Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Besimi Orthodhoks:  

Predikime

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  Përpara (Ctrl →) Temat
Orthodhoksia e Bashkuar. Biblioteka elektronike
http://www.orthodhoksiaebashkuar.al/
Faqja zyrtare
Dëshmi mbi shenjtorët dhe gjerondon, familja orthodhokse, fjalë të urta nga etërit dhe gjerondon, jeta liturgjike, jeta shpirtërore, jetë shenjtorësh dhe gjerondon, lajme, material audiovizual, predikime, katekizma, artikuj.
Mirrors and alternative site versions: http://www.orthodoxkyanq.org/, http://www.ortodokslartoplulugu.org/
Gjuhët e sitit: English, Deutsch, Ελληνικά, Slovenčina, Shqip, Românã, العربية, others   Referrals: +0/-37
Shtuar: 26.10.2014, u ndryshua: 14.09.2018
Temat: Bibliotekat elektronike, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Predikime, Kisha dhe Shoqëria, Parimet e Orthodhoksisë, Liturgjia, Asketët dhe Heremitët, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: 37 (#4)
Gjendja e faqes:
Kisha Orthodhokse Zoodohou Pigis, Mytilini, Lesvos
http://pigizois.net/alvanika/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Sherbesa e Kungates Hyjnore. Himni akathist. Pasdarka e vogel. Sherbesa e mengjesit.
Mirrors and alternative site versions: http://pigizois.net/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Shqip, Georgian, Românã, Suomi, 日本語, 中文   Referrals: +0/-37
Shtuar: 25.06.2006, u ndryshua: 18.10.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Greqisë, Parimet e Orthodhoksisë, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Predikime, Lutje, libra lutjesh, Ekumenizmi, Apostazia, Fëmijët, edukimi, Kalendari, Emrat, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: 37 (#3)
Gjendja e faqes:
Metropolitan Anthony of Sourozh
http://mitras.ru/eng/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Sourozhit (Evropa perëndimore, Rusia). Faqe private
Biography, publications, sermons and talks, Diocese of Sourozh, guest book, news and links.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +7/-23
Shtuar: 08.03.2002, u ndryshua: 06.09.2018
Temat: Predikime, Webfaqe të klerikëve, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Holy Dormition Pskov-Caves monastery
http://pskovo-pechersky-monastery.ru/eng/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Pskovit dhe Velikie Lukit (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
The Holy Dormition Pskovo-Pechersky monastery. Official web site.
Mirrors and alternative site versions: http://pskovo-pechorsky-monastery.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Français   Referrals: +0/-26
Shtuar: 10.06.2003, u ndryshua: 25.06.2018
Temat: Predikime, Manastire
Për më tepër: Ikona të Nderuara, Pelegrinazhet, udhëtimet, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Talks. Monastery of the Archangel Michael, Marrickville, NSW
http://www.orthodoxtalks.com/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Talks by priestmonk Kosmas available for download: basics in Orthodoxy, married life, upbringing of children, death and afterlife, elder Paisios, elder Porphyrios, spiritual life in the world, advice on prayer, lives of saints, magic and sorcery, miracles and deception.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-20
Shtuar: 23.11.2014, u ndryshua: 27.07.2018
Temat: ROCOR Monasteries and convents, Predikime
Për më tepër: Fëmijët, edukimi, Jeta familjare, Parimet e Orthodhoksisë, Asketët dhe Heremitët, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Glory to God for All Things. Webpage of Fr. Stephen Freeman
http://www.glory2godforallthings.com/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
The topics covered by the blog include: saints and tradition, Church, prayer, journey of Faith, mystical theology, Scripture, doctrine, culture, aesthetics.
Mirrors and alternative site versions: http://blogs.ancientfaith.com/glory2godforallthings/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-19
Shtuar: 19.01.2013, u ndryshua: 02.11.2015
Temat: Predikime, Parimet e Orthodhoksisë, Webfaqe të klerikëve
Për më tepër: Discussion Boards, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Maranatha House. Publishing Information
http://www.maranathahouse.info/
Kisha Orthodhokse e Qipros (Lindja e Mesme, Qipro). Faqe private
Information about Dutch edition of works by Archim. Zacharias (Zacharou) from the Orthodox monastery in Essex, UK. A growing collection of miniposters with inspirational quotes from the Holy Fathers (in English, Dutch and some Greek). In Dutch also: ponderings on translation in the context of Church and Tradition.
Gjuhët e sitit: English, Nederlands   Referrals: +0/-19
Shtuar: 18.12.2014, u ndryshua: 23.12.2015
Temat: Predikime, Shtëpi botuese, tipografi
Për më tepër: Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Teaching of the Elders
http://www.otelders.org/

Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
A multimedia library and an online framework featuring Orthodox Christian Spirituality through voices of contemporary Spiritual Fathers. Modern-day Elders’ reflections on the Ancient Faith of the Christian Church.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-18
Shtuar: 23.02.2016, u ndryshua: 11.09.2018
Temat: Predikime, Asketët dhe Heremitët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Christian Library. E-Quip Course in Orthodox Faith and Life
http://orthodoxlibrary.co.uk/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Lecture audio archive.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 09.12.2015, u ndryshua: 17.01.2019
Temat: Predikime, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Material didaktik
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Quote of the Day
http://orthodoxquoteoftheday.com/
Faqja zyrtare
Short, edifying Orthodox Christian quotes from the Fathers. E-mail subscription and feeding quotes to your website.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 04.03.2015, u ndryshua: 05.03.2015
Temat: Programs, scripts, Web services, Predikime, Mailing Lists, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Gladsome Light Dialogues Blog
http://dialogues.stjohndfw.info/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A journey through our Orthodox faith as we live it every day. Online extension of the Gladsome Light Dialogues group of St. John the Baptist Church in Euless, TX.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-14
Shtuar: 12.12.2010, u ndryshua: 02.04.2019
Temat: Predikime, Parimet e Orthodhoksisë, Discussion Boards
Për më tepër: Webfaqe të klerikëve, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Full of Grace and Truth. Personal Blog
http://full-of-grace-and-truth.blogspot.com/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës. Faqe private
A venue to present the stories, writings and miracles of the Holy Fathers and the Church.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 04.04.2015
Temat: Predikime, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Për më tepër: Mrekullitë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
A spiritual immersive experience from Holy Mount Athos
http://www.asceticexperience.com/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqe private
Unique photos from the Holy Mountain. Spiritual counsels and advice of the Holy Fathers and Mothers. Wisdom from ancient and contemporary sages which will help you in your everyday problems. Spiritual Gift of the Day – a daily treasury of life. Body – passions and virtues. Mind – cleaning & purifying our unruly thoughts. Heart – connecting with your Creator.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 06.03.2015, u ndryshua: 29.04.2016
Temat: Predikime, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Për më tepër: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës, Parimet e Orthodhoksisë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Preachers Institute. Orthodox Christian Homiletics Resource
http://www.preachersinstitute.com/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
About preaching, sermons and sermon resources, news, theology, apologetics, biblical resources.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 16.08.2012, u ndryshua: 04.01.2014
Temat: Lëvizjet misionare, Predikime
Për më tepër: Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
My Christ, My Care. Blog of the Stewardship Committee of the Serbian Orthodox Church in North and South America
http://mychristmy.care/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Spiritual reading, articles, sermons, etc.
Mirrors and alternative site versions: http://mychristmycare.wordpress.com/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-12
Shtuar: 24.12.2016, u ndryshua: 17.01.2019
Temat: Predikime, Besimi Orthodhoks
Për më tepër: Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Eastern Christian Insights. Orthodox Commentary on Theology, Ethics, and Culture
http://easternchristianinsights.blogspot.com/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Blog of Antiochian Orthodox priest, professor at McMurry University, commentator on Ancient Faith Radio, and author of books, essays and reviews.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 03.05.2015
Temat: Predikime, Webfaqe të klerikëve, Discussion Boards
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Capturing the Grace of the Day. Ponderings of a Parish Priest
http://capturegrace.wordpress.com/
Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Sermons of Fr. Patrick, rector of Holy Resurrection Church in Allston, MA.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 09.01.2015, u ndryshua: 10.01.2015
Temat: Predikime, Webfaqe të klerikëve
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Website/blog of Dn. George P Bithos PhD
http://www.orthodoxpraxis.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Site of theology, catechism, spiritual life and theolegoumena. Comments encouraged and answered.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 24.11.2009
Temat: Predikime, Webfaqe të klerikëve
Për më tepër: Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orthodox Podcast
http://www.russianorthodoxpodcast.com/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Broadcasted with the blessing of His Eminence, Metropolitan Hilarion.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 16.10.2011, u ndryshua: 04.01.2014
Temat: Predikime, Media dioqeziane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Christian Thoughts by Fr Athanasios Haros
http://www.liveanewlifeinchrist.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Thoughts and sermons on Orthodox Christianity in the 21st century by Fr. Athanasios Haros, Pastor of the Transfiguration of Our Savior Greek Orthodox Church in Florence, SC.
Mirrors and alternative site versions: http://papaharos.blogspot.com/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 12.02.2010, u ndryshua: 27.03.2016
Temat: Predikime, Webfaqe të klerikëve, Discussion Boards
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente