Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kultura, Arti, Shkenca:  Muzikë:  Përmbledhje muzikore:  

Sound Files

1 2 3 4 5 6 7  Përpara (Ctrl →) Temat
Biblioteka shqiptare ortodokse
http://www.albanianorthodox.com/

Kisha Orthodhokse e Shqipërisë (Amerika e Veriut). Faqe private
Tekste biblike, liturgjike, spirituale & statutore, albanologji, shkrime mbi ortodoksine shqiptare, ikonografi, audio (Dhjata e Re në shqipen standarde, predikime shqip).
Mirrors and alternative site versions: http://www.shqiptarortodoks.com/
Gjuha e sitit: Shqip   Referrals: +0/-19
Shtuar: 21.08.2004, u ndryshua: 18.09.2010
Temat: Website në gjuhë të ndryshme, Bibliotekat elektronike, Kisha Orthodhokse e Shqipërisë
Për më tepër: Sound Files, Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë, Koleksioni i Ikonave, Liturgjia, Bibla, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: 19 (#7)
Gjendja e faqes:
St. Martyr Gregory Parish in Poland
http://liturgia.cerkiew.pl/?ln=en

Kisha Orthodhokse e Polonisë (Evropa Lindore, Poloni). Faqja zyrtare
The page is about Polish-language Orthodox parish in Poland (Warsaw). The website features history, service schedule, priests description, contact details, music and lectures.
Gjuhët e sitit: English, Georgian, Polski   Referrals: +0/-25
Shtuar: 13.05.2009, u ndryshua: 24.06.2018
Temat: Sound Files, Famulli të Kishës Orthodhokse të Polonisë, Liturgjia
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Musical Scores, Përmbledhje muzikore, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Russian Singing
http://www.orthodoxrussiansinging.com/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Church songs performed by the Choir of St. Panteleimon Russian Orthodox Church in Hartford, CT. Available in .pdf and .midi formats.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-23
Shtuar: 09.02.2011, u ndryshua: 13.05.2013
Temat: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Musical Scores
Për më tepër: Liturgjia, Performers and Ensembles, Përmbledhje muzikore, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Помимо регулярных обновлений раздела песнопений, ожидается размещение на сайте богослужебных текстов в формате .doc.

Orthodox Arabic Hymns
http://orthohymns.com/
Patriarkana e Antiokisë (Lindja e Mesme, Liban). Faqe private
Listen and download Orthodox Arabic Hymns for free in mp3 format.
Gjuhët e sitit: English, العربية   Referrals: +0/-21
Shtuar: 02.03.2019, u ndryshua: 06.03.2019
Temat: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Serbian Chant. Website of Nikola Resanović
http://www.nikolaresanovic.com/Serbian-chant.index.html
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Serbian Orthodox spiritual chant in audio (mp3) and manuscript (pdf), adapted by Nikola Resanović.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-13
Shtuar: 17.01.2011
Temat: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Musical Scores
Për më tepër: Muzikologjia, Përmbledhje muzikore, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Byzantine Music Instructional Video Library
http://asbmh.pitt.edu/HHronoglou/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
А collection of instructional videos of the most practical sections of the Anastasimatarion, performed, explained and interpreted by the Archon Hymnodist of the Great Church of Christ, George Hatzichronoglou.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-12
Shtuar: 08.12.2014, u ndryshua: 23.05.2018
Temat: Sound Files, Muzikologjia, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse
Për më tepër: Liturgjia, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Tikhon’s Music. Orthodox Two Part Music
http://www.orthodoxtwopartmusic.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Orthodox two part music is based primarily on Znamenny Chant. Znamenny, Kievan, Byzantine, Carpatho-Russian and Bulgarian chants, all of which share a common life and vision in Christ, can be found on the pages of this website. All the music on this site is free and includes sheet music in PDF format, audio files (in mp3) and Midi files.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 23.11.2014
Temat: Sound Files, Old chants, Musical Scores
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Liturgjia, Përmbledhje muzikore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Serbian Orthodox Church. Unofficial Site
http://www.serbianorthodoxchurch.net/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqe private
An unofficial site about Serbian Orthodox Church. Big mp3-collection of church music. Church history (in English and Serbian). Church shops. Church calendar. Orthodoxy. Cyrillic fonts. Links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 18.07.2004, u ndryshua: 22.10.2013
Temat: Sound Files
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Orthodhoksia në Botë, Dyqane, Historia e Kishës, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Sound of the Parish. Sound Files from Divine Services
http://soundoftheparish.blogspot.com/

Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Recorded and edited services. Maintained by St. Vladimir parish in Ann Arbor, MI.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-8
Shtuar: 01.06.2016, u ndryshua: 07.08.2018
Temat: Sound Files, Liturgjia
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Aufnahme der Jakobusliturgie im MP3-format
http://orthodoxia.de/audio/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR), Dioqeza e Gjermanisë (Evropa perëndimore, Gjermania). Faqja zyrtare
mp3 - Dateien. Chor der russisch-orthodoxen Kirchengemeinde St. Michael.
Gjuhët e sitit: Русский, Deutsch   Referrals: +0/-7
Shtuar: 23.05.2007, u ndryshua: 04.05.2019
Temat: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse
Për më tepër: Vende të ndryshme
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
The Orthodox Singers Male Choir
http://precentor.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
The Orthodox Singers Male Choir official website. Orthodox music. Basso profondo. Russian folk songs.
Mirrors and alternative site versions: http://profundo.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +7/-28
Shtuar: 16.05.2006, u ndryshua: 08.05.2019
Temat: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Performers and Ensembles
Për më tepër: Sound Files, Musical Scores, Përmbledhje muzikore, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Alexandro-Nevsky Novo-Tikhvin Convent of Ekaterinburg
http://sestry.ru/eng/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Ekaterinburgut (Uralet, Rusia). Faqja zyrtare
Novo-Tikhvinsky cloister was revived in 1994. Site sections: The Heavenly Abbess; About the Convent; Feasts and Weekdays; Obedience; Convent Metochion; Catholicon; Chapel; From the convent’s spiritual father; Charity Projects.
Mirrors and alternative site versions: http://sestri.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +2/-35
Shtuar: 20.01.2002, u ndryshua: 02.03.2019
Temat: Manastire
Për më tepër: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Predikime, Icon Painting Shops, Bli në Internet
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Russian Orthodox Church of Three Saints, Garfield, NJ
http://3saints.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Famulli të Patriarkanës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Orthodox and world news, Patriarch, Bishop, clergy, history, sacraments, Orthodox music in mp3 format, photos, schedule, Sunday school, parishes, weekly bulletin, online club, and calendar.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +1/-34
Shtuar: 15.06.2001, u ndryshua: 30.11.2018
Temat: Webfaqe të klerikëve, Vende të ndryshme
Për më tepër: Sound Files, Sunday and Parish Schools, Parimet e Orthodhoksisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodoxy and the World. Russian Orthodox Church Website
http://pravmir.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqe private
A guide to Orthodox life. Articles about Orthodoxy, contemporary Church life and society issues, family life and upbringing of children, Christian fiction, sermons and Orthodox music.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +3/-20
Shtuar: 12.02.2004, u ndryshua: 28.06.2018
Temat: Lëvizjet misionare, Besimi Orthodhoks, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Website të shkrimtarëve, Sound Files, Predikime, Kisha dhe Ushtria, Pelegrinazhet, udhëtimet, Jeta familjare, Pyetje dhe përgjigje, Bibliotekat elektronike, Të rejat, Jeta kishtare, Literatura
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Saint Nicholas Church, Białowieża
http://bialowieza.cerkiew.pl/en/

Kisha Orthodhokse e Polonisë (Evropa Lindore, Poloni). Faqja zyrtare
Information about the parish established by the Russian Tsar Nicholas II. The life of the local community.
Mirrors and alternative site versions: http://prawoslawie.prv.pl/
Gjuhët e sitit: English, Беларускi, Français, Polski   Referrals: +0/-37
Shtuar: 21.06.2004, u ndryshua: 15.09.2018
Temat: Famulli të Kishës Orthodhokse të Polonisë
Për më tepër: Sound Files, Dëshmorë të rinj
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Valaam Monastery
http://valaam.ru/monastery/eng.php

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Stauropegial Submission (Veri-perëndimi, Rusia). Faqja zyrtare
The official website of the Valaam monastery. Heritage and today of the monastery. Photos, music, pilgrimage, restoration, contacts, Q&A and appeal for help.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-32
Shtuar: 28.01.2001, u ndryshua: 22.03.2019
Temat: Manastire
Për më tepër: Sfonde për ekranin e kompjuterit, Sound Files, Muzikologjia, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Kisha dhe Ushtria, Pelegrinazhet, udhëtimet, Pyetje dhe përgjigje, Fotografia, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Church Composer. Contemporary Orthodox Music
http://churchcomposer.ru/english/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqja zyrtare
The “Church Composer” site has a separate webpage for each composer writing Orthodox spiritual music, were you can find scores and also audio and video records of the singing. This music undergoes an examination at the Advisory Council, which consists of clergy, choir masters and Union of Russian Composers members. Articles on current problems in modern Orthodox music.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +2/-19
Shtuar: 15.05.2011, u ndryshua: 21.07.2018
Temat: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse
Për më tepër: Sound Files, Liturgjia, Musical Scores, Performers and Ensembles, Përmbledhje muzikore, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Poite Tsarevi Nashemu / Sing to Our King. Music Scores of Orthodox Chants in Slavic and English
http://jhhindriks.info/pojte/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Selected choral chants in Slavic and English. Original compositions and harmonizations of traditional chants by Johannes H. Hindriks. Scores and sound files available for free distribution and performance in Orthodox Church rites. Self-study materials to chants.
Mirrors and alternative site versions: http://jhhindriks.info/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-30
Shtuar: 13.10.2008, u ndryshua: 09.07.2018
Temat: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Musical Scores, Përmbledhje muzikore
Për më tepër: Sound Files, Performers and Ensembles, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1389. Serbian people’s movement
http://1389.org.rs/movement-1389.html

Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Gadishulli ballkanik, Sërbia dhe Mali i Zi). Faqja zyrtare
Statute of movement. Learn about your fatherland. National interest. Projects of 1389. Orthodox religion. About sects. Serbian songs in mp3 format. Vidovdan pilgrimage. For the prohibition of abortion.
Mirrors and alternative site versions: http://1389.org.rs, http://1389.срб, http://1389.орг.срб
Gjuhët e sitit: Русский, English, Српски   Referrals: +0/-26
Shtuar: 06.03.2007, u ndryshua: 30.08.2016
Temat: Ideologjia dhe patriotizmi sërb, Organizata rinore, Non-profit Organizations
Për më tepër: Sound Files, Sect Studies, Position on Other Christian-like Religions, Kisha dhe Shteti, politika, Parimet e Orthodhoksisë, Organizata
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Ecclesia. Web site of the Greek Orthodox Archdiocese of Buenos Aires and South America
http://ortodoxia.com/

Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Jugut, Brazil). Faqja zyrtare
Archbishop Tarasios, parishes, liturgy, clergy, photos and icons.
Mirrors and alternative site versions: http://ortodoxia.com/, http://ortodoxia.org/
Gjuhët e sitit: English, Español, Ελληνικά, Português   Referrals: +0/-26
Shtuar: 31.12.2008, u ndryshua: 22.08.2018
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike
Për më tepër: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Parimet e Orthodhoksisë, Liturgjia, Historia e Kishës, Shenjtorët, Theologjia, Trashëgimia e Etërve të Shenjtë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3 4 5 6 7  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2021, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente