Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Besimi Orthodhoks:  

Liturgjia

Për më tepër:  Lutje, libra lutjesh (2)
1 2 3 4  Përpara (Ctrl →) Temat
Orthodhoksia e Bashkuar. Biblioteka elektronike
http://www.orthodhoksiaebashkuar.al/
Faqja zyrtare
Dëshmi mbi shenjtorët dhe gjerondon, familja orthodhokse, fjalë të urta nga etërit dhe gjerondon, jeta liturgjike, jeta shpirtërore, jetë shenjtorësh dhe gjerondon, lajme, material audiovizual, predikime, katekizma, artikuj.
Mirrors and alternative site versions: http://www.orthodoxkyanq.org/, http://www.ortodokslartoplulugu.org/
Gjuhët e sitit: English, Deutsch, Ελληνικά, Slovenčina, Shqip, Românã, العربية, others   Referrals: +0/-37
Shtuar: 26.10.2014, u ndryshua: 14.09.2018
Temat: Bibliotekat elektronike, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Predikime, Kisha dhe Shoqëria, Parimet e Orthodhoksisë, Liturgjia, Asketët dhe Heremitët, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: 37 (#4)
Gjendja e faqes:
Biblioteka shqiptare ortodokse
http://www.albanianorthodox.com/

Kisha Orthodhokse e Shqipërisë (Amerika e Veriut). Faqe private
Tekste biblike, liturgjike, spirituale & statutore, albanologji, shkrime mbi ortodoksine shqiptare, ikonografi, audio (Dhjata e Re në shqipen standarde, predikime shqip).
Mirrors and alternative site versions: http://www.shqiptarortodoks.com/
Gjuha e sitit: Shqip   Referrals: +0/-24
Shtuar: 21.08.2004, u ndryshua: 18.09.2010
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Bibliotekat elektronike, Kisha Orthodhokse e Shqipërisë
Për më tepër: Sound Files, Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë, Koleksioni i Ikonave, Liturgjia, Bibla, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: 24 (#7)
Gjendja e faqes:
Eastern Church Music Resources
http://ecmr.fi/
Kisha Orthodhokse Autonome e Finlandës (Evropa veriore, Finlanda). Faqe private
Resources on Eastern (Orthodox/Slavic) church singing. Scanned music books (Slavonic and others), books and papers on church music and related matters (in Russian and other languages), musical arrangements and compositions (in Slavonic, Finnish, English, Russian and other languages). Available in PDF format.
Mirrors and alternative site versions: http://ecmr.t5.fi/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Suomi, others   Referrals: +2/-32
Shtuar: 20.12.2006, u ndryshua: 15.10.2018
Temat: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Vocal Music, Liturgjia, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Liturgical Texts And Resources
http://www.saintjonah.org/services/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
The Reader Service Horologion: containing the services of Typika, the Hours, Vespers, Matins, the All-Night Vigil, Small Compline, Great Compline, The Midnight Office, the Moleben, and instructions on how to do Reader Services. The Variable portions of Typika. Chinese Orthodox texts on-line (both liturgical and non-liturgical). Liturgy in Danish. Services and Prayers in French, Greek, Italian, Japanese, Portuguese, Romanian. Slavonic, Spanish, Swedish.
Gjuhët e sitit: English, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Românã, Dansk, Português, 日本語, 中文, others   Referrals: +0/-40
Shtuar: 22.08.2003, u ndryshua: 24.04.2016
Temat: Liturgjia, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Webfaqe të klerikëve, Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR)
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Liturgical Texts. PDF-version of Library of Patristic Literature
http://orthlib.info/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Library of Church-Slavonic texts. Liturgical Gospel Book. Prayerbook. Liturgical Epistle Book. Augmented Psalter. Triodia, Fasting and Flowery. Book of Canons. Oktoechos. Typikon. Menaion. Great Book of Needs. The services for the Saints, day-by-day. Akathists. Festal Menaion. Prayers. General Menaion. Priest’s Service Book. Chasoslov, Horologion.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-33
Shtuar: 23.03.2006, u ndryshua: 26.06.2018
Temat: Liturgjia, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: См. также:
Библиотека святоотеческой литературы

Liturgical Sheet Music in English
http://www.orthodoxchurchmusic.org/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Free downloads of Orthodox Church sheet music in English. Vigil, Liturgy, Octoechos, Triodion, Pentecostarion, Menaion, Irmologion, Podobny, Litanies, etc.
Mirrors and alternative site versions: http://music.russianorthodox-stl.org/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-25
Shtuar: 21.12.2007, u ndryshua: 03.05.2014
Temat: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Liturgjia, Musical Scores
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Ritus Toletanus. Mozarabic Rite
http://toletanus.ru/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa perëndimore, Rusia). Faqe private
Articles, calendar, liturgical texts, Latin, Internet resources.
Gjuhët e sitit: Русский, English, others   Referrals: +0/-21
Shtuar: 09.02.2011, u ndryshua: 27.03.2019
Temat: Liturgjia
Për më tepër: Sound Files, Kalendari, Emrat, Historia e Kishës, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Martyr Gregory Parish in Poland
http://liturgia.cerkiew.pl/?ln=en

Kisha Orthodhokse e Polonisë (Evropa Lindore, Poloni). Faqja zyrtare
The page is about Polish-language Orthodox parish in Poland (Warsaw). The website features history, service schedule, priests description, contact details, music and lectures.
Gjuhët e sitit: English, Georgian, Polski   Referrals: +0/-20
Shtuar: 13.05.2009, u ndryshua: 24.06.2018
Temat: Sound Files, Famulli të Kishës Orthodhokse të Polonisë, Liturgjia
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Musical Scores, Përmbledhje muzikore, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Prosphora. Orthodox Christian Holy Bread
http://www.prosphora.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Traditions and recipes traditionally used in the Orthodox Church. Lots of baking advice and other helpful materials. Prosphora seals. Technical information. Traditions. Links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-18
Shtuar: 21.05.2005, u ndryshua: 04.12.2012
Temat: Ndërmarrje industriale, Liturgjia
Për më tepër: Kuzhina Orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Ages Initiatives. Promoting and Sustaining the Church’s Music Ministry
http://www.agesinitiatives.org/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A software platform that will store, organize, and deliver Orthodox Christian liturgical texts and music to support the education of church singers, and to facilitate the smooth performance of church services, using current and emerging technologies. developing a multilingual database, rubrics engine, and applications for church, home, and classroom, as well as translation tools for use in the mission field.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-16
Shtuar: 30.04.2014, u ndryshua: 09.03.2018
Temat: Programs, scripts, Web services, Liturgjia, Musical Scores
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Arts Journal
http://www.orthodoxartsjournal.org/

Faqja zyrtare
Publishes articles and news for the promotion of traditional Orthodox liturgical arts. Covers visual arts, music, liturgical ceremony and texts, and relevant art history and theory.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-16
Shtuar: 13.11.2012, u ndryshua: 17.06.2018
Temat: Liturgjia, Kultura, Arti, Shkenca, Revista
Për më tepër: Arte figurative, Muzikë, Ikonografia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Liturgical Resources for Clergy and Cantors
http://www.dowama.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
St. Raphael Clergy Brotherhood of the Diocese of Wichita and Mid-America, Antiochian Orthodox Church. Various helps for priests, deacons and cantors. Typikon. Hymnography.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-16
Shtuar: 16.05.2005, u ndryshua: 22.06.2018
Temat: Liturgjia, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Doxologia. Byzantine Music Society of the Basque Country
http://www.angelfire.com/music5/doxologia/Home.html
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Evropa Jug-Perëndimore, Spanjë). Faqja zyrtare
The Society of the Basque Country works with every layer of Basque society and takes on the role of steward for a specialized reference collection of Byzantine iconography and liturgical texts. Parish life, divine liturgy, pilgrimage.
Gjuhët e sitit: English, Español, others   Referrals: +0/-15
Shtuar: 19.04.2006, u ndryshua: 15.11.2011
Temat: Liturgjia, Non-profit Organizations
Për më tepër: Muzikologjia, Shkolla e Ikonografisë, Predikime, Akademi theologjike dhe Seminare, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Edukimi, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Narthex Press. Publishing House
http://www.narthexpress.com/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Producing liturgical translations from the original Greek for use in Orthodox parishes throughout the English-speaking world. Serves the liturgical needs of North America, South America, Africa, Asia, Australia, and Europe.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-12
Shtuar: 24.01.2015
Temat: Shtëpi botuese, tipografi, Liturgjia, Bli në Internet
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Sound of the Parish. Sound Files from Divine Services
http://soundoftheparish.blogspot.com/

Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Recorded and edited services. Maintained by St. Vladimir parish in Ann Arbor, MI.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 01.06.2016, u ndryshua: 07.08.2018
Temat: Sound Files, Liturgjia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Liturgische Texte auf Deutsch
http://orthodoxia.de/liturgy.htm
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Liturgische Texte auf Deutsch.
Gjuhët e sitit: Русский, Deutsch   Referrals: +0/-4
Shtuar: 23.05.2007, u ndryshua: 27.06.2018
Temat: Liturgjia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Divine Liturgies Music Project
http://www.stanthonysmonastery.org/music/Index.html
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
This website contains more than 6000 pages of Byzantine music in Western and Byzantine notation in the style of chanting used on the Holy Mountain. The scope of this project covers the liturgies of St. John Chrysostom, St. Basil the Great, St. James, and the Liturgy of the Presanctified Gifts, as well as various doxologies, and hymns for Vespers, Orthros, the Mysteries, and the Menaion. The words of the hymns are provided in Elizabethan English, Modern English, and Greek.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 03.05.2014, u ndryshua: 22.06.2018
Temat: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Liturgjia, Musical Scores
Për më tepër: Sound Files, Përmbledhje muzikore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Manuscript. Slavonic Written Heritage
http://www.manuscripts.ru/index_en.html
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Izhevskut (Rajoni i Vollgës, Rusia). Faqja zyrtare
The site comprises collections of ancient and medieval Slavonic and Russian texts as well as information on the developments in the field of electronic publication and methods of creation of full-text databases of hand-written treasures with complicated structure. About the project. Manuscripts. Documents. Tools. Grants. Publications. Contacts. News.
Mirrors and alternative site versions: http://mns.udsu.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +2/-33
Shtuar: 16.04.2006, u ndryshua: 16.01.2015
Temat: Programs, scripts, Web services, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Kalendari, Emrat, Liturgjia, Bibla, Besimi Orthodhoks, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Глаголические рукописи X-XI веков, славянские рукописи XI века, славянские Евангелия XI-XIV веков, славянские минеи XI-XIV веков, древнерусские переводы, русские летописи, русские жития, тексты М. В. Ломоносова, славянские триоди XII-XIV вв., cлавянские стихирари XII-XIV веков, славянская учительна... Për më tepër »

The Rudder. 24/7 Liturgical Chant of the Eastern Orthodox Church
http://www.myocn.net/the-rudder/

Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A 24/7 Internet Radio station providing Orthodox sacred music to the Glory of God the Father, Son, and Holy Spirit. Powered by the Orthodox Christian Network, a commissioned agency of the Assembly of Canonical Orthodox Bishops of North and Central America.
Mirrors and alternative site versions: http://www.myocn.com/rudder/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-42
Shtuar: 25.11.2009, u ndryshua: 15.09.2018
Temat: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Stacione dhe programe radiofonike
Për më tepër: Liturgjia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Eternal Orthodox Church Calendar
http://www.crkvenikalendar.com/index_en.php
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Websit jozyrtar
Calendar, liturgy, prayers, the slava, tradition, fasting, moon phases, Serbian names, history. For webmasters: displaying the calendar on your site.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Ελληνικά, Български, Српски, Македонски, Georgian, Românã, Suomi, 中文   Referrals: +0/-41
Shtuar: 18.01.2011, u ndryshua: 12.05.2017
Temat: Kalendari, Emrat, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Programs, scripts, Web services, Shenjtorë sërb, Kreshmët, Festat, Lutje, libra lutjesh, Liturgjia, Besimi Orthodhoks, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3 4  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente