Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Orthodhoksia në Internet:  

Web Design, Web Publishing, Web Programming

Nëntemat:  Sfonde për ekranin e kompjuterit (0)
Temat
Orthodox Web Solutions. Website design and hosting for Orthodox Christians
http://www.orthodoxws.com/

Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Website design, hosting, and maintenance for Orthodox parishes, monasteries, and organizations. Online solutions and personal service. Price list.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-21
Shtuar: 16.05.2004, u ndryshua: 07.04.2014
Temat: Orthodox Web Hosting, Web Design, Web Publishing, Web Programming, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox 360°. The Ancient Faith & Today’s Technology
http://www.orthodox360.com/

Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A group of Orthodox Christian graphic designers, digital photographers and web developers. Offering web services to Orthodox churches, monasteries, organizations, and businesses. Event coverage, virtual tours, aerial 360’s, and panoramic prints.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-18
Shtuar: 22.03.2017
Temat: Programs, scripts, Web services, Fotografia, Web Design, Web Publishing, Web Programming, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
OrthNet. Orthodox Christian Initiative on the Internet
http://www.orthnet.org/

Kisha Orthodhokse e Polonisë (Evropa Lindore, Poloni). Faqja zyrtare
A network of volunteers providing administrative and technical support for leading Polish Orthodox Christian websites. Promotes Orthodox Christianity on the internet as a bridge between organisations and individuals throughout the world.
Gjuhët e sitit: English, Polski   Referrals: +0/-15
Shtuar: 30.06.2017, u ndryshua: 01.07.2017
Temat: Web Design, Web Publishing, Web Programming, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Parish Life Connect. Cloud Solutions
http://www.parishlifeconnect.com/

Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Provides Orthodox Christian parishes with the support and tools they need to connect the visitor with the beauty and life of the parish community.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-14
Shtuar: 08.09.2018
Temat: Web Design, Web Publishing, Web Programming
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Slavonic Computing
http://sci.ponomar.net/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
High-quality free fonts to display Church Slavonic. Keyboard drivers to type Church Slavonic. Embeddable web fonts for web-designers, APIs for software developers, and other tools. Typeset liturgical music and chants in modern, Kievan square, or Znamenny notation.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-14
Shtuar: 05.02.2019
Temat: Gërmat, Web Design, Web Publishing, Web Programming
Për më tepër: Musical Scores, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Web Hosting with the Department of Internet Ministries
http://www.goarch.org/-/parish-web-hosting/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Professional web site design and publishing. Web hosting, domain registration. Special conditions for parishes of the Greek Orthodox Archdiocese of America.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 24.10.2004, u ndryshua: 05.10.2018
Temat: Orthodox Web Hosting, Web Design, Web Publishing, Web Programming, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Pro bono publico. Free Support for Orthodox Cultural and Scientific Web-Projects
http://alexander.sinitsyn.info/web-sites/

Kisha Orthodhokse e Gjeorgjisë (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqe private
Website engine development based on PHP+mySQL. Original design development. SEO & web-promotion. PHP, HTML, java-script, CSS. Development based on PHP+mySQL, Joomla, Wordpress etc. Development based on Google Apps.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-12
Shtuar: 04.05.2012, u ndryshua: 02.03.2019
Temat: Web Design, Web Publishing, Web Programming
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
XL Web Services. Orthodox Church Websites
http://www.xlwebservices.com/orthodox-church-websites.html
Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Committed to providing services at affordable rates to Orthodox Christian missions and churches. Packages, example websites, and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-10
Shtuar: 09.08.2015, u ndryshua: 10.08.2015
Temat: Orthodox Web Hosting, Web Design, Web Publishing, Web Programming, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente