Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Jeta kishtare:  Trade and Trades:  

Ekspozita, Panaire

Temat
Orthodoxia. Exhibition of Ecclesiastical Items
http://www.orthodoxia-expo.gr/

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
The exhibition takes place under the blessings of the Athens Archdiocese. Participation info. Venue. The organizers.
Mirrors and alternative site versions: http://www.atou.gr/
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-10
Shtuar: 15.11.2006, u ndryshua: 01.11.2018
Temat: Ekspozita, Panaire, Cultural Public Events, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Expo. International Exhibitions of Orthodox Art
http://orthodox-expo.ru/en/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
A wide range of innovative exhibitions such as “Contemporary Icon & Traditional Crafts”, “Iconagraphic Centers of Russia”, “Orthodox Miniature. Origins and Traditions” and the compilation of them all – “World Enlightened”.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 26.01.2007, u ndryshua: 08.06.2018
Temat: Ekspozita, Panaire
Për më tepër: Cultural Public Events
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
International Fair of Vestments, Icons, Books and Ecclesiastical Items, Expo Transilvania, Cluj-Napoca
http://www.targulbisericesc.eu/english/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
The exposition brings together firms and organizations that produce and sell religious items, project and build churches.
Mirrors and alternative site versions: http://www.targulbisericesc.eu/en/
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-2
Shtuar: 10.06.2008, u ndryshua: 08.03.2019
Temat: Ekspozita, Panaire
Për më tepër: Liturgical Vestments and Mass Utensils, Rindërtimi i Kishave dhe Manastireve, Ndërmarrje industriale, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Librari, Shtëpi botuese, tipografi, Dyqane, Trade and Trades
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Orthodox Northwest. Bulletin Board for Events & Happenings of Interest to Orthodox Christians in the Northwest
http://orthodoxnorthwest.wordpress.com/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
A blog for the purpose of informing Orthodox Christians in the Northwest of activities that may be of interest to them. This includes retreats, concerts, festivals, feast days, visits of important dignitaries and icons, charitable activities and other events.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-46
Shtuar: 30.03.2011, u ndryshua: 18.01.2013
Temat: Kisha dhe Shoqëria, Të rejat
Për më tepër: Musical Events, Konferenca, Lexime, Seminare, Ekspozita, Panaire, Cultural Public Events
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Rafaela Art Gallery. Icons and Wallpainting
http://www.art.bg/rafaela/
Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Gadishulli ballkanik, Bullgaria). Faqja zyrtare
The Gallery is offering a big variety of replica of Bulgarian Orthodox and foreign icons. Exhibitions. Online gallery. Icons list and prices. Address, contacts.
Gjuhët e sitit: English, Български   Referrals: +0/-1
Shtuar: 14.02.2005, u ndryshua: 21.08.2017
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils
Për më tepër: Arte figurative, Icon Painting Shops, Ekspozita, Panaire, Ikonografia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente