Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kultura, Arti, Shkenca:  

Shkenca

Nëntemat:  Mjekësia (1)Psikologjia (0)Filozofia (0)
Për më tepër:  Historia (1)Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar (1)Muzikologjia (0)
Temat
Rastko-Shkodёr. Biblioteka pёr sllave nё Shqipёri dhe pёr lidhje kulturore sllavo-shqiptare
http://rastko.rs/rastko-al/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Autorё. Gjuhё. Folklor. Histori. Art. Pёrkthime. Pёr Shqipёri. Bibliografi. Lidhje.
Gjuhët e sitit: English, Українська, Deutsch, Italiano, Български, Македонски, Slovenščina, Shqip, Românã, Polski, Magyar, Dansk   Referrals: +0/-25
Shtuar: 18.07.2004, u ndryshua: 25.02.2019
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Bibliotekat elektronike, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Orthodhoksia në Botë, Shkenca, Film, video, Fotografia, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Historia, Muzikë, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë, Kisha Orthodhokse, Literatura, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: 25 (#6)
Gjendja e faqes:
Creatio. Orthodox Mission Center
http://creatio.orthodoxy.ru/english.html
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
Orthodox mission center “Shestodnev”. English-language articles and translations of apologetic works from Russian web-site. English-language links for Orthodox Christians.
Mirrors and alternative site versions: http://shestodnev.narod.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-21
Shtuar: 02.07.2001, u ndryshua: 28.06.2018
Temat: Shkenca, Bibliotekat elektronike, Non-profit Organizations
Për më tepër: Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Teologie și Viață (Theology and Life). Christian Thought and Spirituality Journal
http://www.teologiesiviata.ro/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
Edited by the Metropolitan See of Moldova and Bucovina. Editorial board, peer review, proposed themes, distribution, interchange, copyrights, impressions, contact and links.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-21
Shtuar: 20.08.2013, u ndryshua: 13.11.2016
Temat: Shkenca, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Revista
Për më tepër: Media dioqeziane, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Analogia. The Pemptousia Journal for Theological Studies
http://www.analogiajournal.com/

Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
A peer-reviewed academic journal dedicated to the scholarly exposition and discussion of the theological principles of the Christian faith. Editorial team, info for authors, subscription and contact.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-18
Shtuar: 30.03.2017, u ndryshua: 27.08.2017
Temat: Shkenca, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Revista
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint John Damascene Centre for Interdisciplinary Studies, Galați
http://www.studiiinterdisciplinare.ro/

Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
A space designed for the interdisciplinary dialogue between the Christian Orthodox Theology and a diversity of other domains of knowledge and thought. Conferences, articles, journal, web resources and contact.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-18
Shtuar: 08.08.2012, u ndryshua: 07.08.2018
Temat: Shkenca, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Association of Orthodox Christian Scholars
http://ortsci.ru/en/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Voronezhit dhe Borisoglebskut (Rusia Qëndrore, Rusia). Faqja zyrtare
Announcements, newsroom, projects, science, regional offices, representation abroad, youth activities and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Español   Referrals: +0/-17
Shtuar: 22.10.2015, u ndryshua: 25.06.2018
Temat: Shkenca, Non-profit Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Sophia Institute. International Center for Orthodox Thought & Culture, New York
http://www.sophia.institute/

Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
An independent Orthodox educational charity housed at Columbia University and Union Theological Seminary in New York City that serves as a gathering force for contemporary Orthodox scholars, theologians, spiritual teachers, and ethicists. Organizes annual conferences and publishes conference proceedings.
Mirrors and alternative site versions: http://sophiainstitutenyc.org/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 06.07.2015, u ndryshua: 31.08.2017
Temat: Shkenca, Non-profit Organizations
Për më tepër: Konferenca, Lexime, Seminare, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Icon of Faith. International Journal of Interdisciplinary Scientific Research
http://revistaicoanacredintei.com/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
The journal explores the vital interconnections between knowledge, ethics and faith. Includes topics like: Christian political economy; unity of the arts and sciences; religious resurgence in the postmodern world; the family and the world; problems of philosophy, ethics and faith; civil society and religion; reinventing liberal arts education; the path towards culture of life; science and religion: convergence to an open society; globalization; Christianity & democracy etc.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-13
Shtuar: 18.06.2015, u ndryshua: 29.11.2018
Temat: Shkenca, Revista
Për më tepër: Kisha dhe Shoqëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Kiev Theological Academy & Seminary
http://kdais.kiev.ua/

Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Kievit (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
History, faculty, research, academic committee, education for the laity and library.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська   Referrals: +0/-26
Shtuar: 03.07.2001, u ndryshua: 09.06.2018
Temat: Akademi theologjike dhe Seminare, Edukimi
Për më tepër: Shkenca, Fotografia, Historia, Bibliotekat elektronike, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Independent Lawyer. Personal Site of an Orthodox Lawyer
http://pravomoscowlawyer.narod.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqe private
The site of Andrey Jushkevich introduces a resume and selected works of the author.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-19
Shtuar: 09.11.2004, u ndryshua: 23.02.2016
Temat: Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Shkenca, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Katasonov Vladimir Nikolaevich. History of Philosophy, Science and Religion, Theology, Philosophy of Culture
http://katasonov-vn.narod.ru/english.html
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqe private
The personal page of Prof. Vladimir Katasonov, PostDoc in Philosophy, PostDoc in Theology.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-12
Shtuar: 14.02.2003, u ndryshua: 30.07.2018
Temat: Filozofia, Ideologjia ruse, Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Работы В.Н. Катасонова размещены на двух сайтах - http://uderge.narod.ru/ и http://katasonov-vn.narod.ru/

Evgeny Gusev. Orthodox Photographer
http://evgengusev.narod.ru/main2.html
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Shën Pjetërburgut (Shën Pjetërburgu, Rusia). Faqe private
Photo albums, photos of churches and monasteries (St. Petersburg and region, Russian North), scientific articles on Arctic geology.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-10
Shtuar: 31.12.2005, u ndryshua: 06.06.2018
Temat: Fotografia, Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Web Collections, Urban and Rural, Shkenca, Manastire, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Eastern Orthodoxy Research Guide
http://libguides.slu.edu/EasternOrthodoxy/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
This guide serves as an introduction to resources and information on the history, theology and practices of Eastern Orthodoxy. Based on Saint Louis University libraries’ catalog.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 31.01.2011, u ndryshua: 28.01.2014
Temat: Data-base, Fjalorë, informacione, kërko
Për më tepër: Shkenca, Material didaktik, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Outlet for Dogmatic Enquiries
http://www.oodegr.com/english/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Websit jozyrtar
Orthodox digital library. Holy Bible, about God and Orthodoxy, salvational issues, digital books, eschatological topics, historical themes, events and society, miscellaneous religions, links.
Mirrors and alternative site versions: http://www.oodegr.com/tourkika
Gjuhët e sitit: English, Deutsch, Français, Italiano, Ελληνικά, Românã, others   Referrals: +0/-29
Shtuar: 02.02.2006, u ndryshua: 28.06.2017
Temat: Besimi Orthodhoks, Bibliotekat elektronike
Për më tepër: Okultizmi, Astrologjia, Satanizmi, Paganizmi, Psikologjia, Filozofia, Ekumenizmi, Apostazia, Eschatology, Prophecies, Poezia, Historia e Kishës, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Shkenca, Mystery of Iniquity
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Library of the Saint Gregory Palamas Outreach
http://www.saintgregoryoutreach.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Orthodox Christian resources for healthy living. Includes articles by clergy and laypeople, sermons, a menologion/lectionary, and a large archive of traditional Orthodox prayers.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-20
Shtuar: 15.07.2009, u ndryshua: 10.07.2018
Temat: Psikologjia, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Predikime, Lutje, libra lutjesh, Mjekësia, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Shkenca, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Christian Association of Medicine, Psychology & Religion (OCAMPR), Jacksonville, FL
http://www.ocampr.org/
Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A pan-Orthodox endorsed association under SCOBA (The Standing Conference of Canonical Orthodox Bishops in America). Constitution, membership, programs, referrals, information for contributors, publications, regional contacts, and links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-18
Shtuar: 26.04.2005, u ndryshua: 15.07.2018
Temat: Psikologjia, Mjekësia, Non-profit Organizations, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Psychotherapist Dr. Dmitry Avdeev, M.D., Ph.D.
http://www.daavdeev.ru/english/index.html

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqe private
The site contents the key principals of the Orthodox Psychotherapy and infomation on Dr. Avdeev. The main principle of the Orthodox psychotherapy is to confess the Holy Orthodox Faith and to bring its saving Truth and spiritual purity into the process of treatment. Psychotherapists should deal with the soul of the patient very carefully and even awesomely as every person is endowed with the greatest gift of God—the immortal soul which is the image of the Creator.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 28.06.2003, u ndryshua: 04.01.2016
Temat: Psikologjia, Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Mjekësia, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente