Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Orthodhoksia në Internet:  

Bli në Internet

Për më tepër:  Dyqane (4)
1 2 3 4 5 6 7  Përpara (Ctrl →) Temat
Dyqan ortodoks online
http://sq.orthodoxonlineshop.com/

Kisha Orthodhokse e Shqipërisë (Gadishulli ballkanik, Shqipëria). Faqja zyrtare
Libra, ikona, kryqe, argjendari, magnete, suvenir, qirinj, komboskin, temjanicë, temjan.
Gjuhët e sitit: English, Italiano, Ελληνικά, Shqip   Referrals: +0/-37
Shtuar: 25.05.2020, u ndryshua: 28.05.2020
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Librari, Bli në Internet, Dyqane
Faqet më të lexuara: 37 (#2)
Gjendja e faqes:
Manastiri i Dragancës. Jeta monastike ortodokse në Kosovë
http://draganacmonastery.com/sq/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Historiku, temjan, dyqani, kontakt.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Ελληνικά, Српски, Македонски, Shqip, Norsk   Referrals: +0/-29
Shtuar: 16.07.2018, u ndryshua: 27.12.2019
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë
Për më tepër: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: 29 (#6)
Gjendja e faqes:
Mount Athos. Online Shop
http://svetogorac.com/en/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqe private
Icons, keychains, badges, DVD/CD, books, necklaces, bracelets, rosary, and clothes.
Mirrors and alternative site versions: http://svetogorac.com/, http://svetogorac.org/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά, Српски   Referrals: +0/-41
Shtuar: 02.05.2012, u ndryshua: 20.05.2020
Temat: Pelegrinazhet, udhëtimet, Bli në Internet
Për më tepër: Librari
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Stiliyan. Ecclesiastical Accessories, Plovdiv
http://sv-stilian.bg/

Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Gadishulli ballkanik, Bullgaria). Faqja zyrtare
‘St. Stiliyan’ is a company specialised in the trading and manufacture of church plates, furniture, accessories and icons. We can offer everything you would need to furnish a church, a chapel or a monastery.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά, Български   Referrals: +1/-30
Shtuar: 20.08.2013, u ndryshua: 20.09.2018
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Për më tepër: Liturgical Vestments and Mass Utensils
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Logos. The Orthodox Bookstore
http://orthodoxlogos.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa perëndimore, Holandë). Faqja zyrtare
Logos is the first Christian Orthodox bookstore having as its aim to offer the complete collection of existing Christian Orthodox books, audio and video material in English, French, Dutch and Russian.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français, Nederlands   Referrals: +0/-33
Shtuar: 17.08.2005, u ndryshua: 25.11.2020
Temat: Librari, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Maria. Church E-Shop
http://ikone888.de/

Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Offers Orthodox products supplied from the Kiev-Pechersk Lavra, icons, pottery, candles and paraffin wax, silver, incense, charcoal, oils, incense, prayer beads, bracelets, holy water, candlesticks, lamps and church utensils.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch   Referrals: +0/-28
Shtuar: 14.03.2011, u ndryshua: 09.07.2018
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Për më tepër: Librari, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
China Orthodox Press. Publishing Company, Hong Kong
http://orthodoxbookshop.asia/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Azia Lindore, Kina). Faqja zyrtare
Founded by Brotherhood of Saints Apostles Peter and Paul in Hong Kong. Publishes and distributes literature about Orthodox Christian Church in China, Hong Kong, Taiwan and other countries in the region. Books, audio/video, icons and frankincense.
Gjuhët e sitit: Русский, English, 中文   Referrals: +0/-28
Shtuar: 14.02.2021
Temat: Librari, Shtëpi botuese, tipografi, Bli në Internet
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Production of Iconostases. Danilov Monastery, Moscow
http://msdm-ikonostas.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Stauropegial Submission (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Iconostases, ranks of iconostasis, temple icons, temple crucifix, design choice, reliquaries for icons. Online store, prices, delivery and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά   Referrals: +0/-27
Shtuar: 23.05.2020, u ndryshua: 09.06.2020
Temat: Icon Painting Shops, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Për më tepër: Gdhendje në dru, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Ikonografia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Shop. Church Supplies
http://orthodoxshop.de/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Offers icons, candles and other church supplies. The store cooperates with Orthodox monasteries worldwide.
Gjuhët e sitit: English, Deutsch   Referrals: +0/-25
Shtuar: 23.02.2013, u ndryshua: 21.08.2020
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
E-Amfia. Vestments and Fabrics
http://e-amfia.gr/

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Sells fabrics, vestments accessories (priestly crosses, tassels, fringes, gallons, buttons) and other products.
Mirrors and alternative site versions: http://e-amfia.gr/index.php?route=common/home
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά   Referrals: +0/-24
Shtuar: 22.03.2013, u ndryshua: 22.12.2018
Temat: Liturgical Vestments and Mass Utensils, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saiti Publications
http://saiti.gr/

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Book publishing, calendars with religious content and icon productions, memorial items and incense by focusing on serving the needs of Orthodoxy.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά   Referrals: +0/-23
Shtuar: 08.02.2011, u ndryshua: 07.11.2018
Temat: Librari, Shtëpi botuese, tipografi, Bli në Internet
Për më tepër: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Athonite. Monastic Products
http://monastiriaka.gr/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Through this website you will have the opportunity to meet the Athonite products from your home, find quality handmade primarily by monks and monasteries of the Holy Mount Athos.
Mirrors and alternative site versions: http://monastiriaka.com/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά   Referrals: +0/-21
Shtuar: 04.06.2011, u ndryshua: 16.07.2018
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Për më tepër: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Eikonografies Workshop. Handmade Byzantine Hagiography
http://agiografies.info/

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Eikonografies is a Byzantine hagiography workshop with tradition and experience. Having legacy asset, the work of the great icon painter Fotis Kontoglou, the teacher Elder Meletios learned the art of criticism school Foti Kontoglou. Afterwards the hagiographers studied for a long time from the monks of the Archangel Michael Monastery of Pella. Handmade hagiography. The materials used are traditional colors of powder and egg tempera.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-20
Shtuar: 08.07.2013, u ndryshua: 05.09.2020
Temat: Icon Painting Shops, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Për më tepër: Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Predikime, Stacione dhe programe radiofonike, Kisha dhe Shoqëria, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
AthonikiGi. Monastery Products
http://athonikigi.gr/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Icons, incense, monastery handicrafts, natural royal frankincense.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά   Referrals: +0/-20
Shtuar: 24.09.2015, u ndryshua: 09.09.2020
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Librari, Bli në Internet, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Iconostasi. Icons and Church Supplies
http://iconostasi.com/

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Offers a selection of Orthodox Church supplies for clergy and laypeople. Wooden and wax icons, bronze censers, oil lamps, tabernacles, blessing crosses, pectoral crosses, cross towers, stand cross and boxes. Items on offer can be used in churches, at home, for gifts, wedding and baptisms.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-20
Shtuar: 10.02.2016, u ndryshua: 20.10.2020
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Për më tepër: Liturgical Vestments and Mass Utensils, Kuzhina Orthodhokse, Ikona të Nderuara, Lutje, libra lutjesh, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Incense
http://orthodoxincense.com/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Purveyors of fine liturgical incense, charcoal, vigil lamps, lamp oil, and other liturgical items from Orthodox monasteries around the world.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +1/-13
Shtuar: 29.06.2008, u ndryshua: 13.10.2020
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Librari, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Poznanje. Online Store
http://poznanje.co.rs/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Books, icons, music, films and various articles for an Orthodox home.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-18
Shtuar: 22.11.2014, u ndryshua: 05.08.2020
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Librari, Bli në Internet
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Transfiguration Greek Orthodox Monastery, Harvard, Illinois
http://holytransfigurationmonastery.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Includes history, service schedule, and news. Handicrafts. Online store: religious clothing, CDs, and mp3 samples.
Mirrors and alternative site versions: http://htgom.org/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-17
Shtuar: 09.09.2004, u ndryshua: 27.11.2020
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës, Bli në Internet
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Sound Files, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Përmbledhje muzikore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Imperial Icons. Christian Orthodox E-shop
http://imperialicons.com/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
The everyday mission of Imperial Icons is to co-operate with Monasteries and individuals (from Mount Athos and from all over the world) and constantly expand its collections. Collections of Icons & Jewelry, featuring exclusive Mount Athos icons, Jesus Christ, Virgin Mary, Angels, and Saints, in Byzantine & Russian iconography style.
Gjuhët e sitit: English, Français, Ελληνικά   Referrals: +0/-17
Shtuar: 05.01.2021
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Christmas Cards
http://orthodoxchristmascards.com/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A selection of panoramic Orthodox greeting cards and other Christmas gifts and items such as stamps with Nativity scene, mugs with Angels, Orthodox icon posters, iconographic Christmas ornaments and more.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 12.11.2013, u ndryshua: 11.02.2021
Temat: Dyqane, Forma të tjera arti, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3 4 5 6 7  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2021, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente