Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Besimi Orthodhoks:  Parimet e Orthodhoksisë:  

Pyetje dhe përgjigje

1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Home page of Father Silouan Thompson
http://silouanthompson.net/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Spirituality, technology, ramblings.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-14
Shtuar: 02.07.2004, u ndryshua: 12.03.2020
Temat: Pyetje dhe përgjigje, Webfaqe të klerikëve, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Monastery Lepavina, Serbian Orthodox Church
http://manastir-lepavina.org/novosti_en.php
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Kroacia). Faqja zyrtare
Brief historical review of the Monastery Lepavina. News and articles on various topics in English.
Mirrors and alternative site versions: http://lepavina.teleklik.net/, http://www.manastir-lepavina.htnet.hr/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Français, Ελληνικά, Српски   Referrals: +11/-41
Shtuar: 31.05.2004, u ndryshua: 07.07.2020
Temat: Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë
Për më tepër: Dioqezat e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Predikime, Mrekullitë, Pyetje dhe përgjigje, Parimet e Orthodhoksisë, Shenjtorët, Bibliotekat elektronike, Revista, Besimi Orthodhoks, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy New Martyr Grand Duchess Elizabeth Convent, Minsk
http://obitel-minsk.ru/en/

Byelorussian Exarchate, Dioqeza e Minskut (Jug-Perëndim, Bjellorusi). Faqja zyrtare
The Sisterhood serves many care centers, including the well-known Republican Clinical Psychiatric Hospital and Municipal Clinical Hospital as well as boarding homes for children and adults with psychological and physical disabilities, a tuberculosis unit and a home care facility for mentally handicapped children. Chronicle, sermons, convent, services, “All for You”, workshops, picture album, contacts, shop.
Mirrors and alternative site versions: http://obitel-minsk.by/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Français, Italiano, Српски   Referrals: +0/-93
Shtuar: 22.08.2008, u ndryshua: 08.06.2020
Temat: Manastire
Për më tepër: Icon Painting Shops, Bamirësi, mëshirë, Pyetje dhe përgjigje
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Pravoslavie.Ru. Orthodox Web Portal
http://orthochristian.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Stauropegial Submission (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Current news and events. Sections: religion, history, theology, culture and politics.
Mirrors and alternative site versions: http://pravoslavie.ru/english/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Ελληνικά, Српски   Referrals: +6/-51
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 05.04.2020
Temat: Material analizues, Portale web orthodhokse, Kisha Orthodhokse e Rusisë
Për më tepër: Gazetaria politike dhe shoqërore, Predikime, Pyetje dhe përgjigje, Parimet e Orthodhoksisë, Të rejat, Manastire, Besimi Orthodhoks, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Union of Orthodox Journalists
http://spzh.news/en/
Kisha Orthodhokse e Ukrainës (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
Orthodox news – main events of Orthodoxy in Ukraine and the world. All Christian news of the day.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Ελληνικά, Српски, Georgian, Românã   Referrals: +0/-43
Shtuar: 05.04.2018, u ndryshua: 20.01.2021
Temat: Të rejat, Media orthodhokse, Non-profit Organizations
Për më tepër: Kisha dhe Shteti, politika, Kisha dhe Shoqëria, Pyetje dhe përgjigje
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Valaam Monastery
http://valaam.ru/monastery/eng.php

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Stauropegial Submission (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
The official website of the Valaam monastery. Heritage and today of the monastery. Photos, music, pilgrimage, restoration, contacts, Q&A and appeal for help.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-31
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 11.01.2020
Temat: Manastire
Për më tepër: Sfonde për ekranin e kompjuterit, Sound Files, Muzikologjia, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Kisha dhe Ushtria, Pelegrinazhet, udhëtimet, Pyetje dhe përgjigje, Fotografia, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxy and the World. Russian Orthodox Church Website
http://pravmir.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqe private
A guide to Orthodox life. Articles about Orthodoxy, contemporary Church life and society issues, family life and upbringing of children, Christian fiction, sermons and Orthodox music.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +1/-24
Shtuar: 12.02.2004, u ndryshua: 28.06.2018
Temat: Lëvizjet misionare, Besimi Orthodhoks, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Website të shkrimtarëve, Sound Files, Predikime, Kisha dhe Ushtria, Pelegrinazhet, udhëtimet, Jeta familjare, Pyetje dhe përgjigje, Bibliotekat elektronike, Të rejat, Jeta kishtare, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Romanov Photo Index
http://samoderzhavnaya.ru/image/search/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Siti kombëtar rus, Rusia). Faqe private
This site contains a catalog of historical photographs related to the family of Emperor Nicholas II.
Mirrors and alternative site versions: http://самодержавная.рус, http://самодержавная.рф
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +1/-24
Shtuar: 15.04.2011, u ndryshua: 03.03.2019
Temat: Ideologjia ruse, Fotografia
Për më tepër: Pyetje dhe përgjigje, Historia, Historia e Kishës, Dëshmorë të rinj, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Kultura, Arti, Shkenca, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Royal Martyrs of Russia Orthodox Church, Reno-Sparks, Nevada
http://churchreno.org/

Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Сан-Францисская и Западно-Американская епархия (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The site reflects the life of the community and provides information that may be useful to Orthodox Christians and anyone interested in the life of Orthodox Christians. Services schedule, administration, statutory documents, questions to the priest, newspaper, donations, and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://churchreno.info/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-23
Shtuar: 17.02.2020, u ndryshua: 21.02.2020
Temat: ROCOR Parishes
Për më tepër: Predikime, Pyetje dhe përgjigje, Gazetat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Monastic Discourse. Priest-monk Makarios, Convent of the Entry of the Most Holy Virgin into the Temple, City of Ivanovo
http://convent.mrezha.ru/english.htm

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Ivanovos dhe Voznesenskut (Rusia Qëndrore, Rusia). Faqe private
Q&A. Articles, discussions, sermons. Marriage, family, monasticism.
Mirrors and alternative site versions: http://СвященникОтвечает.рф
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-23
Shtuar: 10.03.2003, u ndryshua: 03.07.2013
Temat: Manastire
Për më tepër: Predikime, Lutje, libra lutjesh, Pyetje dhe përgjigje, Gazetat, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Church in America
http://oca.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Official web site. Introduction. The Orthodox Faith. Dioceses. Directory of parishes, institutions, and monasteries. Administration. Questions and answers about Orthodoxy. Music scores. Youth and young adult page. Focus education website. Photo gallery and events.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-21
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 11.01.2021
Temat: Orthodhoksia në Botë, Kisha Orthodhokse në Amerikë, Kisha Orthodhokse Autoqefale
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë, Dioqezat e Kishës Orthodhokse në Amerikë, Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Edukimi, Pyetje dhe përgjigje, Parimet e Orthodhoksisë, Musical Scores, Shenjtorët, Kisha Orthodhokse, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint John of Kronstadt Church, San Diego, California
http://www.orthodox-sandiego.net/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The Church is part of the diocese of San Francisco and Western America, ROCOR. For services the Old or Julian Calendar is used. Services are conducted in Church Slavonic. Schedule of services, announcements, questions & answers, about St. John of Kronstadt.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodox-sandiego.webs.com/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-19
Shtuar: 30.08.2004, u ndryshua: 29.01.2019
Temat: ROCOR Parishes
Për më tepër: Pyetje dhe përgjigje, Parimet e Orthodhoksisë, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Spiritual Talks
http://omilies.net/englfr.htm
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqe private
Sermons and talks of various authors in mp3 format.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-14
Shtuar: 28.09.2014, u ndryshua: 18.02.2021
Temat: Predikime
Për më tepër: Pyetje dhe përgjigje, Parimet e Orthodhoksisë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Archangel Michael Church, Mirny (Plesetsk Cosmodrome)
http://mirnyi.prihod.ru/?lang=en
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Плесецкая епархия (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
Schedule of services, parish priest, announcements, news, Sunday school, and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://mirnycos1.cerkov.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-14
Shtuar: 23.09.2010, u ndryshua: 23.03.2019
Temat: Kisha të Institucioneve apo Ndërmarrjeve të tjera, Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Sunday and Parish Schools, Deaneries, Pyetje dhe përgjigje, Parimet e Orthodhoksisë, Gazetat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Mary Church, Goshen, IN
http://stmarysorthodox.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A mission of the Antiochian Orthodox Christian Archdiocese of North America. News. Services. Links. Photo album. Orthodox doctrine. What we believe. The Church and more. Convert testimonies.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 13.08.2004, u ndryshua: 26.09.2020
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Web Collections, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Pyetje dhe përgjigje, Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Sergiy Radonezhsky Church, village Momutovo, Moscow region
http://sergievchurch.orthodoxy.ru/eng/INDEX.HTM

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Rajoni i Moskës) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Church services. Saint Sergiy. Church description. Photo gallery. Questions to priest. Parish news.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 28.10.2001, u ndryshua: 25.01.2020
Temat: Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Pyetje dhe përgjigje, Shenjtorët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Gemeinde des Hl. Gross Martyrers Dimitrios von Thesaloniki zu Schwerin
http://orthodoxe-kirche-schwerin.de/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Dioqeza e Gjermanisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Göttliche Liturgien, Fotos, Kontakt.
Gjuhët e sitit: Русский, Deutsch   Referrals: +0/-13
Shtuar: 31.03.2008, u ndryshua: 09.02.2021
Temat: ROCOR Parishes, Vende të ndryshme
Për më tepër: Kreshmët, Lutje, libra lutjesh, Pyetje dhe përgjigje, Parimet e Orthodhoksisë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Church of Iveron Icon of the Mother of God on the Pasture (Vspolye), Moscow
http://vratarnica.ru/en/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
A brief presentation of the church.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 10.08.2009, u ndryshua: 08.04.2020
Temat: Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Sunday and Parish Schools, Lutje, libra lutjesh, Pyetje dhe përgjigje
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Classical Christianity. Eastern Orthodoxy for Today
http://classicalchristianity.com/
Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
An effort to further enhance, edify, and educate our fellow brethren in the Orthodox Church and help non-Orthodox become more familiar with our teachings. Teachings of the Fathers and articles organized so that those of us in this busy society can easily access them and acquire the mind of the Fathers.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-12
Shtuar: 12.02.2015, u ndryshua: 08.02.2021
Temat: Parimet e Orthodhoksisë, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Për më tepër: Predikime, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Pyetje dhe përgjigje, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Die Kathedrale des Hl. Alexander Newskij, Potsdam
http://r-o-k.de/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Dioqeza e Gjermanisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
Die Seite der Gemeinde des Moskauer Patriarchats der Russischen Orthodoxen Kirche. Die Information über die Kathedrale. Hilfe für Gemeindemitglieder. Zeiten der Gottesdienste. Die Liste der Gemeinden der russischen orthodoxen Kirche in Deutschland.
Gjuhët e sitit: Русский, Deutsch   Referrals: +0/-8
Shtuar: 22.04.2003, u ndryshua: 02.05.2019
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Orthodhoksia në Botë, Pyetje dhe përgjigje, Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2021, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente