Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kultura, Arti, Shkenca:  

Film, video

Për më tepër:  Televizioni (0)
Temat
Rastko-Shkodёr. Biblioteka pёr sllave nё Shqipёri dhe pёr lidhje kulturore sllavo-shqiptare
http://rastko.rs/rastko-al/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Autorё. Gjuhё. Folklor. Histori. Art. Pёrkthime. Pёr Shqipёri. Bibliografi. Lidhje.
Gjuhët e sitit: English, Українська, Deutsch, Italiano, Български, Македонски, Slovenščina, Shqip, Românã, Polski, Magyar, Dansk   Referrals: +0/-16
Shtuar: 18.07.2004, u ndryshua: 25.04.2020
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Bibliotekat elektronike, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Orthodhoksia në Botë, Shkenca, Film, video, Fotografia, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Historia, Muzikë, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë, Kisha Orthodhokse, Literatura, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: 16 (#6)
Gjendja e faqes:
Bogoslov.TV. Film Studio of the Moscow Theological Academy
http://bogoslov.tv/ru/playlist/english-version/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Project of the Center for Information Technologies of the Holy Trinity Sergius Lavra and the Moscow Theological Academy. Lectures, films, interviews, programs, reports, reports and stories. Animated films “Academy of Faith”.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-10
Shtuar: 11.11.2020
Temat: Lëvizjet misionare, Parimet e Orthodhoksisë, Film, video
Për më tepër: Murgjëria, Predikime, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Historia e Kishës, Dëshmorë të rinj, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Father. A Feature Film about Serbia’s Founding Fathers
http://film-otac.com/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
The first Serbian feature film about Saint Sava and Saint Simeon the Myrrh-streaming. Screenplay, media centre, box office and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Српски   Referrals: +0/-5
Shtuar: 04.05.2014, u ndryshua: 14.02.2019
Temat: Film, video
Për më tepër: Ideologjia dhe patriotizmi sërb, Historia, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox.TV. Internet TV and Radio for Orthodox Christians
http://orthodox.tv/

Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Founded in Tulsa, Oklahoma by Ruston Miles who also serves on the Parish Council at St Antony Orthodox Church, Antiochian Archdiocese. News, arts & entertainment, education, sermons, public addresses, weekly shows, children, teens, young adults, and church tours.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 02.07.2004, u ndryshua: 02.12.2020
Temat: Televizioni, Film, video
Për më tepër: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Light to the World. International Youth Film Festival
http://kinofest-svetmiru.ru/en/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Рыбинская епархия (Rusia Qëndrore, Rusia). Faqja zyrtare
The Festival is co-organized by the Rybinsk diocese of the Yaroslavl Metropolitan of the Russian Orthodox Church and the national Fund for support of copyright holders (Moscow).
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 29.03.2020, u ndryshua: 30.03.2020
Temat: Konferenca, Lexime, Seminare, Film, video
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Trisagion Films. Orthodox Christian Videos
http://trisagionfilms.com/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Run by a group of friends who want to present the Orthodox faith to people who may not know about it. Educational videos include aspects of Orthodox worship and practice, pilgrimage, the lives of the saints, iconography and the sacred arts, recordings of homilies, interviews, and special events.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 04.07.2014, u ndryshua: 13.08.2020
Temat: Parimet e Orthodhoksisë, Film, video
Për më tepër: Predikime, Liturgjia, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Father Gabriel Animated Orthodox Cartoon Series
http://ikonimation.com/category/father-gabriel/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Father Gabriel is a family friendly short Orthodox Animated Cartoon series for the whole family. Follow the adventures of Father Gabriel, an Orthodox Christian Priest Monk, as he applies prayer, love and peace to his everyday life.
Mirrors and alternative site versions: http://ikonimation.com/father-gabriel
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 09.01.2017, u ndryshua: 03.12.2020
Temat: Fëmijët, edukimi, Film, video
Për më tepër: Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Light of the East. Internet Radio
http://kelfar.net/orthodoxiaradio/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Byzantine music in Arabic, English and Spanish. Forum. Live radio. Video. Online store.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +1/-6
Shtuar: 22.06.2005, u ndryshua: 05.11.2020
Temat: Stacione dhe programe radiofonike
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Film, video, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Alexia Publications. North America Arabic Orthodox Bookstore
http://alexiapublications.com/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
Distributor of: Balamand Publications (Lebanon), Saint George Houmayra Publications (Syria), AnNour COOP Publications (Mount Lebanon), Mount Lebanon Publications SEM, Alexander Press (Canada).
Gjuhët e sitit: English, Français, العربية   Referrals: +0/-7
Shtuar: 30.06.2005, u ndryshua: 30.09.2020
Temat: Librari, Shtëpi botuese, tipografi
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Film, video
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Transfiguration Monastery on Lake Baikal, Posolskoe
http://posolsk-monastery.prihod.ru/english_version/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Улан-Удэнская епархия (Siberia, Rusia). Faqja zyrtare
History, divine services, directions and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 27.11.2008, u ndryshua: 08.03.2020
Temat: Manastire
Për më tepër: Predikime, Ikona të Nderuara, Parimet e Orthodhoksisë, Film, video, Bibliotekat elektronike, Gazetat, Famulli në Rusi sipas dioqezave, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Dormition Svyatogorsky Monastery
http://svyatogorsky.org/en.html
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Pskovit dhe Velikie Lukit (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
A brief history and contacts.
Mirrors and alternative site versions: http://святогорский.рф/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 06.01.2010, u ndryshua: 13.06.2020
Temat: Manastire
Për më tepër: Film, video, Fotografia, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Opet&Opet. Artistic Union
http://www.opetiopet.com/en/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Films and projects dedicated to Serbian history.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-4
Shtuar: 04.05.2014, u ndryshua: 17.11.2016
Temat: Non-profit Organizations
Për më tepër: Shtëpi botuese, tipografi, Film, video
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Mysteries of the Jesus Prayer. Book and Film
http://mysteriesofthejesusprayer.com/

Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A book and a film by Dr. Norris J. Chumley who traveled to St. Anthony’s Monastery in the Egyptian desert and St. Catherine’s Monastery on Mount Sinai, to convents in Transylvania and to monasteries in Russia, the Ukraine, and Greece — in search of Christianity’s first mystical tradition and its modern-day practitioners. The monks and nuns he met taught him how to move through the stages of the Jesus Prayer, and how it can foster an unceasing, and ever deepening, conversation with God.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 28.09.2014, u ndryshua: 22.11.2020
Temat: Lutje, libra lutjesh, Parimet e Orthodhoksisë
Për më tepër: Film, video, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Alexander-Svirsky Monastery
http://svirskoe.org/contacts_en/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Shën Pjetërburgut (Shën Pjetërburgu, Rusia). Faqja zyrtare
Pilgrimage service and contact information.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 27.02.2004, u ndryshua: 27.01.2020
Temat: Manastire
Për më tepër: Web Collections, Sound Files, Predikime, Pelegrinazhet, udhëtimet, Parimet e Orthodhoksisë, Film, video, Shenjtorët, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthotracts.org. Sharing the Historic Orthodox Faith
http://www.orthotracts.org/

Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Resources for the Orthodox Christian: music, video, radio programming, printable tracts, and lots of links. The ACORN Radio Programming features audios on Worship, Spirituality, History and Contemporary issues. Search our Video of the Day library of over 350 Searchable Orthodox Videos.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 10.09.2004, u ndryshua: 22.11.2019
Temat: Lëvizjet misionare, Përmbledhje muzikore, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Stacione dhe programe radiofonike, Parimet e Orthodhoksisë, Liturgjia, Film, video, Shenjtorët, Bibliotekat elektronike, Muzikë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Church of Our Lady of Kazan in Tovarishevo
http://tovarischevo.ucoz.ru/index/english_version/0-229/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqe private
A brief history of the church.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 05.06.2015, u ndryshua: 21.11.2020
Temat: Web Collections, Parimet e Orthodhoksisë, Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Ikona të Nderuara, Lutje, libra lutjesh, Cultural Public Events, Material didaktik, Film, video, Discussion Boards, Kultura, Arti, Shkenca, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Stю John the Evangelist Antiochian Orthodox Church, Orinda, CA
http://stjohnorinda.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The community, set back into the hills of Orinda, California was established, under the leadership of Metropolitan Philip Saliba, within the jurisdiction of the Antiochian Orthodox Christian Archdiocese of North America, in 1978. The web site lists programs, services, and activities operating within the scope of these five principles. Contact information.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 13.08.2004, u ndryshua: 11.11.2020
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Web Collections, Sunday and Parish Schools, Parimet e Orthodhoksisë, Film, video, Gazetat
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Mark Church, Boca Raton, FL
http://saintmarkboca.net/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A parish of Greek Orthodox Archdiocese of America, Ecumenical Patriarchate of Constantinople. Parish info. Calendar. Multimedia. Community. Contact information. Driving directions. Bible search (29 languages).
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 03.10.2004, u ndryshua: 22.12.2020
Temat: Famulli të Patriarkanës Ekumenike të Kostandinopojës, Bibla
Për më tepër: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko, Lutje, libra lutjesh, Parimet e Orthodhoksisë, Liturgjia, Film, video, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Church of Saint Tsar Nicholas II the Passion-Bearer, Nikolskoye
http://tsar.cerkov.ru/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Гатчинская епархия (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
The church was constructed in 1998-2000 by architect G.M. Kulakova. News, events, photos and contact information.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 25.03.2015, u ndryshua: 26.12.2018
Temat: Famulli në Rusi sipas dioqezave
Për më tepër: Sound Files, Festat, Predikime, Film, video, Discussion Boards
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente