Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Orthodhoksia në Internet:  

Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings

Temat
Krishtërimi Orthodhoks.com. Directory of orthodox web resources
http://krishterimi-ortodoks.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
The most complete directory of orthodox web resources with descriptions in Russian, English, German, Serbian, Romanian and about 20 other languages. Orthodox christianity on the Internet: churches, dioceses, monasteries, parishes, web portals, discussion boards, web boards etc.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxlinks.info/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Српски, Český, Slovenčina, Shqip, Georgian, Românã, Polski, Magyar, Eesti, Suomi, Svenska, Norsk, Nederlands, Português, 日本語   Referrals: +0/-48
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 07.08.2018
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë, Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Kisha Orthodhokse, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: 48 (#1)
Gjendja e faqes:
Orthodox Pro Life Links UK
http://orthprolifelinks.org.uk/
Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqe private
An unofficial site that presents links to Orthodox pro-life websites, UK providers of pro life pregnancy help as well as general pro life sites.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +1/-22
Shtuar: 07.12.2010, u ndryshua: 21.05.2018
Temat: Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings
Për më tepër: Gruaja orthodhokse, Mjekësia, Jeta familjare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox World Directory. Interactive Map
http://orthodox-world.org/en/index
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
An online directory of worldwide Orthodox heritage, presence and community service activities. Includes more than ten thousand listings with monasteries, churches, cathedrals, chapels, missions, sketes, orphanages, nursing-homes, museums, schools and seminaries from approximately 50 countries from all over the world. Interactive maps based on Google Maps technology, showing the density of entries per region.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodox-world.org/
Gjuhët e sitit: English, Español, Ελληνικά   Referrals: +0/-24
Shtuar: 01.01.2013, u ndryshua: 22.05.2018
Temat: Orthodhoksia në Botë, Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Parishes of America. Links Database
http://prihod.us/

Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Links to the parishes of Albanian Archdiocese (OCA), Romanian Orthodox Episcopate of America, Bulgarian Orthodox Episcopate, the Russian Orthodox Church in America, and the Russian Orthodox Church Outside of Russia.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-21
Shtuar: 08.04.2014, u ndryshua: 30.11.2018
Temat: Orthodhoksia në Botë, Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë, Famulli të KIshës Orthodhokse të Bullgarisë, Famulli të Kishës Orthodhokse të Rumanisë, ROCOR Parishes, Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Aristobulus Orthodox Links Page for Religious Topics
http://www.trisagion.com/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut). Faqja zyrtare
Starting points. Bible and study tools. Liturgy and music. Text sources and references. Various religious sites. Special selection. Writer's resources.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 12.12.2004, u ndryshua: 14.10.2008
Temat: Webfaqe të laikëve, Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox ByNET
http://inst.by/catalog/cat15.html

Byelorussian Exarchate, Dioqeza e Minskut (Jug-Perëndim, Bjellorusi). Websit jozyrtar
English pages about Belarussian Orthodox Internet.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Беларускi   Referrals: +0/-12
Shtuar: 11.09.2006, u ndryshua: 27.07.2018
Temat: Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings, Byelorussian Exarchate
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Autocephalous Orthodox Churches. A web directory
http://www.oca.org/OCworldindex.asp?SID=2
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
List of links to web-sites of Autocephalous and Autonomous churches in Internet at the American Orthodox Church web-site.
Mirrors and alternative site versions: http://oca.org/directories/world-churches/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 01.04.2001, u ndryshua: 09.11.2018
Temat: Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings
Për më tepër: Kisha Orthodhokse Autoqefale
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Christian Church Links
http://www.stjrussianorthodox.com/stjrusorthodoxy.htm

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Directory of Eastern Orthodox Christian Church websites and related Eastern Orthodox Christian and Byzantine Church resources. Thousands of Orthodox Church links; Orthodox Church Supplies; Orthodox Icon & Orthodox Theology links; site updated weekly; free listings.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 16.11.2003, u ndryshua: 11.03.2013
Temat: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Diocese of Australia and New Zealand, Russian Orthodox Church Outside of Russia
http://rocor.org.au/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Official web site of the Australian and New Zealand Diocese of the Russian Orthodox Church Outside of Russia (in English and Russian). News. Parish directory. Orthodox Internet links. Lives of Saints. Prologue. Books. St. Peter and Paul Cathedral.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-19
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 01.08.2018
Temat: Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR)
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë, Shenjtorët, Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings, ROCOR Parishes
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
New Zealand Deanery of the Antiochian Orthodox Christian Archdiocese of Australia and New Zealand
http://antiochian.org.nz/
Patriarkana e Antiokisë (Australia dhe Zelanda e Re, Zelanda e Re). Faqja zyrtare
Directory of New Zealand parishes. Articles. Newsletter.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-16
Shtuar: 28.12.2006, u ndryshua: 22.04.2019
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë, Orthodhoksia në Botë
Për më tepër: Directories, Ratings, Banner Exchange Networks, Webrings
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente