Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Besimi Orthodhoks:  Shenjtorët:  

Dëshmorë të rinj

Temat
St. Nicholas the Wonder-worker Church in Birulevo, Moscow
http://orthodoxy.stnikolas.ru/english/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Orthodoxy news, calendar, new martyrs, St. Nicholas Church, address, contact information, icons, photo album, Orthodox PC programs and library.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxy.stnikolas.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +1/-25
Shtuar: 28.03.2001, u ndryshua: 25.04.2019
Temat: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Dëshmorë të rinj, Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse, Shenjtorët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Календарь новомучеников российских доступен на старой версии сайта

Saint Elizabeth Romanova. Memory pages
http://life.orthomed.ru/st-elizabeth/index_e.htm

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Websit jozyrtar
Saint Elizabeth’s life. Photoalbum. Pilgrimage to the place of martyrdom of St Elizabeth.
Mirrors and alternative site versions: http://pms.orthodoxy.ru/st-elizabeth/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-19
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 11.06.2018
Temat: Dëshmorë të rinj
Për më tepër: Pelegrinazhet, udhëtimet, Fotografia, Shenjtorët, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Royal Martyrs of Russia. Site of Father Demetrios Serfes
http://www.serfes.org/royal/
Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Website dedicated to the Royal Martyrs of Russia and New Martyrs of Russia including biographies, prayers, sermons, and miracles.
Mirrors and alternative site versions: http://www.fr-d-serfes.org/royal/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 29.10.2004, u ndryshua: 31.07.2008
Temat: Dëshmorë të rinj, Webfaqe të klerikëve
Për më tepër: Predikime, Mrekullitë, Lutje, libra lutjesh, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Church of New Martyrs and Confessors of Russia, Butovo
http://martyr.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
A concise history of the church.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Italiano   Referrals: +0/-7
Shtuar: 16.05.2003, u ndryshua: 25.04.2019
Temat: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Dëshmorë të rinj
Për më tepër: Famulli në Rusi sipas dioqezave
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
St.Tikhon’s Orthodox University
http://pstgu.ru/en/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
An university-level educational institution of the Russian Orthodox Church. Structure, international relations, information for visitors and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://pstbi.ru/, http://pstgu.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Italiano   Referrals: +0/-29
Shtuar: 10.03.2004, u ndryshua: 27.07.2018
Temat: Kolegje dhe universitete orthodhkse
Për më tepër: Shkolla e Ikonografisë, Precentor and Choral Schools, Lëvizjet misionare, Shtëpi botuese, tipografi, Dëshmorë të rinj, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Здесь вы найдете первое и пока единственное православное интернет-обучение с получением диплома по специальности «Теология», а также интернет-курсы «Основы Православия».

Romanov Photo Index
http://samoderzhavnaya.ru/image/search/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Siti kombëtar rus, Rusia). Faqe private
This site contains a catalog of historical photographs related to the family of Emperor Nicholas II.
Mirrors and alternative site versions: http://самодержавная.рус, http://самодержавная.рф
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-28
Shtuar: 15.04.2011, u ndryshua: 03.03.2019
Temat: Ideologjia ruse, Fotografia
Për më tepër: Pyetje dhe përgjigje, Historia, Historia e Kishës, Dëshmorë të rinj, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Kultura, Arti, Shkenca, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Nicholas Church, Białowieża
http://bialowieza.cerkiew.pl/en/

Kisha Orthodhokse e Polonisë (Evropa Lindore, Poloni). Faqja zyrtare
Information about the parish established by the Russian Tsar Nicholas II. The life of the local community.
Mirrors and alternative site versions: http://prawoslawie.prv.pl/
Gjuhët e sitit: English, Беларускi, Français, Polski   Referrals: +0/-11
Shtuar: 21.06.2004, u ndryshua: 15.09.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Polonisë
Për më tepër: Sound Files, Dëshmorë të rinj
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Sisterhood of the Holy Martyr Elizabeth and the New Martyrs and Confessors of Russia, Robertsbridge
http://gdelizabeth.org.uk/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Sourozhit (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
Monastic community situated at the Metochion of the Diocese of Sourozh. Dedicated to the Holy Martyr Grand Duchess Elizabeth situated in East Sussex. Web site contains detailed information in English on St. Elizabeth and New Martyrs and Confessors of Russia; review of Orthodox web sites in English, pilgrimages, timetable, etc.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 29.07.2011, u ndryshua: 27.11.2018
Temat: Manastire
Për më tepër: Pelegrinazhet, udhëtimet, Dëshmorë të rinj
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Trinity Church, Melbourne
http://holy-trinity.org.au/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Stauropegial Submission (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
An English-speaking parish of the Moscow Patriarchate. Services schedule, classes, community, Orthodoxy, contacts, and links.
Mirrors and alternative site versions: http://melbourne.cerkov.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 27.02.2013, u ndryshua: 02.08.2018
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Festat, Sunday and Parish Schools, Dëshmorë të rinj
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saints Constantine & Helen Greek Orthodox Church, Boise, Idaho
http://www.serfes.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Schedule of services, activities. Bookstore: books and icons. Lives & writings of the Saints. Orthodox Missionary support information. Fr. Nektarios Serfes. History of the Royal Martyrs of Russia. Greek Orthodox spirituality. Monthly spiritual writings.
Mirrors and alternative site versions: http://www.fr-d-serfes.org/, http://www.serfes.org/orthodox/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 06.09.2004, u ndryshua: 05.02.2011
Temat: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës
Për më tepër: Lëvizjet misionare, Parimet e Orthodhoksisë, Poezia, Historia e Kishës, Dëshmorë të rinj, Shenjtorët, Webfaqe të klerikëve, Bibliotekat elektronike, Revista, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Materials on Eastern Orthodox Spirituality: http://www.serfes.org/orthodox/

St. Elizabeth Orthodox Mission of Poulsbo, WA
http://www.stelizabethorthodox.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
An Eastern Orthodox community in the Russian tradition serving Poulsbo and Kitsap County. Calendar, contact info, administration, latest news, St. Elizabeth, resources, donations, recipes.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 31.07.2004, u ndryshua: 20.05.2011
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Kuzhina Orthodhokse, Dëshmorë të rinj
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Protection Russian Orthodox Church, Austin, Texas
http://orthodoxaustin.org/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A parish of the Russian Orthodox Church Outside Russia, in the Diocese of Chicago and Mid-America. Divine services in English and Slavonic. Bookstore, location, icons, new martyrs, schedule, blog, FAQs, contacts, and links.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 16.03.2010, u ndryshua: 26.10.2018
Temat: ROCOR Parishes
Për më tepër: Librari, Dëshmorë të rinj, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Church of St Elizabeth the New-Martyr, Rocky Hill, New Jersey
http://www.saint-elizabeths.org/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A parish of the Diocese of Eastern America and New York of the Russian Orthodox Church Outside of Russia. It is located near Princeton, New Jersey, in the town of Rocky Hill. It serves Orthodox Christians of all ethnic backgrounds in Central New Jersey. Liturgical services are in the English language.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 03.06.2003, u ndryshua: 15.11.2009
Temat: ROCOR Parishes
Për më tepër: Dëshmorë të rinj
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy New Martyrs and Confessors of Russia Parish, Norwich, Connecticut
http://www.holynewmartyrs.org/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A parish of the ROCOR. Contact and location information. Biographies of the Crowned Martyrs and St. Elizabeth. New Martyrs icons. Bookstore information. Photos. Building appeal. Calendar. Service schedules and events. News. Glossary of church terms.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 28.05.2003, u ndryshua: 21.10.2018
Temat: ROCOR Parishes
Për më tepër: Librari, Dëshmorë të rinj
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orhtodox Cathedral of Saint John the Baptist, Washington, DC
http://stjohndc.org/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The history of the parish, life of its founder, St. John (Maximovitch). Schedule of services. Calendar of events. Foundation of Orthodoxy. Orthodox Divine Service. The Ten Commandments. Gospel parabels. The Beatitudes. Lessons from the Fathers. Icons of the Mother of God. Lives of Saints. Orthodox Feasts. Homilies. Prayers. Orthodoxy & heterodoxy. Brother José Muñoz.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 08.05.2002, u ndryshua: 04.04.2019
Temat: ROCOR Parishes
Për më tepër: Asketët dhe Heremitët, Dëshmorë të rinj, Shenjtorët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Into the Wilderness
http://notofthisworld.freeservers.com/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Personal page. Orthodoxy. The New Russian Martyrs. Saints and ascetics. Links. Guestbook.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 03.07.2004, u ndryshua: 14.08.2013
Temat: Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Dëshmorë të rinj, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russische Kirche des heiligen Prokop in Hamburg
http://www.prokopij.de/index_de.htm
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Dioqeza e Gjermanisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Gottesdienste, Mitteilungen, Kontakt, Kirchenjahr, Heilige, Ikonen, Vater Ambrosius, Bildgalerie, Hörgalerie.
Gjuhët e sitit: Русский, Deutsch   Referrals: +0/-3
Shtuar: 02.10.2007, u ndryshua: 27.11.2014
Temat: ROCOR Parishes
Për më tepër: Sound Files, Dëshmorë të rinj, Shenjtorët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Jasenovac Comitee of the Holy Assembly of Bishops of the Serbian Ortodox Church
http://www.jasenovac-info.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Website of the official Church committee for investigation of the Jasenovac genocide (1941-1945). Official information, news. archive, gallery, library, worship of the Holy New Martyrs, institutions, contact and links.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-3
Shtuar: 15.08.2005, u ndryshua: 24.09.2018
Temat: Kalvari sërb, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Liturgjia, Historia, Dëshmorë të rinj
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Diocese of Western America, Serbian Orthodox Church
http://www.westsrbdio.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
An official website of the diocese. Diocesan radio program, christian life, parishes directory, lives of the Saints, bookstore. Serbian Orthodox Church: church history, Kosovo, Holy Fathers, Holy New Martyrs, Chilandar prayer, liturgical petitions.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 12.06.2004, u ndryshua: 21.09.2011
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Për më tepër: Kalvari sërb, Orthodhoksia në Botë, Dëshmorë të rinj
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente