Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kultura, Arti, Shkenca:  Muzikë:  Përmbledhje muzikore:  

Inçizime në CD dhe kaseta

1 2 3 4  Përpara (Ctrl →) Temat
Not of This World Icons. An Orthodox Store in Santa Rosa, California
http://notofthisworldiconsandbooks.com/
Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A source for “silk-printed” Russian icon reproductions, Orthodox books in English from Greece, Orthodox CDs and tapes, Bulgarian hand-painted icons, and many other “difficult to find” Church related items.
Mirrors and alternative site versions: http://notofthisworldicons.com/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-14
Shtuar: 06.07.2007, u ndryshua: 19.03.2019
Temat: Inçizime në CD dhe kaseta, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Librari, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Traditions of Orthodox Singing
http://orthodoxmusic.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
Monastic Choir of the Valaam Monastery. Choir of the Moscow Theological Academy and the Laura of the Holy Trinity. Hymns of the Twelve and other Great Feasts of the Russian Orthodox Church The Choir of the Church of the Nativity of the Most Holy Mother of God in the village of Tarychevo. The Metropolitan Choir of the Holy Assumption Laura of the Caves in Kiev.
Mirrors and alternative site versions: http://churchmusic.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 26.08.2003, u ndryshua: 01.07.2018
Temat: Inçizime në CD dhe kaseta, Bli në Internet
Për më tepër: Muzika korale, këngët, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Hearken Audio. Producers of Orthodox Liturgical Music CDs in English
http://www.hearkenaudio.com/
Patriarkana e Jeruzalemit (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
The producers of the CDs recorded by the Chanters of St. Lawrence Orthodox Church, Felton, CA, USA. Hearken Audio focuses on the furtherance of Orthodox music in the Americas.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 05.03.2007, u ndryshua: 15.12.2012
Temat: Inçizime në CD dhe kaseta, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse
Për më tepër: Sound Files, Përmbledhje muzikore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Byzantion. Online Store
http://shop.byzantion.ro/en/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Gadishulli ballkanik, Rumani). Faqja zyrtare
Romanian Orthodox tradition, culture and spirituality. Books, multimedia and digital products. Promotions and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Românã   Referrals: +0/-2
Shtuar: 21.12.2016
Temat: Inçizime në CD dhe kaseta, Librari, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
The Orthodox Marketplace of the Greek Orthodox Archdiocese of America
http://www.orthodoxmarketplace.com/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Great Lent, Holy Week, Pascha, Bibles, books, calendars, children’s, contemporary Christian, DVD & video, Greek education, home goods, icons, jewelry, lectures, liturgical music, folk music, marriage, new to Orthodoxy, other seasonal, parenting, periodicals, sacraments, and clearance.
Mirrors and alternative site versions: http://www.orthodoxmarketplace.org/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-26
Shtuar: 11.04.2008, u ndryshua: 23.08.2018
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Librari, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Dedicated to memory of Igor Talkov...
http://talkov.info/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqe private
Information on the life and works of the singer, poet and composer Igor Talkov: songs, video, photos, interviews and articles, recollections, books, poems and songs about Talkov, etc.
Mirrors and alternative site versions: http://talkov.su/
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français, Italiano   Referrals: +0/-24
Shtuar: 15.12.2002, u ndryshua: 21.07.2018
Temat: Muzika popullore dhe bashkëkohore, Non-profit Organizations
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Songs by Authors, Tekste të himneve korale, Përmbledhje muzikore, Performers and Ensembles, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Bookstore. Online Store
http://www.pravoslavnaknjizara.org.rs/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Family books, Orthodox theology, prayer books, teachings of the Holy Fathers, books for children, Christian history, audio & video CD/DVD & souvenirs.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-23
Shtuar: 22.04.2010, u ndryshua: 24.04.2016
Temat: Librari, Bli në Internet
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Yoan Kukuzel Chamber Ensemble
http://yoankukuzel.com/
Kisha Orthodhokse e Bullgarisë (Gadishulli ballkanik, Bullgaria). Faqja zyrtare
Choir history, photo gallery, audio recordings and contact.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Български   Referrals: +2/-8
Shtuar: 10.10.2012, u ndryshua: 19.09.2018
Temat: Performers and Ensembles
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Sound Files, Përmbledhje muzikore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Kelliotika Handwork of Athonite Monks
http://www.kelliotika.gr/en/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Kelliotika e-shop is the collective effort of the monks of the Holy Mount Athos. It is the only e-shop that operates within the boundaries of Mount Athos, with merchandise crafted by monks living in cells.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-18
Shtuar: 09.01.2017, u ndryshua: 10.01.2017
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Librari, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Online Store of St. Elisabeth Convent
http://catalog.obitel-minsk.com/

Byelorussian Exarchate, Dioqeza e Minskut (Jug-Perëndim, Bjellorusi). Faqja zyrtare
A catalog of Orthodox Church supplies for clergy and laypeople including icons, sanctuary items, crosses, books, vestments, as well as handmade gifts including ceramics, fused glass and many other handcrafted items. The proceeds go directly to help the ministry of St. Elisabeth Convent.
Gjuhët e sitit: English, Español   Referrals: +0/-16
Shtuar: 09.12.2015, u ndryshua: 19.03.2019
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Association of Constantinopolitan Friends of Music (CMK) in Athens
http://www.cmkon.org/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
History of CMK, information on leader chorist and products.
Mirrors and alternative site versions: http://www.cmkon.eu/
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-15
Shtuar: 06.07.2005, u ndryshua: 21.02.2016
Temat: Old chants, Performers and Ensembles
Për më tepër: Gërmat, Inçizime në CD dhe kaseta, Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Përmbledhje muzikore, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Stamoulis Publications
http://www.stamoulis.gr/Θεολογία_theo.aspx
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
A selection of Orthodox books, CDs and DVDs, Byzantine music.
Mirrors and alternative site versions: http://www.stamoulis.gr/
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-13
Shtuar: 31.12.2010, u ndryshua: 09.02.2017
Temat: Librari, Shtëpi botuese, tipografi, Bli në Internet
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Tropos. Byzantine Choir
http://troposchoir.gr/en/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
Board, chairman, art director, repertoire, discography, events, news, feedback, music, photos and contacts.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-13
Shtuar: 18.02.2019
Temat: Muzika korale, këngët, Performers and Ensembles
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Archangels Books & Gifts
http://www.archangelsbooks.com/

Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Websit jozyrtar
Large selection of Orthodox Christian books, icons, gifts and devotional items. Serving the Orthodox Christian community.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-12
Shtuar: 15.12.2004, u ndryshua: 25.12.2014
Temat: Librari, Bli në Internet
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Bibliotekat elektronike, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Patristic Nectar Publications. Orthodox Christian Books, Audio, and Lectures
http://www.patristicnectar.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A non-profit California business created to advance the cause of the Orthodox Christian faith by the publication of materials for catechesis designed both for the edification of Orthodox believers and the illumination of a wide array of non-Orthodox inquirers. Publications marked by zealous fidelity to the mind of the Orthodox Church as expressed in the writings of the Holy Fathers. Patristic audio books.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 02.10.2014
Temat: Shtëpi botuese, tipografi, Bli në Internet
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Predikime, Librari
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Mount Thabor Publishing
http://mountthabor.com/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Quality books in Orthodox theology. Publications, books, liturgical texts and music, forthcoming, wholesale and parish discounts.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-11
Shtuar: 16.07.2008, u ndryshua: 25.02.2019
Temat: Shtëpi botuese, tipografi
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Librari, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
OramaWorld.Com. Byzantine Art and Orthodox Liturgical Vessels
http://www.oramaworld.com/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Not associated with any particular region, Greqia). Faqja zyrtare
In OramaWorld.Com you can find unique religious items of Byzantine art and Orthodox tradition, including handmade Byzantine Orthodox icons, blessing & pectoral crosses, incense burners, Gospel covers, chalice sets and other liturgical vessels.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-10
Shtuar: 22.06.2005, u ndryshua: 01.01.2013
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Librari
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Poznanje. Online Store
http://poznanje.co.rs/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Books, icons, music, films and various articles for Orthodox home.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-10
Shtuar: 22.11.2014, u ndryshua: 11.06.2018
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Librari, Bli në Internet
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Andrey Vinogradov. Composer, Arranger and Performer from Moscow
http://andreyvinogradov.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqe private
Andrey Vinogradov – former member of the band Arsenal and founder of this one-of-a-kind project, which celebrates and promotes traditional ethnic music. He recently mastered the hurdy-gurdy, a unique instrument, the European lyrichord.
Mirrors and alternative site versions: http://avinograd.narod.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-10
Shtuar: 29.03.2004, u ndryshua: 23.02.2019
Temat: Performers and Ensembles, Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Muzika popullore, Inçizime në CD dhe kaseta, Sound Files, Muzika popullore dhe bashkëkohore, Përmbledhje muzikore, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Gifts Store
http://www.orthodoxgifts.com/

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Sells over 4,000 crosses, icons and other ethnic and gift items. Online since 2001.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 29.06.2005, u ndryshua: 04.01.2016
Temat: Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Bli në Internet
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Librari, Dyqane
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3 4  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2022, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente