Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Besimi Orthodhoks:  Shenjtorët:  

Asketët dhe Heremitët

Temat
Orthodhoksia e Bashkuar. Biblioteka elektronike
http://www.orthodhoksiaebashkuar.al/
Faqja zyrtare
Dëshmi mbi shenjtorët dhe gjerondon, familja orthodhokse, fjalë të urta nga etërit dhe gjerondon, jeta liturgjike, jeta shpirtërore, jetë shenjtorësh dhe gjerondon, lajme, material audiovizual, predikime, katekizma, artikuj.
Mirrors and alternative site versions: http://www.orthodoxkyanq.org/, http://www.ortodokslartoplulugu.org/
Gjuhët e sitit: English, Deutsch, Ελληνικά, Slovenčina, Shqip, Românã, العربية, others   Referrals: +0/-37
Shtuar: 26.10.2014, u ndryshua: 14.09.2018
Temat: Bibliotekat elektronike, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Predikime, Kisha dhe Shoqëria, Parimet e Orthodhoksisë, Liturgjia, Asketët dhe Heremitët, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: 37 (#4)
Gjendja e faqes:
St. Gabriel, Confessor and Fool for Christ
http://monkgabriel.ge/

Kisha Orthodhokse e Gjeorgjisë (Kaukazi jugor, Gjeorgjia). Faqe private
Site dedicated to one of the most renowned Orthodox monks in Georgia. Life and works, reminiscences, edifications, miracles and healings, photo gallery, icons, prayer.
Mirrors and alternative site versions: http://gabrielberi.ge/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Српски, Slovenčina, Georgian, Românã, Polski, Suomi   Referrals: +0/-36
Shtuar: 22.11.2011, u ndryshua: 15.09.2018
Temat: Asketët dhe Heremitët
Për më tepër: Predikime, Mrekullitë, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Teaching of the Elders
http://www.otelders.org/

Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
A multimedia library and an online framework featuring Orthodox Christian Spirituality through voices of contemporary Spiritual Fathers. Modern-day Elders’ reflections on the Ancient Faith of the Christian Church.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-18
Shtuar: 23.02.2016, u ndryshua: 11.09.2018
Temat: Predikime, Asketët dhe Heremitët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Bishop Basil (Rodzianko). A Man of Piety
http://www.episkopvasily.ru/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqe private
Biography, works, photo album, video, audio, memories, and books.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-16
Shtuar: 30.10.2006, u ndryshua: 11.06.2018
Temat: Asketët dhe Heremitët, Webfaqe të klerikëve
Për më tepër: Predikime
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Father Nicolae Steinhardt
http://nicolaesteinhardt.wordpress.com/in-english/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqe private
Live and works of father Nicolae Steinhardt from Rohia monastery, Maramureș.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-13
Shtuar: 20.01.2011, u ndryshua: 24.05.2017
Temat: Asketët dhe Heremitët, Personals
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
The Legacy of Father Alexander Schmemann. International Conference
http://schmemann.conference.free.fr/index_en.html
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Korsunit (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
Website dedicated to the international conference that took place in Paris on December 11-14, 2008. Audio recording of the conference, video, photos, lectures, the life and work of father Alexander Schmemann.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français   Referrals: +0/-336
Shtuar: 05.11.2010
Temat: Konferenca, Lexime, Seminare, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Personals
Për më tepër: Asketët dhe Heremitët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Pemptousia. Web Portal on Mount Athos, Wisdom and Holiness
http://pemptousia.com/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Run by the Association of the Friends of Vatopaidi Monastery and the Institute of Research, Preservation and Advancement of Spiritual and Cultural Traditions “Saint Maximos the Greek”. Articles on Orthodox Spirituality, audio & video, online radio, music, exclusive interviews and films. Extensive information on history, art, tradition and life of Vatopaidi Monastery.
Mirrors and alternative site versions: http://pemptousia-3.wpengine.netdna-cdn.com/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά, Georgian   Referrals: +0/-38
Shtuar: 27.09.2014, u ndryshua: 10.02.2019
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Gazetaria politike dhe shoqërore, Predikime, Stacione dhe programe radiofonike, Fëmijët, edukimi, Asketët dhe Heremitët, Shenjtorët, Revista, Besimi Orthodhoks, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Talks. Monastery of the Archangel Michael, Marrickville, NSW
http://www.orthodoxtalks.com/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Talks by priestmonk Kosmas available for download: basics in Orthodoxy, married life, upbringing of children, death and afterlife, elder Paisios, elder Porphyrios, spiritual life in the world, advice on prayer, lives of saints, magic and sorcery, miracles and deception.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-20
Shtuar: 23.11.2014, u ndryshua: 27.07.2018
Temat: ROCOR Monasteries and convents, Predikime
Për më tepër: Fëmijët, edukimi, Jeta familjare, Parimet e Orthodhoksisë, Asketët dhe Heremitët, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Protection of Theotokos Monastery, Goloseevo
http://goloseevo.com.ua/?lang=en
Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Kievit (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
Historical reference, schedule of divine services, photo and video galleries, spiritual and vocational school, contacts and directions.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Românã   Referrals: +0/-20
Shtuar: 25.02.2016, u ndryshua: 26.02.2019
Temat: Manastire
Për më tepër: Predikime, Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse, Parimet e Orthodhoksisë, Asketët dhe Heremitët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Shtetet e ish Bashkimit Sovjetik, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Seraphim Church in Toronto
http://saintseraphim.ca/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
Calendar, St. Seraphim, Orthodoxy, clergy, marriage, news, donations, video, radio, press, sermons, and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-20
Shtuar: 09.07.2004, u ndryshua: 18.03.2019
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Asketët dhe Heremitët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orhtodox Cathedral of Saint John the Baptist, Washington, DC
http://stjohndc.org/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The history of the parish, life of its founder, St. John (Maximovitch). Schedule of services. Calendar of events. Foundation of Orthodoxy. Orthodox Divine Service. The Ten Commandments. Gospel parabels. The Beatitudes. Lessons from the Fathers. Icons of the Mother of God. Lives of Saints. Orthodox Feasts. Homilies. Prayers. Orthodoxy & heterodoxy. Brother José Muñoz.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-19
Shtuar: 08.05.2002, u ndryshua: 04.04.2019
Temat: ROCOR Parishes
Për më tepër: Asketët dhe Heremitët, Dëshmorë të rinj, Shenjtorët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Monastery of Putna
http://www.putna.ro/eng/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
History, tour, monastic life and art.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-18
Shtuar: 25.01.2005, u ndryshua: 13.02.2019
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Për më tepër: Asketët dhe Heremitët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Banjska Monastery in Kosovo and Metohija
http://www.manastirbanjska.rs/en/about/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
History and restoration of Banjska Monastery.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-18
Shtuar: 20.10.2005, u ndryshua: 07.02.2018
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë
Për më tepër: Asketët dhe Heremitët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. John the Theologian Monastery, Poshchupovo
http://obitel-bogoslov.org/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Rjazan' (Rusia Qëndrore, Rusia). Faqja zyrtare
The monastery is located in Ryazan Diocese. History, patron saint, archimandrite Abel, events and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-17
Shtuar: 23.12.2010, u ndryshua: 18.07.2018
Temat: Manastire
Për më tepër: Ikona të Nderuara, Asketët dhe Heremitët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russisch-Orthodoxe Gemeinde Kissingen
http://orthodox-kissingen.de/startseite-deutsch/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Dioqeza e Gjermanisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Verwaltung, Gottesdienste, Filme über die Orthodoxie.
Gjuhët e sitit: Русский, Deutsch   Referrals: +0/-17
Shtuar: 12.07.2012, u ndryshua: 05.09.2018
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Asketët dhe Heremitët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Archimandrite Sophrony (Sakharov)
http://sophrony.narod.ru/indexe.html

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
Attention! The site contains an unmoderated text or banner ads (Për më tepër: Orthodox Web Hosting)
Writings by Archimandrite Sophrony (in Russian, English, French etc.). Articles about starets Sophrony. Photos. Electronic periodical. Holy places. FAQ. Links.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Românã   Referrals: +0/-16
Shtuar: 09.05.2001, u ndryshua: 17.02.2019
Temat: Asketët dhe Heremitët
Për më tepër: Website të shkrimtarëve, Bibliotekat elektronike, Mailing Lists, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente