Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kultura, Arti, Shkenca:  Muzikë:  

Performers and Ensembles

Për më tepër:  Sound Files (1)Inçizime në CD dhe kaseta (0)
1 2 3 4  Përpara (Ctrl →) Temat
The Orthodox Singers Male Choir
http://precentor.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
The Orthodox Singers Male Choir official website. Orthodox music. Basso profondo. Russian folk songs.
Mirrors and alternative site versions: http://profundo.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +2/-9
Shtuar: 16.05.2006, u ndryshua: 08.05.2019
Temat: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Performers and Ensembles
Për më tepër: Sound Files, Musical Scores, Përmbledhje muzikore, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Yoan Kukuzel Chamber Ensemble
http://yoankukuzel.com/
Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Gadishulli ballkanik, Bullgaria). Faqja zyrtare
Choir history, photo gallery, audio recordings and contact.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Български   Referrals: +2/-0
Shtuar: 10.10.2012, u ndryshua: 19.09.2018
Temat: Performers and Ensembles
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Sound Files, Përmbledhje muzikore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Apostle Andrew Choir, Cluj-Napoca
http://sf-ap-andrei-choir.tripod.com/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
Choir members, repertoire, activity, portofolio, photos and contact.
Mirrors and alternative site versions: http://saachoir.blogspot.com/, http://saachoir.ro/
Gjuhët e sitit: English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Românã   Referrals: +0/-4
Shtuar: 27.09.2009, u ndryshua: 12.11.2019
Temat: Performers and Ensembles
Për më tepër: Sound Files
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Oleg Paiberdin, composer
http://paiberdin.org/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Rusia Qëndrore, Rusia). Faqe private
Quotations, biography, festivals, works, scores, downloads (mp3) and links.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 08.11.2004, u ndryshua: 29.06.2018
Temat: Performers and Ensembles
Për më tepër: Sound Files, Muzika instrumentale, Muzika popullore dhe bashkëkohore, Musical Scores, Përmbledhje muzikore, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Pritcha (Parable). The Vocal Quartet of Raifa Bogoroditsky Monastery
http://raifa.ru/english/pritcha_en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Kazanit (Rajoni i Vollgës, Rusia). Faqja zyrtare
Orthodox liturgy chants, Russian folk songs, romances. The Vocal Quartet “Pritcha” of Raifa Bogoroditsky Monastery. Discography. Repertoire. Audio files (mp3). Contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 25.01.2020
Temat: Performers and Ensembles
Për më tepër: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Vocal Music, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Novokuznetsk Chorus of Savior’s Transfiguration Cathedral and Orthodox Spiritual College
http://ortho-chorus.narod.ru/sps_e.htm
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Новокузнецкая епархия (Siberia, Rusia). Faqja zyrtare
About the chorus. Several CD albums in mp3. Notes of songs.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 02.03.2003, u ndryshua: 11.08.2020
Temat: Sound Files, Performers and Ensembles
Për më tepër: Muzika korale, këngët, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Vocal Music, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Moscow Sretensky Monastery Choir
http://bestchoir.ru/en/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
One of the best male voice choirs. The web site offers informations on the missionary tours of the choir, including one of the most important tours around dioceses in North America, Canada, Australia and Europe in autumn 2007 on the occasion of signing the Act of Canonical Communion between the Moscow Patriarchate and the ROCOR. Discography, recorded liturgies at the Sretensky monastery.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-3
Shtuar: 03.01.2009, u ndryshua: 27.02.2020
Temat: Performers and Ensembles
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Sound Files, Lëvizjet misionare, Përmbledhje muzikore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Association of Constantinopolitan Friends of Music (CMK) in Athens
http://www.cmkon.org/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
History of CMK, information on leader chorist and products.
Mirrors and alternative site versions: http://www.cmkon.eu/
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-2
Shtuar: 06.07.2005, u ndryshua: 07.09.2019
Temat: Old chants, Performers and Ensembles
Për më tepër: Gërmat, Inçizime në CD dhe kaseta, Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Përmbledhje muzikore, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint George Cathedral Choir, Novi Sad
http://solair.eunet.rs/~yo1/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
About the choir, travellings, music (in Real audio) and contact information.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-2
Shtuar: 15.08.2004, u ndryshua: 08.03.2016
Temat: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Performers and Ensembles
Për më tepër: Sound Files, Muzika korale, këngët, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Philippopolis. Bulgarian Chamber Choir, Plovdiv
http://s590497703.onlinehome.fr/philippopolis/
Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Gadishulli ballkanik, Bullgaria). Faqja zyrtare
History, news, music, discography and tours.
Mirrors and alternative site versions: http://creatweb.com/philippopolis/
Gjuhët e sitit: English, Français, Български   Referrals: +0/-2
Shtuar: 26.12.2004, u ndryshua: 03.12.2019
Temat: Muzika korale, këngët, Performers and Ensembles
Për më tepër: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Rustavi Choir
http://www.angelfire.com/ga/Georgian/music.html
Kisha Orthodhokse e Gjeorgjisë (Kaukazi jugor, Gjeorgjia). Faqe private
History and tradition of Georgian sacred and ritual music. Albums of the choir.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 06.11.2015, u ndryshua: 08.11.2015
Temat: Muzika korale, këngët, Performers and Ensembles
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Eparchial Male Choir of Saratov Ecclesiastical Province
http://eng.sarchoir.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Saratovit dhe Volskut (Rajoni i Vollgës, Rusia). Faqja zyrtare
History, music, photos, videos and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-2
Shtuar: 26.12.2019
Temat: Muzika korale, këngët, Performers and Ensembles
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Sound Files, Përmbledhje muzikore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Singers. Ensemble
http://orthodoxsingers.com/
Kisha Orthodhokse e Estonisë (Vendet Baltike, Estonia). Faqja zyrtare
An ensemble of professional musicians that are able to use performing styles of different ages. Concert schedule, news, conductor, repertoire, score, recordings, links, gallery, contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Eesti   Referrals: +0/-2
Shtuar: 30.11.2010, u ndryshua: 10.08.2019
Temat: Performers and Ensembles
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Sound Files, Përmbledhje muzikore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Axios. Greek Orthodox Choral Music
http://www.axios-music.com/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Recordings, samples, CDs and digital downloads, choir, hymns, composers, virtual choir, and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 24.01.2015
Temat: Muzika korale, këngët, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Performers and Ensembles
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Sound Files, Përmbledhje muzikore, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Andrey Vinogradov. Composer, Arranger and Performer from Moscow
http://andreyvinogradov.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqe private
Andrey Vinogradov – former member of the band Arsenal and founder of this one-of-a-kind project, which celebrates and promotes traditional ethnic music. He recently mastered the hurdy-gurdy, a unique instrument, the European lyrichord.
Mirrors and alternative site versions: http://avinograd.narod.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 29.03.2004, u ndryshua: 23.02.2019
Temat: Performers and Ensembles, Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Muzika popullore, Inçizime në CD dhe kaseta, Sound Files, Muzika popullore dhe bashkëkohore, Përmbledhje muzikore, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. John the Theologian Choir, Šabac
http://www.horsvetijovanbogoslov.org/engleski/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
History, gallery, conductor, works and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Deutsch, Српски   Referrals: +0/-1
Shtuar: 25.04.2016
Temat: Performers and Ensembles
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Frater Oleg. Personal Website of a Musician and Gregorian Chant Researcher
http://frateroleg.name/

Kisha Orthodhokse e Ukrainës (Evropa perëndimore, Ukrainë). Faqe private
Personal website of a musician and Gregorian Chant researcher. Author interested basically in philosophy of religion, focusing especially on historical interaction between religion and human culture. One of the results of such interaction in European region is Gregorian chant.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-1
Shtuar: 15.09.2011, u ndryshua: 26.12.2019
Temat: Old chants, Performers and Ensembles
Për më tepër: Sound Files, Muzikologjia, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Sava Serbian Church Choir, Mississauga-Toronto
http://www.stsavachoir.com/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
Dedicated to preserving and perpetuating both the religious and secular choral music of the Serbian people. News, events, members, donations, music, booking, joining the Choir, and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-1
Shtuar: 12.02.2005, u ndryshua: 29.06.2018
Temat: Muzika korale, këngët, Performers and Ensembles
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Parimet e Orthodhoksisë, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Mixed Choir “St. Roman the Melodist”, Petrovaradin
http://www.myspace.com/slatkopojci/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Youth Mixed Choir from the St. apostle Paul Church in Petrovaradin, which consists of high-school students and students of the University of Novi Sad. Conductor: Evgenija Vladimirovna Kojić. Choir regularly participates in the liturgy at the St. Apostle Paul Church. The repertoire consists of Russian and Serbian spiritual and sacred music.
Mirrors and alternative site versions: http://www.youtube.com/slatkopojci
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-1
Shtuar: 30.11.2008, u ndryshua: 18.05.2020
Temat: Performers and Ensembles
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Muzika korale, këngët
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Byzantion. Academic Choir of Byzantine Music, Iași
http://www.byzantion.ro/en/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Evropa Lindore, Rumani). Faqja zyrtare
Recordings, master class, academic studies, library and online store.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά, Românã   Referrals: +0/-1
Shtuar: 18.12.2009, u ndryshua: 22.02.2018
Temat: Muzika korale, këngët, Performers and Ensembles
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3 4  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente