Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kultura, Arti, Shkenca:  Shkenca:  

Psikologjia

Temat
Library of the Saint Gregory Palamas Outreach
http://www.saintgregoryoutreach.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Orthodox Christian resources for healthy living. Includes articles by clergy and laypeople, sermons, a menologion/lectionary, and a large archive of traditional Orthodox prayers.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-20
Shtuar: 15.07.2009, u ndryshua: 10.07.2018
Temat: Psikologjia, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Predikime, Lutje, libra lutjesh, Mjekësia, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Shkenca, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Christian Association of Medicine, Psychology & Religion (OCAMPR), Jacksonville, FL
http://www.ocampr.org/
Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A pan-Orthodox endorsed association under SCOBA (The Standing Conference of Canonical Orthodox Bishops in America). Constitution, membership, programs, referrals, information for contributors, publications, regional contacts, and links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-18
Shtuar: 26.04.2005, u ndryshua: 15.07.2018
Temat: Psikologjia, Mjekësia, Non-profit Organizations, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Ancient Christian Wisdom. Website of Fr. Alexis Trader
http://www.ancientchristianwisdom.com/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqe private
Spiritual life, prayer, Christian hope, cognitive therapy, psychology, information about the author and his book.
Mirrors and alternative site versions: http://ancientchristianwisdom.wordpress.com/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-18
Shtuar: 04.11.2014, u ndryshua: 05.11.2014
Temat: Psikologjia, Webfaqe të klerikëve
Për më tepër: Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Psychotherapist Dr. Dmitry Avdeev, M.D., Ph.D.
http://www.daavdeev.ru/english/index.html

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqe private
The site contents the key principals of the Orthodox Psychotherapy and infomation on Dr. Avdeev. The main principle of the Orthodox psychotherapy is to confess the Holy Orthodox Faith and to bring its saving Truth and spiritual purity into the process of treatment. Psychotherapists should deal with the soul of the patient very carefully and even awesomely as every person is endowed with the greatest gift of God—the immortal soul which is the image of the Creator.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 28.06.2003, u ndryshua: 04.01.2016
Temat: Psikologjia, Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Mjekësia, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Orthodox Outlet for Dogmatic Enquiries
http://www.oodegr.com/english/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Websit jozyrtar
Orthodox digital library. Holy Bible, about God and Orthodoxy, salvational issues, digital books, eschatological topics, historical themes, events and society, miscellaneous religions, links.
Mirrors and alternative site versions: http://www.oodegr.com/tourkika
Gjuhët e sitit: English, Deutsch, Français, Italiano, Ελληνικά, Românã, others   Referrals: +0/-29
Shtuar: 02.02.2006, u ndryshua: 28.06.2017
Temat: Besimi Orthodhoks, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Okultizmi, Astrologjia, Satanizmi, Paganizmi, Psikologjia, Filozofia, Ekumenizmi, Apostazia, Eschatology, Prophecies, Poezia, Historia e Kishës, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Shkenca, Mystery of Iniquity
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Official web site of writer Amelia Bacic Tulevski
http://www.orthodoxwriter.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Features articles on applied Orthodox Faith and contemporary moral issues such as psychology, relationships, parenting and child development, biomedical ethics, non-Christian spiritual practices, the media, and various aspects of pop culture.
Mirrors and alternative site versions: http://www.ameliabacictulevski.com/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-20
Shtuar: 06.02.2011, u ndryshua: 14.04.2013
Temat: Website të shkrimtarëve, Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Psikologjia, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Kisha dhe Shoqëria, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Christian Counseling Institute, Metropolitan Chicago Area
http://www.occiservices.org/
Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A professional network of psychologists, social workers and counselors who are active Orthodox Christians in the Metropolitan Chicago area. Staff, services, mission & goals, office locations, podcasts, and links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-16
Shtuar: 27.12.2014
Temat: Organizata
Për më tepër: Psikologjia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente