Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kultura, Arti, Shkenca:  Muzikë:  

Musical Events

Për më tepër:  Cultural Public Events (0)
Temat
Hajnówka’s Orthodox Church Music Days
http://festiwal.cerkiew.pl/
Kisha Orthodhokse e Polonisë (Evropa Lindore, Poloni). Faqja zyrtare
The Festival is organized with the blessing of His Beatitude Sawa, the Orthodox Metropolitan of Warsaw and All Poland. Invitation, organizers, Holy Trinity Cathedral, contact.
Mirrors and alternative site versions: http://www.festiwal-hajnowka.pl/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Polski   Referrals: +0/-11
Shtuar: 10.05.2004, u ndryshua: 13.07.2018
Temat: Musical Events, Cultural Public Events
Për më tepër: Muzika korale, këngët, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Non-profit Organizations, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Christmas – Light for Our Souls! Boys’ and Youth Choirs Christmas Festival
http://parus.hram.by/
Byelorussian Exarchate (Evropa Lindore, Bjellorusi). Faqja zyrtare
Statute, founders, mission, goals, and programme.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch   Referrals: +0/-11
Shtuar: 15.12.2009, u ndryshua: 27.06.2018
Temat: Musical Events, Muzika korale, këngët
Për më tepër: Fëmijët, edukimi, Performers and Ensembles, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Credo. An International Festival of Orthodox Sacred Music
http://festivalcredo.com/
Kisha Orthodhokse e Rusisë (Vendet Baltike, Estonia). Faqja zyrtare
Information, news, recordings, programme, contacts, archive. The aim of the event is a study of reception of ancient Orthodox culture in contemporary sacred music. A non-profit organization.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Eesti   Referrals: +0/-11
Shtuar: 20.11.2010, u ndryshua: 07.07.2018
Temat: Musical Events
Për më tepër: Performers and Ensembles, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Moscow Easter Festival
http://en.easterfestival.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Official information, news and photo gallery.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-10
Shtuar: 14.07.2006, u ndryshua: 24.12.2017
Temat: Musical Events, Festat, Cultural Public Events
Për më tepër: Konferenca, Lexime, Seminare
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Theotokos – It Is Truly Meet. International Festival for Orthodox Music, Pomorie
http://orthodoxvoices.org/?lang=en
Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Gadishulli ballkanik, Bullgaria). Faqja zyrtare
The Festival is organized in response to the growing interest in Orthodox music, its preservation and dissemination, creation and performance of Orthodox chants worldwide. Rules, conditions, participation form, participants, links and contacts.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Български   Referrals: +0/-8
Shtuar: 28.01.2005, u ndryshua: 20.05.2018
Temat: Musical Events, Cultural Public Events
Për më tepër: Muzika korale, këngët, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Vocal Music, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
International Society for Orthodox Church Music (ISOCM)
http://www.isocm.com/
Kisha Orthodhokse Autonome e Finlandës (Evropa veriore, Finlanda). Faqja zyrtare
Founded to provide researchers, composers, singers, and students with opportunities to meet, share experiences and scores, and to participate in conferences worldwide. This website enables ISOCM to achieve those goals by helping musicians in the discovery of materials, digital manuscripts, and the exchanging of ideas to enhance the development of musical resources.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 15.07.2009, u ndryshua: 18.03.2019
Temat: Musical Events, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Organizata
Për më tepër: Muzikologjia, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orthodox Church Musicians’ Conference
http://www.rocmconference.org/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Annual conferences organized by the Synodal Liturgical Music Commission of the Russian Orthodox Church Outside of Russia and the Nativity of the Mother of God Russian Orthodox Church in Albany, New York. Music files are available in PDF.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 16.11.2010
Temat: Musical Events
Për më tepër: Musical Scores
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The 2018 Pan-Orthodox Music Symposium, Minneapolis, MN
http://www.orthodoxmusicsymposium.org/
Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A regional symposium in North America will be held at St. Mary’s Orthodox Cathedral in Minneapolis, Minnesota on 20-24 June 2018. Presentations on Orthodox liturgical music in the English-speaking world. Attendees will have opportunities to sing during liturgical services, participate in workshops and practica, attend a panel discussion on the future of Orthodox music in North America, and enjoy fellowship with other directors, composers, singers, chanters, musicians, and musicologists.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 06.05.2016, u ndryshua: 16.02.2018
Temat: Musical Events, Konferenca, Lexime, Seminare
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
Orthodox Northwest. Bulletin Board for Events & Happenings of Interest to Orthodox Christians in the Northwest
http://orthodoxnorthwest.wordpress.com/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
A blog for the purpose of informing Orthodox Christians in the Northwest of activities that may be of interest to them. This includes retreats, concerts, festivals, feast days, visits of important dignitaries and icons, charitable activities and other events.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-45
Shtuar: 30.03.2011, u ndryshua: 18.01.2013
Temat: Kisha dhe Shoqëria, Të rejat
Për më tepër: Musical Events, Konferenca, Lexime, Seminare, Ekspozita, Panaire, Cultural Public Events
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Heart 2 Heart Festival. Charitable Project of St. Elisabeth Convent, Minsk
http://heart-2-heart.news/
Byelorussian Exarchate, Dioqeza e Minskut (Jug-Perëndim, Bjellorusi). Faqja zyrtare
Charity festival official website. Latest news, articles and photo reports.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-10
Shtuar: 25.09.2018
Temat: Konferenca, Lexime, Seminare, Bamirësi, mëshirë
Për më tepër: Musical Events, Manastire, Kisha dhe Shoqëria
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Axion Estin Foundation. Byzantine Music in North America
http://www.axionestin.org/
Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Promotes the appreciation, education and employment of Byzantine music in North America through conferences, education programs, research initiatives, publications, cultural partnerships. Programs, events, podcasts, contributions, links, contact.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 15.01.2011, u ndryshua: 24.03.2013
Temat: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Non-profit Organizations
Për më tepër: Musical Events, Konferenca, Lexime, Seminare, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
National Forum of Greek Orthodox Church Musicians Directory
http://churchmusic.goarch.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The archdiocesan ministry responsible for liturgical music activities and the development, support, and recognition of church musicians. Organization, publications, resources, news, events, involvement, and contacts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 06.08.2015, u ndryshua: 07.08.2015
Temat: Performers and Ensembles, Organizata
Për më tepër: Musical Events, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Aftersounds of Heaven. International Cultural Project
http://otzvuki-nebes.narod.ru/eng.html

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Shën Pjetërburgut (Shën Pjetërburgu, Rusia). Faqja zyrtare
Attention! The site contains an unmoderated text or banner ads (Për më tepër: Orthodox Web Hosting)
The project is aimed at the revival of interest to imperishable Christian values, traditions and love to Motherland in the contemporary art. Revival of interest in spiritual literature and spirituality among youth. Poetic events, concerts, radio broadcasts and presentations.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Deutsch, Српски, Dansk   Referrals: +0/-39
Shtuar: 10.11.2010, u ndryshua: 21.06.2018
Temat: Musical Events, Poezia
Për më tepër: Muzika klasike, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente