Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kultura, Arti, Shkenca:  Muzikë:  

Vocal Music

Nëntemat:  Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse (0)Muzika korale, këngët (0)Songs by Authors (0)
Për më tepër:  Tekste të himneve korale (0)Poezia (0)
Temat
Eastern Church Music Resources
http://ecmr.fi/
Kisha Orthodhokse Autonome e Finlandës (Evropa veriore, Finlanda). Faqe private
Resources on Eastern (Orthodox/Slavic) church singing. Scanned music books (Slavonic and others), books and papers on church music and related matters (in Russian and other languages), musical arrangements and compositions (in Slavonic, Finnish, English, Russian and other languages). Available in PDF format.
Mirrors and alternative site versions: http://ecmr.t5.fi/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Suomi, others   Referrals: +0/-3
Shtuar: 20.12.2006, u ndryshua: 15.10.2018
Temat: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Vocal Music, Liturgjia, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Pritcha (Parable). The Vocal Quartet of Raifa Bogoroditsky Monastery
http://raifa.ru/english/pritcha_en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Kazanit (Rajoni i Vollgës, Rusia). Faqja zyrtare
Orthodox liturgy chants, Russian folk songs, romances. The Vocal Quartet “Pritcha” of Raifa Bogoroditsky Monastery. Discography. Repertoire. Audio files (mp3). Contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 25.01.2020
Temat: Performers and Ensembles
Për më tepër: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Vocal Music, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
International Festival of Orthodox Chants
http://orthofest.hram.by/English/indexengl.html
Byelorussian Exarchate, Dioqeza e Minskut (Jug-Perëndim, Bjellorusi). Faqja zyrtare
The festival was held from 15th till 22th of April 2007 in Minsk.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-0
Shtuar: 12.12.2006, u ndryshua: 23.04.2020
Temat: Musical Events
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Vocal Music, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Novokuznetsk Chorus of Savior’s Transfiguration Cathedral and Orthodox Spiritual College
http://ortho-chorus.narod.ru/sps_e.htm
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Новокузнецкая епархия (Siberia, Rusia). Faqja zyrtare
About the chorus. Several CD albums in mp3. Notes of songs.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 02.03.2003, u ndryshua: 11.08.2020
Temat: Sound Files, Performers and Ensembles
Për më tepër: Muzika korale, këngët, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Vocal Music, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Lilychant. Orthodox Music Software
http://orthodoxeastmidlands.uk/music/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Sourozhit (Evropa perëndimore, Britania e Madhe). Faqja zyrtare
Free software for creating sheet music. The software is designed specifically for setting English translations of Orthodox liturgical texts to the traditional Russian tones. The site also contains pattern files for the tones and some example settings.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 08.03.2014, u ndryshua: 05.04.2019
Temat: Programs, scripts, Web services, Muzika korale, këngët, Musical Scores
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Vocal Music
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Theotokos – It Is Truly Meet. International Festival for Orthodox Music, Pomorie
http://orthodoxvoices.org/?lang=en
Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Gadishulli ballkanik, Bullgaria). Faqja zyrtare
The Festival is organized in response to the growing interest in Orthodox music, its preservation and dissemination, creation and performance of Orthodox chants worldwide. Rules, conditions, participation form, participants, links and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Български   Referrals: +0/-2
Shtuar: 28.01.2005, u ndryshua: 20.05.2018
Temat: Musical Events, Cultural Public Events
Për më tepër: Muzika korale, këngët, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Vocal Music, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente