Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Besimi Orthodhoks:  

Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë

Për më tepër:  Studimi i kulteve, sekteve dhe feve të reja, Theologjia krahasuese (0)
1 2 3 4 5 6  Përpara (Ctrl →) Temat
Kisha Orthodhokse Zoodohou Pigis, Mytilini, Lesvos
http://pigizois.gr/alvanika/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Sherbesa e Kungates Hyjnore. Himni akathist. Pasdarka e vogel. Sherbesa e mengjesit.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Shqip, Românã, Suomi, العربية, others   Referrals: +0/-30
Shtuar: 25.06.2006, u ndryshua: 10.06.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Greqisë, Parimet e Orthodhoksisë, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Predikime, Lutje, libra lutjesh, Ekumenizmi, Apostazia, Fëmijët, edukimi, Kalendari, Emrat, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: 30 (#5)
Gjendja e faqes:
Rastko-Shkodёr. Biblioteka pёr sllave nё Shqipёri dhe pёr lidhje kulturore sllavo-shqiptare
http://rastko.rs/rastko-al/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Autorё. Gjuhё. Folklor. Histori. Art. Pёrkthime. Pёr Shqipёri. Bibliografi. Lidhje.
Gjuhët e sitit: English, Українська, Deutsch, Italiano, Български, Македонски, Slovenščina, Shqip, Românã, Polski, Magyar, Dansk   Referrals: +0/-26
Shtuar: 18.07.2004, u ndryshua: 25.04.2020
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Bibliotekat elektronike, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Orthodhoksia në Botë, Shkenca, Film, video, Fotografia, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Historia, Muzikë, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë, Kisha Orthodhokse, Literatura, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: 26 (#7)
Gjendja e faqes:
The Legacy of Father Alexander Schmemann. International Conference
http://schmemann.conference.free.fr/index_en.html
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Korsunit (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
Website dedicated to the international conference that took place in Paris on December 11-14, 2008. Audio recording of the conference, video, photos, lectures, the life and work of father Alexander Schmemann.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français   Referrals: +0/-358
Shtuar: 05.11.2010, u ndryshua: 19.11.2020
Temat: Konferenca, Lexime, Seminare, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Personals
Për më tepër: Asketët dhe Heremitët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Missionary Booklets of Bishop Alexander
http://fatheralexander.org/page6.htm
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Jugut). Faqe private
Web site of bishop Alexander of Russian Orthodox Church abroad. Faith and life. Prayers. Services. Life of saints. Theology. Russian spiritual poetry. In English, Spanish, Russian and Portuguese languages.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Português   Referrals: +0/-30
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 28.02.2019
Temat: Lëvizjet misionare, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë, Webfaqe të klerikëve, Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Liturgical Texts. PDF-version of Library of Patristic Literature
http://orthlib.info/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Library of Church-Slavonic texts. Liturgical Gospel Book. Prayerbook. Liturgical Epistle Book. Augmented Psalter. Triodia, Fasting and Flowery. Book of Canons. Oktoechos. Typikon. Menaion. Great Book of Needs. Services to Saints, day-by-day. Akathists. Festal Menaion. Prayers. General Menaion. Priest’s Service Book. Chasoslov, Horologion.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-24
Shtuar: 23.03.2006, u ndryshua: 31.12.2020
Temat: Liturgjia, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: См. также:
Библиотека святоотеческой литературы

About spiritual delusion
http://oprelesti.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqe private
Texts by Holy Fathers, modern elders, priests, orthodox psychologists about spiritual delusion and related topics: what is pride and vainglory, which Saints to pray to be cured from spiritual delusion, what follows after concealment of sins.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +1/-14
Shtuar: 23.11.2011, u ndryshua: 29.03.2019
Temat: Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Khristianskoye Chteniye (Christian Reading). Journal of St. Petersburg Theological Academy
http://christian-reading.info/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Shën Pjetërburgut (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
Information on the journal, editorial board, archive, requirements and rules for submission, review and publication of scholarly articles.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-19
Shtuar: 16.01.2017, u ndryshua: 31.12.2019
Temat: Historia e Kishës, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Revista, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Hesychasm. A Patristic Library
http://hesychasm.ru/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Shën Pjetërburgu, Rusia). Faqe private
Online books and patristic sources, articles and links on hesychasm, an Eastern Orthodox form of spirituality in search of Christian perfection. Forum.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch   Referrals: +0/-18
Shtuar: 11.08.2004, u ndryshua: 20.11.2020
Temat: Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Bibliotekat elektronike
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Greek Orthodox Church. A Personal Webpage
http://greekorthodoxchurch.org/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqe private
A personal collection of articles and links on the Orthodox Church.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-16
Shtuar: 17.06.2006, u ndryshua: 01.08.2020
Temat: Parimet e Orthodhoksisë, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Historia e Kishës, Kisha Orthodhokse e Greqisë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Analogia. The Pemptousia Journal for Theological Studies
http://analogiajournal.com/

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
A peer-reviewed academic journal dedicated to the scholarly exposition and discussion of the theological principles of the Christian faith. Editorial team, info for authors, subscription and contact.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 30.03.2017, u ndryshua: 26.10.2020
Temat: Shkenca, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Revista
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Teologie și Viață (Theology and Life). Christian Thought and Spirituality Journal
http://teologiesiviata.ro/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
Edited by the Metropolitan See of Moldova and Bucovina. Editorial board, peer review, proposed themes, distribution, interchange, copyrights, impressions, contact and links.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-15
Shtuar: 20.08.2013, u ndryshua: 24.02.2021
Temat: Shkenca, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Revista
Për më tepër: Media dioqeziane, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Faculty of Orthodox Theology, University of Belgrade
http://bfspc.bg.ac.rs/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Educational Theological Institution of the Serbian Orthodox Church and University of Belgrade. Official information, history, contacts and links.
Mirrors and alternative site versions: http://pbf.rs/
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-15
Shtuar: 19.06.2004, u ndryshua: 02.08.2020
Temat: Akademi theologjike dhe Seminare, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Pachomius Library
http://voskrese.info/spl/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
A first draft for a Living Encyclopædia of Orthodox Christianity. Uncopyrighted English translations of the Church Fathers, the acts of the Christian martyrs, the proceedings of the Councils, the lives of the early saints, etc.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 23.06.2005, u ndryshua: 06.02.2021
Temat: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Bibliotekat elektronike, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Science and Religion. Dialogue between Orthodox Theology and Science
http://science-et-religion.fr/en/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
An initiative of the Science and Theology Department associated with the Romanian Orthodox Metropolis of Western and Southern Europe in collaboration with the Orthodox Centre for Study and Research “Dumitru Staniloae”. Video, audio and document archive dedicated to theology and science. Mathematics, physics, astronomy. Earth sciences, biology, ecology, bioethics. Social and behavioral sciences, anthropology, IT. Methodology, apologetics, philosophy of science, rationality.
Gjuhët e sitit: English, Français, Românã   Referrals: +0/-12
Shtuar: 24.10.2020, u ndryshua: 02.01.2021
Temat: Shkenca, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
International Journal of Orthodox Theology (IJOT)
http://orthodox-theology.com/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
The Journal offers the possibility to perceive the Orthodoxy in its international variety. Serves as a mouthpiece of the Orthodoxy in the Western world. The aim of this journal is to lend expression to the voices of orthodox theologians from different countries and universities worldwide, both from Western Orthodox theological faculties and universities, as for example Munich, Paris, New York, but also from the homelands: Athens, Belgrade, Bucharest, Moscow, Sofia etc.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-12
Shtuar: 04.01.2012, u ndryshua: 15.11.2020
Temat: Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Revista
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Classical Christianity. Eastern Orthodoxy for Today
http://classicalchristianity.com/
Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
An effort to further enhance, edify, and educate our fellow brethren in the Orthodox Church and help non-Orthodox become more familiar with our teachings. Teachings of the Fathers and articles organized so that those of us in this busy society can easily access them and acquire the mind of the Fathers.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-12
Shtuar: 12.02.2015, u ndryshua: 08.02.2021
Temat: Parimet e Orthodhoksisë, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Për më tepër: Predikime, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Pyetje dhe përgjigje, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Full of Grace and Truth. Personal Blog
http://full-of-grace-and-truth.blogspot.com/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës. Faqe private
A venue to present the stories, writings and miracles of the Holy Fathers and the Church.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 04.04.2015
Temat: Predikime, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Për më tepër: Mrekullitë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Teaching of the Elders
http://otelders.org/

Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
A multimedia library and an online framework featuring Orthodox Christian Spirituality through voices of contemporary Spiritual Fathers. Modern-day Elders’ reflections on the Ancient Faith of the Christian Church.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-11
Shtuar: 23.02.2016, u ndryshua: 27.11.2020
Temat: Predikime, Asketët dhe Heremitët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
International Center for Biblical and Patristic Tradition, Freiburg
http://center.orthofr.de/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Берлинскaя и Германская епархия (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
The Center carries out projects in cooperation with St. Nicholas Church in Freiburg.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch   Referrals: +0/-10
Shtuar: 22.06.2016, u ndryshua: 24.06.2016
Temat: Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Research Institute
http://orthodoxresearchinstitute.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The Institute was formed in June 2001 in order to serve the needs of English-speaking Orthodox Christians and those people interested in learning more about the Orthodox Faith. The Bible. Iconography. Canon law. Liturgics. Church history. Church music. Missiology. Dogmatics.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 03.07.2004, u ndryshua: 23.11.2020
Temat: Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Për më tepër: Lëvizjet misionare, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3 4 5 6  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2021, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente