Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  

Besimi Orthodhoks

Nëntemat:  Parimet e Orthodhoksisë (4)Predikime (2)Bibla (1)Liturgjia (2)Kalendari, Emrat (1)Lutje, libra lutjesh (2)Historia e Kishës (2)Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë (2)Shenjtorët (4)Ikona të Nderuara (0)Mrekullitë (0)
Për më tepër:  Kultura, Arti, Shkenca (13)Bibliotekat elektronike (4)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  Përpara (Ctrl →) Temat
Kisha Shën Maksimit, Torino
http://ortodossiatorino.net/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Korsunit (Evropa Jug-Perëndimore, Itali). Faqja zyrtare
Famullia përkujdeset për të krishterët ortodoks të Patriarkatit të Moskës në qytetin e Torinos dhe në Piemonte/Valle d’Aosta.
Mirrors and alternative site versions: http://ortodossiatorino.net/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Deutsch, Español, Français, Italiano, Български, Српски, Shqip, Românã, Português   Referrals: +1/-17
Shtuar: 05.02.2005, u ndryshua: 12.02.2019
Temat: Vende të ndryshme
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Parimet e Orthodhoksisë, Historia e Kishës, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: 23 (#2)
Gjendja e faqes:
Kisha Orthodhokse Zoodohou Pigis, Mytilini, Lesvos
http://pigizois.gr/alvanika/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Sherbesa e Kungates Hyjnore. Himni akathist. Pasdarka e vogel. Sherbesa e mengjesit.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Shqip, Românã, Suomi, العربية, others   Referrals: +1/-16
Shtuar: 25.06.2006, u ndryshua: 10.06.2020
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Greqisë, Parimet e Orthodhoksisë, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Predikime, Lutje, libra lutjesh, Ekumenizmi, Apostazia, Fëmijët, edukimi, Kalendari, Emrat, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: 22 (#3)
Gjendja e faqes:
Orthodhoksia e Bashkuar. Biblioteka elektronike
http://orthodhoksiaebashkuar.al/
Faqja zyrtare
Dëshmi mbi shenjtorët dhe gjerondon, familja orthodhokse, fjalë të urta nga etërit dhe gjerondon, jeta liturgjike, jeta shpirtërore, jetë shenjtorësh dhe gjerondon, lajme, material audiovizual, predikime, katekizma, artikuj.
Mirrors and alternative site versions: http://orthodoxkyanq.org/, http://ortodokslartoplulugu.org/
Gjuhët e sitit: English, Deutsch, Ελληνικά, Slovenčina, Shqip, Românã, العربية, others   Referrals: +0/-16
Shtuar: 26.10.2014, u ndryshua: 16.12.2020
Temat: Bibliotekat elektronike, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Predikime, Kisha dhe Shoqëria, Parimet e Orthodhoksisë, Liturgjia, Asketët dhe Heremitët, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: 16 (#5)
Gjendja e faqes:
Biblioteka shqiptare ortodokse
http://albanianorthodox.com/

Kisha Orthodhokse e Shqipërisë (Amerika e Veriut). Faqe private
Tekste biblike, liturgjike, spirituale & statutore, albanologji, shkrime mbi ortodoksine shqiptare, ikonografi, audio (Dhjata e Re në shqipen standarde, predikime shqip).
Mirrors and alternative site versions: http://shqiptarortodoks.com/
Gjuha e sitit: Shqip   Referrals: +0/-4
Shtuar: 21.08.2004, u ndryshua: 03.08.2020
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Bibliotekat elektronike, Kisha Orthodhokse e Shqipërisë
Për më tepër: Sound Files, Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë, Koleksioni i Ikonave, Liturgjia, Bibla, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Outlet for Dogmatic Enquiries
http://oodegr.com/english/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Websit jozyrtar
Orthodox digital library. Holy Bible, about God and Orthodoxy, salvational issues, digital books, eschatological topics, historical themes, events and society, miscellaneous religions and links.
Mirrors and alternative site versions: http://oodegr.com/tourkika
Gjuhët e sitit: English, Deutsch, Français, Italiano, Ελληνικά, Românã, others   Referrals: +0/-15
Shtuar: 02.02.2006, u ndryshua: 09.12.2020
Temat: Besimi Orthodhoks, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Okultizmi, Astrologjia, Satanizmi, Paganizmi, Psikologjia, Filozofia, Ekumenizmi, Apostazia, Eschatology, Prophecies, Poezia, Historia e Kishës, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Shkenca, Mystery of Iniquity
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Zoiforos. An Orthodox Christian Online Library
http://www.zoiforos.gr/

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqe private
Information about our Christian Faith, Orthodoxy. Books, hymns, prayers, articles, video, spiritual and festive words.
Gjuhët e sitit: English, Deutsch, Français, Ελληνικά   Referrals: +0/-12
Shtuar: 05.07.2006, u ndryshua: 07.10.2017
Temat: Besimi Orthodhoks, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Predikime, Lutje, libra lutjesh, Kalendari, Emrat, Parimet e Orthodhoksisë, Liturgjia, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxy and the World. Russian Orthodox Church Website
http://pravmir.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqe private
A guide to Orthodox life. Articles about Orthodoxy, contemporary Church life and society issues, family life and upbringing of children, Christian fiction, sermons and Orthodox music.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-12
Shtuar: 12.02.2004, u ndryshua: 28.06.2018
Temat: Lëvizjet misionare, Besimi Orthodhoks, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Website të shkrimtarëve, Sound Files, Predikime, Kisha dhe Ushtria, Pelegrinazhet, udhëtimet, Jeta familjare, Pyetje dhe përgjigje, Bibliotekat elektronike, Të rejat, Jeta kishtare, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Church Quotes
http://orthodoxchurchquotes.com/
Faqe private
Sayings from the Eastern Orthodox Christian Church fathers, saints, elders, hymns, prayers, and services. The mission of this site is to be a repository of quotes and passages cataloged for easy reference.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 17.01.2015, u ndryshua: 18.08.2020
Temat: Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Për më tepër: Predikime, Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
My Christ, My Care. Blog of the Stewardship Committee of the Serbian Orthodox Church in North and South America
http://mychristmycare.wordpress.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Spiritual reading, articles, sermons, etc.
Mirrors and alternative site versions: http://mychristmy.care/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 24.12.2016, u ndryshua: 09.02.2020
Temat: Predikime, Besimi Orthodhoks
Për më tepër: Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Canons of the Eastern Orthodox Church
http://sites.google.com/site/canonsoc/
Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Gadishulli ballkanik, Bullgaria). Faqe private
The texts of the Orthodox-Christian Ecclesiastical Rules according to the Apostles and according to the Councils of the Church fathers – both the Ecumenical and the Local (particular) ones.
Gjuhët e sitit: English, Български   Referrals: +0/-3
Shtuar: 02.03.2015, u ndryshua: 12.10.2018
Temat: Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
OrthodoxWiki. Community-edited Encyclopedia of Orthodoxy
http://en.orthodoxwiki.org/
Not associated with any particular region, Rusia). Websit jozyrtar
An Orthodox wiki-community, online encyclopedia and Orthodox knowledge-management system with a discussion forum.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español, Français, Ελληνικά, Български, Македонски, Românã, Português, العربية   Referrals: +0/-15
Shtuar: 04.01.2007, u ndryshua: 25.04.2020
Temat: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko
Për më tepër: Kisha Orthodhokse, Besimi Orthodhoks, Portale web orthodhokse, Orthodhoksia në Internet, Kisha Orthodhokse Autoqefale, Главная
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Assembly of Orthodox Bishops of France
http://aeof.fr/en/
Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
Contacts, newsletter and a gallery of images.
Mirrors and alternative site versions: http://m.aeof.fr/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français, Ελληνικά, Български, Српски, Georgian, Românã, العربية   Referrals: +0/-13
Shtuar: 29.03.2011, u ndryshua: 05.02.2020
Temat: Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës
Për më tepër: Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Hamatoura Monastery. The Holy Mountain of the Theotokos
http://hamatoura.com/
Patriarkana e Antiokisë (Lindja e Mesme, Liban). Faqja zyrtare
Sermons, liturgical and various documents. Documents on the monastery and monastic life. Icons. Publications.Saint Jacob of Hamatoura. Ecards. Chants. Flash. Kids. Fasting. Daily saints sayings.
Gjuhët e sitit: English, العربية   Referrals: +0/-6
Shtuar: 06.03.2007, u ndryshua: 15.12.2020
Temat: Manastiret e Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Librari, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Ancient Christian Wisdom. Website of Fr. Alexis Trader
http://ancientchristianwisdom.com/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqe private
Spiritual life, prayer, Christian hope, cognitive therapy, psychology, information about the author and his book.
Mirrors and alternative site versions: http://ancientchristianwisdom.wordpress.com/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 04.11.2014, u ndryshua: 14.12.2020
Temat: Psikologjia, Webfaqe të klerikëve
Për më tepër: Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Good Guys Wear Black. Discerning Your Vocation in the Orthodox Church
http://goodguyswearblack.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Provides a resource for reflection, guidance, information and connection with chaste men who are discerning a vocation to Holy Orders, connecting with those whom God is calling to the Holy Priesthood, or the Diaconate in Christ and giving them some direction, guidance and consolation on their journey.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 15.08.2012, u ndryshua: 04.11.2020
Temat: Lëvizjet misionare, Webfaqe të klerikëve
Për më tepër: Edukimi, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Metropolitan Anthony of Sourozh Archive
http://masarchive.org/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Sourozhit (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
This website contains the major part of the Archive of Metropolitan Anthony (Bloom) of Sourozh (1914-2003), the founder and the head of the Russian Orthodox diocese in Great Britain. Video, audio, photo and text materials.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 30.06.2015, u ndryshua: 14.01.2019
Temat: Personals
Për më tepër: Predikime, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Paidea Classics. Orthodox Chocolates and Orthodox Homeschooling
http://paideaclassics.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Orthodox homeschooling family-run business. Focus on historical narratives, Great Books adapted for children, literature covering Early and Eastern Church history, and educational materials. Paschal, St. Nicholas, and Nativity chocolate coins available seasonally.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 06.02.2007, u ndryshua: 16.08.2020
Temat: Librari, Fëmijët, edukimi, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Material didaktik, Besimi Orthodhoks, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthpedia. Die orthodoxe Enzyklopädie
http://orthpedia.de/

Evropa perëndimore, Gjermania). Faqe private
Orthpedia ist eine Orthodoxe Enzyklopädie, enthällt viele Inforamtion über den Glauben, die Theologie und die Heiligen unserer Kirche, sowie über die Feiertage und verlgete Bücher. Bei Orthpedia gibt es ein Forum, eine Bibliothek und einen Multimedia Channel mit Videos zu dem orthodoxen Glauben.
Gjuha e sitit: Deutsch   Referrals: +0/-4
Shtuar: 13.12.2010, u ndryshua: 19.12.2020
Temat: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko
Për më tepër: Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Eastern American and New York Diocese of the Russian Orthodox Church Outside of Russia
http://www.eadiocese.org/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
News, administration, Spiritual Court, parishes, documents, history, Orthodox resources, youth association, music commission, and links.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 30.09.2010, u ndryshua: 15.05.2018
Temat: Dioceses of Russian Orthodox Church outside Russia
Për më tepër: Web Collections, Sound Files, Musical Scores, Besimi Orthodhoks, Përmbledhje muzikore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
A Christian Ending. Book on Burial in the Ancient Christian Tradition
http://achristianending.com/

Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Introduction to the book “A Christian Ending – A Handbook for Burial in the Ancient Christian Tradition” by Deacon Mark and Elizabeth Barna (OCA), blog, and funeral resources.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 06.02.2015, u ndryshua: 28.11.2020
Temat: Historia e Kishës
Për më tepër: Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente