Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kultura, Arti, Shkenca:  

Fotografia

Për më tepër:  Sfonde për ekranin e kompjuterit (0)
1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Orthphoto.net. Orthodox photo-gallery
http://orthphoto.net/

Kisha Orthodhokse e Polonisë (Not associated with any particular region, Poloni). Faqe private
Mirëserdhet në këtë faqe dedikuar prezantimit të krishtërimit ortodox nëpërmjet fotografive tuaja personale. 57 000 fotografive (2012.02.10).
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська, Français, Ελληνικά, Български, Српски, Shqip, Georgian, Românã, Polski   Referrals: +0/-33
Shtuar: 04.07.2004, u ndryshua: 09.08.2018
Temat: Fotografia
Për më tepër: Ndërkomunikimi orthodhoks
Faqet më të lexuara: 33 (#5)
Gjendja e faqes:
Rastko-Shkodёr. Biblioteka pёr sllave nё Shqipёri dhe pёr lidhje kulturore sllavo-shqiptare
http://rastko.rs/rastko-al/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Autorё. Gjuhё. Folklor. Histori. Art. Pёrkthime. Pёr Shqipёri. Bibliografi. Lidhje.
Gjuhët e sitit: English, Українська, Deutsch, Italiano, Български, Македонски, Slovenščina, Shqip, Românã, Polski, Magyar, Dansk   Referrals: +0/-25
Shtuar: 18.07.2004, u ndryshua: 25.02.2019
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Bibliotekat elektronike, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Orthodhoksia në Botë, Shkenca, Film, video, Fotografia, Gjuha, Studime gjuhësore, Gjuha e shkruar, Historia, Muzikë, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Kisha Orthodhokse e Sërbisë, Kisha Orthodhokse, Literatura, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: 25 (#6)
Gjendja e faqes:
Romanov Photo Index
http://samoderzhavnaya.ru/image/search/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Siti kombëtar rus, Rusia). Faqe private
This site contains a catalog of historical photographs related to the family of Emperor Nicholas II.
Mirrors and alternative site versions: http://самодержавная.рус, http://самодержавная.рф
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +1/-26
Shtuar: 15.04.2011, u ndryshua: 03.03.2019
Temat: Ideologjia ruse, Fotografia
Për më tepër: Pyetje dhe përgjigje, Historia, Historia e Kishës, Dëshmorë të rinj, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Kultura, Arti, Shkenca, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox 360°. The Ancient Faith & Today’s Technology
http://www.orthodox360.com/

Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A group of Orthodox Christian graphic designers, digital photographers and web developers. Offering web services to Orthodox churches, monasteries, organizations, and businesses. Event coverage, virtual tours, aerial 360’s, and panoramic prints.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-20
Shtuar: 22.03.2017
Temat: Programs, scripts, Web services, Fotografia, Web Design, Web Publishing, Web Programming, Orthodhoksia në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Sanaksar Monastery. A Photo Gallery
http://sanaksar.org/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Краснослободская епархия (Rajoni i Vollgës, Rusia). Faqe private
The Sanaksar monastery of the Nativity of the Mother of God is located in Russian Federation, in the Temnikov district of Republic Mordovia. The monastery was founded in 1659. Returned to the Russian Orthodox Church in 1991.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-19
Shtuar: 17.02.2009, u ndryshua: 09.01.2019
Temat: Fotografia, Manastire
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Modern Color Printing of Prokudin-Gorskii Negatives
http://loc.gov/exhibits/empire/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
The creation of color photographs in the early 1900’s was technically and logistically complex. To create color images, Sergei Prokudin-Gorskii separated out primary colors, using filters, to record three black-and-white images on a glass plate. His plates themselves show no color, but consist of a series of three black and white images, one below the other on the 9-inch long, narrow plate.
Mirrors and alternative site versions: http://loc.gov/exhibits/empire/, http://lcweb2.loc.gov/pp/prokquery.html, http://museum.ru/museum/1812/Memorial/PG/colorpg.html, http://ostashkov.ru/prokudin-2003/prokudin.asp
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-18
Shtuar: 15.05.2003, u ndryshua: 06.10.2018
Temat: Rusia orthodhokse, Fotografia, Historia, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Цветные фото: museum.ru, loc.gov
Черно-белые: lcweb2.loc.gov

Orthodox Churches on Old Postcards
http://chram.com.pl/en/main-page/
Kisha Orthodhokse e Polonisë (Evropa Lindore, Poloni). Faqe private
A collection of Orthodox churches on postcards printed before 1945.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Polski   Referrals: +0/-16
Shtuar: 17.05.2009, u ndryshua: 01.07.2018
Temat: Fotografia
Për më tepër: Famulli të Kishës Orthodhokse të Polonisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Photos by Roman Kovalevsky
http://eastfoto.orthodox.ru/?x=browse&lang=en
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Vlladivostokut dhe Primorskut (Lindja e Largët, Rusia). Faqe private
Vladivostok and Primorsky region of Russian Far East. Photos of Orthodox thematics. Also architecture, city and islands photos.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-16
Shtuar: 15.02.2012, u ndryshua: 30.06.2015
Temat: Fotografia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Three Athos. Photo Exhibition
http://triafona.orthodoxy.ru/index-EN.html

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqe private
Photo exhibition “Three Athos” (Greece, Russia, Abkhazia).
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Français, Ελληνικά   Referrals: +0/-15
Shtuar: 10.06.2005, u ndryshua: 29.09.2013
Temat: Fotografia
Për më tepër: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës, Manastire
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Photo Gallery
http://www.OrthodoxPhotos.com/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqe private
Features photos of various Orthodox sights, including holy relics, icons, frescoes, Orthodox elders, monasteries and churches, and many more. Also includes an assortment of readings on Orthodoxy.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-15
Shtuar: 02.04.2003, u ndryshua: 24.05.2018
Temat: Fotografia
Për më tepër: Kisha Orthodhokse e Rumanisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Miracles of Orthodox Christianity
http://rus-sky.com/miracles/indexen.htm
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
This site is dedicated to miracles of the Orthodox Church. Most photos presented here have been made by amateurs. In some of the cases presented, the miracles were not seen by the eye. It was only after the photos were printed that they became visible.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-14
Shtuar: 16.02.2002, u ndryshua: 02.08.2018
Temat: Mrekullitë, Fotografia, Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Ikona të Nderuara, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox churches of Estonia
http://www.hramy.ee/welcome.html
Kisha Orthodhokse e Estonisë (Vendet Baltike, Estonia). Faqja zyrtare
Here you will find information about the Churches of the Estonian Orthodox Church of Moscow Patriarchate and Pühtitsa Stavropegic Dormition Convent.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Eesti   Referrals: +0/-12
Shtuar: 15.04.2015
Temat: Fotografia, Shtetet e ish Bashkimit Sovjetik
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Kirillo-Belozersky monastery
http://nortfort.ru/kbm/index_e.html

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Veri-perëndimi, Rusia). Faqe private
Short descriptions and photoimages of towers, walls, churches and other buildings of Kirillo-Belozersky monastery, as they were seen by the author winter 2004.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 28.10.2004, u ndryshua: 05.12.2018
Temat: Fotografia, Webfaqe të laikëve, Manastire
Për më tepër: Arkitektura, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Evgeny Gusev. Orthodox Photographer
http://evgengusev.narod.ru/main2.html
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Shën Pjetërburgut (Shën Pjetërburgu, Rusia). Faqe private
Photo albums, photos of churches and monasteries (St. Petersburg and region, Russian North), scientific articles on Arctic geology.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-10
Shtuar: 31.12.2005, u ndryshua: 06.06.2018
Temat: Fotografia, Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Web Collections, Urban and Rural, Shkenca, Manastire, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Miracle of the Holy Fire. One of the greatest miracles of God
http://holyfire.org/eng/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Evropa Jug-Perëndimore, Itali). Faqja zyrtare
Description of the Miracle of Holy Light (Holy Fire) that happens every year in Jerusalem. Where, when and how the miracle occurs. History. The miracle that is unknown in the West. Question of the authenticity. Pictures, stories, witnesses.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Ελληνικά, Български, Српски, Românã, Polski, Dansk   Referrals: +0/-56
Shtuar: 25.12.2001, u ndryshua: 01.03.2019
Temat: Mrekullitë
Për më tepër: Fotografia, Historia, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxos Christianiki Gonia. Orthodox Charitable Fraternity
http://www.gonia.gr/gonia.php?article=241
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Articles on Orthodox spiritual life, prayers, lives of the Saints…
Gjuhët e sitit: English, Français, Ελληνικά   Referrals: +2/-25
Shtuar: 02.02.2006, u ndryshua: 17.11.2016
Temat: Fondacione, Organizata bamirëse, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Festat, Predikime, Lutje, libra lutjesh, Manastire të Kishës Orthodhokse të Greqisë, Bamirësi, mëshirë, Fotografia, Poezia, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Valaam Monastery
http://valaam.ru/monastery/eng.php

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Stauropegial Submission (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
The official website of the Valaam monastery. Heritage and today of the monastery. Photos, music, pilgrimage, restoration, contacts, Q&A and appeal for help.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-30
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 22.03.2019
Temat: Manastire
Për më tepër: Sfonde për ekranin e kompjuterit, Sound Files, Muzikologjia, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Kisha dhe Ushtria, Pelegrinazhet, udhëtimet, Pyetje dhe përgjigje, Fotografia, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Kiev Theological Academy & Seminary
http://kdais.kiev.ua/

Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Kievit (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
History, faculty, research, academic committee, education for the laity and library.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Українська   Referrals: +0/-26
Shtuar: 03.07.2001, u ndryshua: 09.06.2018
Temat: Akademi theologjike dhe Seminare, Edukimi
Për më tepër: Shkenca, Fotografia, Historia, Bibliotekat elektronike, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Elizabeth Romanova. Memory pages
http://life.orthomed.ru/st-elizabeth/index_e.htm

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Websit jozyrtar
Saint Elizabeth’s life. Photoalbum. Pilgrimage to the place of martyrdom of St Elizabeth.
Mirrors and alternative site versions: http://pms.orthodoxy.ru/st-elizabeth/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-24
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 11.06.2018
Temat: Dëshmorë të rinj
Për më tepër: Pelegrinazhet, udhëtimet, Fotografia, Shenjtorët, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Liturgical Music Settings Composed by David Lucs
http://www.dlucscollection.com/music/

Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Liturgical Music settings composed by David Lucs, an American Orthodox composer living in Minneapolis, Minnesota. Liturgical music in .pdf and .mp3 file formats. The website also contains a collection of paintings, photos, and cards.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-17
Shtuar: 08.01.2013, u ndryshua: 24.08.2018
Temat: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Musical Scores, Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Sound Files, Arte figurative, Liturgjia, Fotografia, Përmbledhje muzikore, Kultura, Arti, Shkenca
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente