthodox iconography, ecclesiastical jewelry and woodwork.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-21
Shtuar: 04.06.2003, u ndryshua: 19.08.2018
Temat: Kampingje verore për çdo moshë
Për më tepër: Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Ndërmarrje industriale, ROCOR Parishes, Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR)
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
International Fair of Vestments, Icons, Books and Ecclesiastical Items, Expo Transilvania, Cluj-Napoca
http://www.targulbisericesc.eu/english/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
The exposition brings together firms and organizations that produce and sell religious items, project and build churches.
Mirrors and alternative site versions: http://www.targulbisericesc.eu/en/
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-19
Shtuar: 10.06.2008, u ndryshua: 08.03.2019
Temat: Ekspozita, Panaire
Për më tepër: Liturgical Vestments and Mass Utensils, Rindërtimi i Kishave dhe Manastireve, Ndërmarrje industriale, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Librari, Shtëpi botuese, tipografi, Dyqane, Trade and Trades
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Veleganov Bell Foundry, Plovdiv
http://www.veleganov.com/

Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Gadishulli ballkanik, Bullgaria). Faqja zyrtare
Specialized in producing bells, candelabra, chandeliers, memorial tables. History, gallery, contacts.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά, Български, Македонски, Românã   Referrals: +0/-25
Shtuar: 17.01.2011, u ndryshua: 10.07.2018
Temat: Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bell-Casting
Për më tepër: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Ndërmarrje industriale
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Фnastasios Michailidis & SIA O.E. Production of Church Utensils, Thessaloniki
http://amichailidis.gr/en/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Produces brass chandeliers, bells, candelabra and other metal objects for church needs.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά   Referrals: +0/-22
Shtuar: 01.12.2014, u ndryshua: 01.11.2018
Temat: Liturgical Vestments and Mass Utensils
Për më tepër: Bell-Casting, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Ndërmarrje industriale
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente