Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Jeta kishtare:  

Trade and Trades

Nëntemat:  Punësimi (0)Shtëpi botuese, tipografi (0)Dyqane (0)Ndërmarrje industriale (0)Ekspozita, Panaire (0)
Temat
Association of Orthodox Business Leaders
http://kpp-russia.ru/english/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
A union of people for whom fair business and fair relations with business partners is a spiritual need.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-28
Shtuar: 10.09.2010, u ndryshua: 23.05.2018
Temat: Trade and Trades, Non-profit Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Treba Online. Online Prayer Requests
http://trebaonline.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
Online prayer requests. The service aims to raise donations to historical churches and monasteries in reconstruction.
Mirrors and alternative site versions: http://blog.trebaonline.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-22
Shtuar: 07.05.2016, u ndryshua: 02.01.2017
Temat: Trade and Trades
Për më tepër: Rindërtimi i Kishave dhe Manastireve
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Отсутствует информация, что данный посреднический сайт имеет благословение на свою деятельность, а также какие-либо отчеты о расходовании средств. В списке храмов, которые сотрудничают с ООО "Треба онлайн", представлено их очень мало.

Public Advocacy. Special-Status NGO at the United Nations Economic and Social Council
http://protiktor.com/eng/
Kisha Orthodhokse e Ukrainës (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
Protection of Christian values and believers’ rights in the UN, OSCE, European Parliament, etc. Church and justice, legal regulation of restitution of confiscated church property, legal protection of sect victims, legal regulation of status of church units, legal advice to Orthodox Christians.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Ελληνικά, Српски   Referrals: +0/-12
Shtuar: 13.01.2012, u ndryshua: 29.09.2018
Temat: Trade and Trades, Kisha dhe Shoqëria
Për më tepër: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Rings
http://www.orthodoxrings.com/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A web-based Orthodox Christian business dedicated to providing precious metal Orthodox Christian rings and wedding bands to people of the ancient Christian Faith worldwide.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 02.06.2015
Temat: Dyqane, Trade and Trades, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Gifted Pan. Prosphoron Baking
http://www.thegiftedpan.com/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Recipes, domestic and international orders, prayers, and contact information.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-8
Shtuar: 04.03.2015
Temat: Trade and Trades
Për më tepër: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Dormition of the Holy Mother of God Church in Jelgava
http://uspenijapb.lv/en/
Kisha Orthodhokse e Letonisë, Рижская епархия (Vendet Baltike, Letonia). Faqja zyrtare
Parish background, news and events, articles, social aid, farm, thanks, donations and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Latviešu   Referrals: +0/-8
Shtuar: 01.02.2014, u ndryshua: 08.03.2018
Temat: Kisha Orthodhokse e Letonisë, Shtetet e ish Bashkimit Sovjetik
Për më tepër: Services to Prison Inmates, Kampingje verore për çdo moshë, Trade and Trades
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint John the Forerunner Convent, Anatoli
http://saintjohns-monastery.gr/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Liturgical life, farm and products, projects, photographs and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά   Referrals: +0/-8
Shtuar: 30.03.2016, u ndryshua: 17.08.2018
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës
Për më tepër: Trade and Trades
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Innocent of Irkutsk Russian Orthodox Church, Redford, Michigan
http://www.stinnocentchurch.org/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Famulli të Patriarkanës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The church belongs to the Parishes of Moscow Patriarchate in USA. History. News, parish and pastor, schedule of divine services, ministries, icons, and contact info.
Mirrors and alternative site versions: http://www.firebirdvideos.com/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 08.07.2004, u ndryshua: 14.05.2018
Temat: Shtëpi botuese, tipografi, Vende të ndryshme
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë, Dyqane, Trade and Trades
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
International Fair of Vestments, Icons, Books and Ecclesiastical Items, Expo Transilvania, Cluj-Napoca
http://www.targulbisericesc.eu/english/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
The exposition brings together firms and organizations that produce and sell religious items, project and build churches.
Mirrors and alternative site versions: http://www.targulbisericesc.eu/en/
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-2
Shtuar: 10.06.2008, u ndryshua: 08.03.2019
Temat: Ekspozita, Panaire
Për më tepër: Liturgical Vestments and Mass Utensils, Rindërtimi i Kishave dhe Manastireve, Ndërmarrje industriale, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Librari, Shtëpi botuese, tipografi, Dyqane, Trade and Trades
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente