Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Besimi Orthodhoks:  Kalendari, Emrat:  

Festat

Për më tepër:  Cultural Public Events (0)Ikona të Nderuara (0)
Temat
Moscow Easter Festival
http://en.easterfestival.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Official information, news and photo gallery.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-10
Shtuar: 14.07.2006, u ndryshua: 24.12.2017
Temat: Musical Events, Festat, Cultural Public Events
Për më tepër: Konferenca, Lexime, Seminare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Iconograms. Web service of Department of Internet Ministries, Greek Archdiocese of America
http://www.iconograms.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Free icon e-cards, organized by name days, feast days, Pascha, sacraments, and general occasions.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 16.11.2004, u ndryshua: 19.12.2012
Temat: Festat, Ikona të Nderuara
Për më tepër: Kalendari, Emrat, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Synaxarium. The Greek Orthodox Namedays Reference Portal
http://www.namedays.gr/index_uk.php

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Not associated with any particular region, Greqia). Faqe private
The present Greek Orthodox name day portal includes more than 3800 Greek names. Of these, 2800 names (750 prime & 2085 derivated) have known name day (according to Orthodox Synaxarium) and 1000 names have (as yet) unknown name day. Online Easter and movable feast calculation. Various articles on namedays, icons and Saints’ bios.
Mirrors and alternative site versions: http://www.namedays.eu/, http://www.synaxari.gr/, http://www.synaxarium.eu/, http://www.synaxarium.gr/
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +1/-49
Shtuar: 16.05.2006, u ndryshua: 03.01.2016
Temat: Kalendari, Emrat
Për më tepër: Festat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Eternal Orthodox Church Calendar
http://www.crkvenikalendar.com/index_en.php
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Websit jozyrtar
Calendar, liturgy, prayers, the slava, tradition, fasting, moon phases, Serbian names, history. For webmasters: displaying the calendar on your site.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Ελληνικά, Български, Српски, Македонски, Georgian, Românã, Suomi, 中文   Referrals: +0/-34
Shtuar: 18.01.2011, u ndryshua: 12.05.2017
Temat: Kalendari, Emrat, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Programs, scripts, Web services, Shenjtorë sërb, Kreshmët, Festat, Lutje, libra lutjesh, Liturgjia, Besimi Orthodhoks, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. George Russian Orthodox Church in Carlton, NSW
http://stgeorgeparish.org.au/

Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
Here you will find information about the past and the present of the parish, get acquainted with its life, learn about the events. You will learn about ways Russian Orthodox service is conducted. You will receive answers to your questions about God and the Church.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-18
Shtuar: 15.10.2012, u ndryshua: 12.06.2017
Temat: ROCOR Parishes
Për më tepër: Kreshmët, Festat, Predikime, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Librari, Dyqane, Parimet e Orthodhoksisë, Kalendari, Emrat, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Nativity of The Holy Virgin Temple, Menlo Park, CA
http://www.tserkov.org/

Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A parish of the Orthodox Church in America. Life in Church, schedule of services, Saturday school, parish life.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 13.05.2001, u ndryshua: 24.04.2019
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Festat, Shkolla dhe gjimnaze orthodhokse, Parimet e Orthodhoksisë, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Trinity Church, Melbourne
http://holy-trinity.org.au/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Stauropegial Submission (Australia dhe Zelanda e Re, Australia). Faqja zyrtare
An English-speaking parish of the Moscow Patriarchate. Services schedule, classes, community, Orthodoxy, contacts, and links.
Mirrors and alternative site versions: http://melbourne.cerkov.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 27.02.2013, u ndryshua: 02.08.2018
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Festat, Sunday and Parish Schools, Dëshmorë të rinj
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Archangel Michael Serbian Orthodox Church, Hibbing, Minnesota
http://www.saintarchangelmichael.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Contains parish schedule, saint information, parish news, photo albums, cultural information, Serbian Orthodox traditions and feasts, and much more.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 13.12.2006, u ndryshua: 06.10.2015
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Shenjtorë sërb, Festat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Church of Saint Tsar Nicholas II the Passion-Bearer, Nikolskoye
http://tsar.cerkov.ru/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Гатчинская епархия (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
The church was constructed in 1998-2000 by architect G.M. Kulakova. News, events, photos and contact information.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-8
Shtuar: 25.03.2015, u ndryshua: 26.12.2018
Temat: Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Sound Files, Festat, Predikime, Film, video, Discussion Boards
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saints Peter and Paul Orthodox Church, Manchester, New Hampshire
http://www.saintspeterandpaulnh.org/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Famulli të Patriarkanës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
History, schedule of services, introduction to the Orthodox Church, icons, annual festal cycle and traditions.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 25.08.2003, u ndryshua: 16.05.2018
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Kreshmët, Festat, Parimet e Orthodhoksisë, Shenjtorët, Kalendari, Emrat, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxos Christianiki Gonia. Orthodox Charitable Fraternity
http://www.gonia.gr/gonia.php?article=241
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Articles on Orthodox spiritual life, prayers, lives of the Saints…
Gjuhët e sitit: English, Français, Ελληνικά   Referrals: +0/-7
Shtuar: 02.02.2006, u ndryshua: 17.11.2016
Temat: Fondacione, Organizata bamirëse, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Festat, Predikime, Lutje, libra lutjesh, Manastire të Kishës Orthodhokse të Greqisë, Bamirësi, mëshirë, Fotografia, Poezia, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Simeon the Myrrh-Streaming Church, Calgary
http://www.svetisimeon.org/en/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
Parish info, plans for new church, St. Sava school, sisterhood, sermons, Holy Fathers wisdom.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-6
Shtuar: 07.09.2011, u ndryshua: 12.06.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë
Për më tepër: Festat, Sunday and Parish Schools, Predikime
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Transfiguration Church, Great Walsingham
http://holytransfigurationwalsingham.simdif.com/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
Orthodoxy in Norfolk. History, Orthodox worship, fasts and feasts, prayer, contacts & links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 13.06.2015, u ndryshua: 14.06.2015
Temat: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës
Për më tepër: Kreshmët, Festat, Lutje, libra lutjesh, Kalendari, Emrat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente