Gjuha: 
Krishtërimi Orthodhoks:  Kultura, Arti, Shkenca:  Muzikë:  

Përmbledhje muzikore

Nëntemat:  Sound Files (1)Inçizime në CD dhe kaseta (0)Musical Scores (0)Tekste të himneve korale (0)
Për më tepër:  Web Collections (0)
1 2 3  Përpara (Ctrl →) Temat
Poite Tsarevi Nashemu / Sing to Our King. Music Scores of Orthodox Chants in Slavic and English
http://jhhindriks.info/pojte/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Selected choral chants in Slavic and English. Original compositions and harmonizations of traditional chants by Johannes H. Hindriks. Scores and sound files available for free distribution and performance in Orthodox Church rites. Self-study materials to chants.
Mirrors and alternative site versions: http://jhhindriks.info/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-14
Shtuar: 13.10.2008, u ndryshua: 29.11.2020
Temat: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Musical Scores, Përmbledhje muzikore
Për më tepër: Sound Files, Performers and Ensembles, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Ieratika. Byzantine Music
http://ieratika.com/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
A collection of all the psalms, hymns and gospels sung by priests in the Orthodox Christian worship, recorded in all the modes of Byzantine music.
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-7
Shtuar: 24.11.2015, u ndryshua: 20.09.2020
Temat: Muzika korale, këngët, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Përmbledhje muzikore
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Sound Files, Old chants, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthotracts.org. Sharing the Historic Orthodox Faith
http://www.orthotracts.org/

Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Resources for the Orthodox Christian: music, video, radio programming, printable tracts, and lots of links. The ACORN Radio Programming features audios on Worship, Spirituality, History and Contemporary issues. Search our Video of the Day library of over 350 Searchable Orthodox Videos.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 10.09.2004, u ndryshua: 22.11.2019
Temat: Lëvizjet misionare, Përmbledhje muzikore, Portale web orthodhokse
Për më tepër: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Stacione dhe programe radiofonike, Parimet e Orthodhoksisë, Liturgjia, Film, video, Shenjtorët, Bibliotekat elektronike, Muzikë, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Voice of Orthodoxy
http://www.voiceoforthodoxy.us/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Drawing upon one of the largest collections of Orthodox musical recordings, hosts Mary Ann Sporcic and Vladimir Morosan offer you a variety of inspiring and educational programs, drawn from the vast well-spring of Orthodox liturgical music.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 02.04.2006, u ndryshua: 10.11.2011
Temat: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Përmbledhje muzikore
Për më tepër: Programs, scripts, Web services, Sound Files, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

    Për më tepër:
St. Luke’s Serbian Orthodox Mission, Etobicoke, Ontario
http://sv-luka.org/
Kisha Orthodhokse e Sërbisë (Amerika e Veriut, Kanada). Faqja zyrtare
The Missionary, an Orthodox periodical. Reading room, мedieval chants, radio, Chilandar and other monasteries, parishes, icons, prayers, iconography, fasting cookbook, and links.
Gjuhët e sitit: English, Српски   Referrals: +0/-30
Shtuar: 16.05.2004, u ndryshua: 10.11.2020
Temat: Lëvizjet misionare, Brotherhoods, Sisterhoods, Religious Organizations
Për më tepër: Sound Files, Muzika korale, këngët, Famulli të Kishës Orthodhokse të Serbisë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Sërbisë, Kuzhina Orthodhokse, Tekste të himneve korale, Përmbledhje muzikore, Revista, Kisha Orthodhokse e Sërbisë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Dedicated to memory of Igor Talkov...
http://talkov.info/en/

Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqe private
Information on the life and works of the singer, poet and composer Igor Talkov: songs, video, photos, interviews and articles, recollections, books, poems and songs about Talkov, etc.
Gjuhët e sitit: Русский, English, Français, Italiano   Referrals: +0/-10
Shtuar: 15.12.2002, u ndryshua: 28.11.2020
Temat: Muzika popullore dhe bashkëkohore, Non-profit Organizations
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Songs by Authors, Tekste të himneve korale, Përmbledhje muzikore, Performers and Ensembles, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Monastery of the Theotokos and Saint Martin near Carcassonne
http://monastere-cantauque.com/english/
Kisha Orthodhokse e Rumanisë (Evropa perëndimore, Francë). Faqja zyrtare
A monastic community within the Romanian Orthodox Church. Sessions in iconography, psaltic chant, Biblical Hebrew, wood engraving, restoration of Icons. Psaltic chant, publications, church building, sacred art, monastery photos.
Gjuhët e sitit: English, Español, Français   Referrals: +0/-10
Shtuar: 13.05.2004, u ndryshua: 19.06.2020
Temat: Manastiret në Francë, Manastiret e Kishës Orthodhokse të Rumanisë
Për më tepër: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Shkolla e Ikonografisë, Precentor and Choral Schools, Liturgjia, Tekste të himneve korale, Përmbledhje muzikore, Asambleja e Episkopëve Orthodhoksë të Francës, Edukimi
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Christ the Saviour Orthodox Church, San Francisco
http://sobor.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
General info, service schedule, donations, church choir, neighborhood, and parish history.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-7
Shtuar: 20.04.2001, u ndryshua: 18.01.2019
Temat: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Famulli të Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Sound Files, Muzika korale, këngët, Liturgjia, Musical Scores, Përmbledhje muzikore, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Andrey Vinogradov. Composer, Arranger and Performer from Moscow
http://andreyvinogradov.com/

Kisha Orthodhokse e Rusisë (Not associated with any particular region, Rusia). Faqe private
Andrey Vinogradov – former member of the band Arsenal and founder of this one-of-a-kind project, which celebrates and promotes traditional ethnic music. He recently mastered the hurdy-gurdy, a unique instrument, the European lyrichord.
Mirrors and alternative site versions: http://avinograd.narod.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 29.03.2004, u ndryshua: 23.02.2019
Temat: Performers and Ensembles, Webfaqe të laikëve
Për më tepër: Muzika popullore, Inçizime në CD dhe kaseta, Sound Files, Muzika popullore dhe bashkëkohore, Përmbledhje muzikore, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
The Orthodox Singers Male Choir
http://precentor.ru/
Kisha Orthodhokse e Rusisë, Dioqeza e Moskës (Moskë qytet) (Moska dhe provinca e saj, Rusia). Faqja zyrtare
The Orthodox Singers Male Choir official website. Orthodox music. Basso profondo. Russian folk songs.
Mirrors and alternative site versions: http://profundo.ru/
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +9/-14
Shtuar: 16.05.2006, u ndryshua: 08.05.2019
Temat: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Performers and Ensembles
Për më tepër: Sound Files, Musical Scores, Përmbledhje muzikore, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Orthodox Russian Singing
http://orthodoxrussiansinging.com/
Russian Orthodox Church outside of Russia (ROCOR) (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Church songs performed by the Choir of St. Panteleimon Russian Orthodox Church in Hartford, CT. Available in .pdf and .midi formats.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-16
Shtuar: 09.02.2011, u ndryshua: 28.09.2020
Temat: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Musical Scores
Për më tepër: Liturgjia, Performers and Ensembles, Përmbledhje muzikore, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:

Annotation by an editor: Помимо регулярных обновлений раздела песнопений, ожидается размещение на сайте богослужебных текстов в формате .doc.

American Carpatho-Russian Orthodox Diocese of Ecumenical Patriarchate
http://acrod.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
His Eminence Metropolitan Nicholas. About the Diocese. Diocesan administration. Calendar of events. Parish/deanery directory. Clergy directory. Latest news. Christ the Saviour Seminary. Camp Nazareth. Religious education. Liturgical music. ACRY. Saint Nectarios society. Orthodox Christianity. Links.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-9
Shtuar: 23.12.2004, u ndryshua: 24.07.2020
Temat: Dioqezat e Patriarkanës Ekumenike, Patriarkana Ekumenike
Për më tepër: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Kampingje verore për çdo moshë, Të rinjtë dhe Orthodhoksia, Edukimi, Musical Scores, Non-profit Organizations, Përmbledhje muzikore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Martyr Gregory Parish in Poland
http://liturgia.cerkiew.pl/?ln=en

Kisha Orthodhokse e Polonisë (Evropa Lindore, Poloni). Faqja zyrtare
The page is about Polish-language Orthodox parish in Poland (Warsaw). The website features history, service schedule, priests description, contact details, music and lectures.
Gjuhët e sitit: English, Georgian, Polski   Referrals: +0/-8
Shtuar: 13.05.2009, u ndryshua: 24.06.2018
Temat: Sound Files, Famulli të Kishës Orthodhokse të Polonisë, Liturgjia
Për më tepër: Lutje, libra lutjesh, Musical Scores, Përmbledhje muzikore, Besimi Orthodhoks
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Podoben. Orthodox Church Music in English
http://podoben.org/

Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqe private
Adaptations of Orthodox church music in the English language. Provides music in .pdf files as well as MIDI.
Mirrors and alternative site versions: http://stephenhowanetz.tripod.com/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-8
Shtuar: 23.04.2005, u ndryshua: 04.11.2020
Temat: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Tekste të himneve korale, Musical Scores
Për më tepër: Sound Files, Përmbledhje muzikore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Educational Use of Church Singing
http://obihod.dp.ua/index_eng.html
Kisha Orthodhokse e Ukrainës, Dioqeza e Krijov Rog (Jug-Perëndim, Ukrainë). Faqja zyrtare
Principle of the self-instruction manual (the note + the cartridge). Examples of PDF, mp3. Transactions: Unchangeable church chanting of Nightlong vigiland Divine Liturgy; Osmoglasnik; Chanting of triod fast; Chanting of Sacred Easter; Chanting of Sacraments; Chanting Passionate Week. History, projects & homilies.
Gjuhët e sitit: Русский, English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 25.02.2006, u ndryshua: 17.07.2018
Temat: Muzikologjia, Material didaktik
Për më tepër: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Liturgjia, Musical Scores, Përmbledhje muzikore, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Diocese of New York & New Jersey, Orthodox Church in America
http://nynjoca.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Administration, parish & clergy listing, publications, news & events, ministries, general information on Orthodoxy and the Orthodox Church in America, liturgical music.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 17.10.2012, u ndryshua: 26.05.2020
Temat: Dioqezat e Kishës Orthodhokse në Amerikë
Për më tepër: Sound Files, Predikime, Musical Scores, Media dioqeziane, Revista, Përmbledhje muzikore, Media orthodhokse
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. John the Forerunner Orthodox Church, Cedar Park, Texas
http://theforerunner.org/
Patriarkana e Antiokisë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
A parish of the Antiochian Orthodox Christian Archdiocese of North America. The site contains information about our church as well as inspirational reading, photographs, location information, helpful links and recordings of homilies and music.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-6
Shtuar: 24.08.2004, u ndryshua: 27.12.2020
Temat: Famulli të Patriarkanës së Antiokisë
Për më tepër: Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Koleksioni i Ikonave, Musical Scores, Bibliotekat elektronike, Përmbledhje muzikore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
St. Tikhon’s Music. Orthodox Two Part Music
http://orthodoxtwopartmusic.org/
Kisha Orthodhokse në Amerikë (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Orthodox two part music is based primarily on Znamenny Chant. Znamenny, Kievan, Byzantine, Carpatho-Russian and Bulgarian chants, all of which share a common life and vision in Christ, can be found on the pages of this website. All the music on this site is free and includes sheet music in PDF format, audio files (in mp3) and Midi files.
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-5
Shtuar: 23.11.2014, u ndryshua: 03.10.2020
Temat: Sound Files, Old chants, Musical Scores
Për më tepër: Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Liturgjia, Përmbledhje muzikore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Association of Constantinopolitan Friends of Music (CMK) in Athens
http://cmkon.org/
Kisha Orthodhokse e Greqisë (Gadishulli ballkanik, Greqia). Faqja zyrtare
History of CMK, information on leader chorist and products.
Mirrors and alternative site versions: http://cmkon.eu/, http://cmkon.org/
Gjuhët e sitit: English, Ελληνικά   Referrals: +0/-5
Shtuar: 06.07.2005, u ndryshua: 08.12.2020
Temat: Old chants, Performers and Ensembles
Për më tepër: Gërmat, Inçizime në CD dhe kaseta, Sound Files, Muzikë dhe këngë kishtare orthodhokse, Përmbledhje muzikore, Muzikë
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
Holy Transfiguration Greek Orthodox Monastery, Harvard, Illinois
http://holytransfigurationmonastery.org/
Patriarkana Ekumenike e Konstandinopojës (Amerika e Veriut, Shtetet e Bashkuara të Amerikës). Faqja zyrtare
Includes history, service schedule, and news. Handicrafts. Online store: religious clothing, CDs, and mp3 samples.
Mirrors and alternative site versions: http://htgom.org/
Gjuha e sitit: English   Referrals: +0/-4
Shtuar: 09.09.2004, u ndryshua: 27.11.2020
Temat: Manastiret e Patriarkanës Ekumenike të Konstandinopojës, Bli në Internet
Për më tepër: Inçizime në CD dhe kaseta, Sound Files, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Sales of Icons, Liturgical Vestments and Mass Utensils, Përmbledhje muzikore
Faqet më të lexuara: -
Gjendja e faqes:
1 2 3  Përpara (Ctrl →) Temat
Vëllezër dhe motra! Ju kërkojmë të na informoni për site orthodhkse të reja ose ekzistuese që nuk figurojnë në Direktorinë (Katalogun) tonë. Ju lutemi gjithashtu, të na informoni për parregullsitë që mund të gjeni ne Direktorinë (Katalogun) tonë.
Shto një lidhje | Login | Rregulla | Faqet më të lexuara | Kërko | Kërkim i Përparuar | Bashkëpuntorët tanë | Temat
Gjuha:   Русский  English  Românã  Српски  Ελληνικά  Français  Deutsch  Български  Polski  Español  Italiano  Georgian  Český  Nederlands  Português  Svenska  Suomi  Japanese  Shqip  Norsk  Latviešu
Яндекс цитирования liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня

(C) 2001-2020, Krishtërimi Orthodhoks (dizenjimi, programimi, mbështetja teknike).   Për propozime dhe komente